Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4995
View
113
Reply

[Jenayah] Video: Pemandu bas Darul Naim Express MENGEJAR & MENGHIMPIT kereta Tunku Khalsom sekeluarga di Lebuh Raya Karak (Drebar DIGANTUNG #1)

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 03:54 PM | Show all posts
Selalu je jumpa driver hantu cam ni. Biasa yang bawa bas dan lori.
Sebab dia bawa kenderaan besar, so memang suka hati sangat nak menghimpit.

Tapi akhirnya tak de apa-apa tindakan pun.
Cuma bila dah ada yang eksiden baru tahu rupanya si driver hantu ni ada 40 saman tertunggak.
Amik dadah lah. Pernah kena gantung lesen lah.

Lepas tu apa jadi?
Sapa pergi chek kat syarikat bas tu sendiri.?
Ada buat semakan kat syarikat bas ke?

Ermm entah lah.....

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:54 PM | Show all posts
Harap pemandu bas di kesan. Ingat jalan raya dia punya apa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:55 PM | Show all posts
kerabat mane yg kene kejar ni? xde eskot ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:55 PM | Show all posts
tolong report weh..mabuk ketum punya bas
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:00 PM | Show all posts
celaka nya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:05 PM | Show all posts
orang patatimo emang goblok, rumah kotor dapur sepah. lidah pelat. kau jangan kawin dgn dorang.

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:14 PM | Show all posts
Cerita sebelah je.. kena dgr gak dr driver bas tu... kenapa marah sgt... entah2 driver kete tu buat hal dulu. Dah la tanggungjawab dia berpuluh nyawa atas bas tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
johnazizul replied at 20-3-2017 04:14 PM
Cerita sebelah je.. kena dgr gak dr driver bas tu... kenapa marah sgt... entah2 driver kete tu buat  ...

Jadi klu driver kereta kurang ajar dgn dia, wajarlah bas tu dibawa dgn bahaya ke..
Bila eksiden org mati, boleh kata bukan salah driver bas..tapi salah driver kereta yg provoke dia sampai marah gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lr7 at 20-3-2017 04:23 PM
johnazizul replied at 20-3-2017 04:14 PM
Cerita sebelah je.. kena dgr gak dr driver bas tu... kenapa marah sgt... entah2 driver kete tu buat  ...


komen pakai otak sikit boleh?kalau drebar bas tu marah sbb kete khalsom tu boleh  la bawak mcm haram mcm  tu smpi boleh risikokan nyawakan org lain?

ko dgn pemandu bas tu sama je..otak letak dekat lutut...     
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:25 PM | Show all posts
mmg kebanyakan driver bus ni biadab, aku pernah kena sekali kt highway plus arah selatan.. pokemon betul time aku nk potong lane kanan dia boleh masuk tetibe, mengucap panjang aku almost nk sondol blkg bus tu.. lepas tu sampai dia nak masuk R&R dia boleh ketawakan aku, bab* betul, dia ingat kelakar ke kalau accident.. meminta laa aku report SPAD, seminggu lepas report SPAD ada call and bgtau dorg akan ambil tindakan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:28 PM | Show all posts
tetibe teringat cerita dammerung yg hantu pondan kejar geng2 naik van smpai van tu terbakar

menakutkan teringat cte tu kan kaka @WeAine?

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:36 PM | Show all posts
johnazizul replied at 20-3-2017 04:14 PM
Cerita sebelah je.. kena dgr gak dr driver bas tu... kenapa marah sgt... entah2 driver kete tu buat  ...

driver bas marah sebab pompuan yg bawak keta tu tetiba keluar simpang.. dah tu pompuan tu bunyikan hon kat dia..
tapi tak bermakna dia bole membuli pemandu perempuan tu, dan membahayakan nyawa mereka satu kereta serta penumpang2 bas yang dibawa beliau
apa lagi yang penting, kemarahan dia atau nyawa manusia?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:42 PM | Show all posts
ak x sokong tindakan driver bas ni TAPI aku percaya pemandu hilux tu x reti bahasa.

ak byk kali tkena dgn kenderaan2 mcm hilux, triton etc tu, bajet bagus sgt! dh kena himpit ngn bas, eh reti plk takut mati.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadoi!! Tak fikir nyawa org lain langsung :
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:44 PM | Show all posts
cekelatkopi replied at 20-3-2017 03:11 PM
awal crita sampai di kejarnya si umi kalsom ni sbb apa? kalsom honk2 dia ke atau saje acah2 nak meng ...

katanya kenderaan khalsomsom ni keluar simpang dgn keadaan melulu..

driver hangin lor,tu yang kejor tu..
pompuan tua bawa kete paham2 la,

tapi driver bus tu lagi xptut..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:46 PM | Show all posts
pengadu pemandu hilux... pemandu hilux sendiri terkenal dengan sikap kesamsengannya..
samseng bertemu samseng ..selayaknya lah...

sebelum aku tahu dia pandu hilux,
aku dah agak pasti ada yang buat pemandu bas tu marah.
Dan bila tahu jantina pengadu dan mak nya,
aku dah agak pasti kerana  i) keluar melulu atau ii) tak beri signal atau iii) kedekut bagi jalan
Ternyata tekaan aku tepat
memang tu kelemahan (majoriti ) wanita bila memandu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jilake nye elok dipenjarakan seumur hidup. Bayangkan kereta tu terbabas masuk gaung:
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:55 PM | Show all posts
seram lihat pemandu bas ini
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ronapink replied at 20-3-2017 04:44 PM
katanya kenderaan khalsomsom ni keluar simpang dgn keadaan melulu..

driver hangin lor,tu yang k ...

Hahahaha yg aku hentam umi kalsom..ni kalsomsom plak.. Ohhh driver marah sbb main kluar simpang mcm tu je.faham2.tp bahayalah bus besar mcm tu bawak mcm lipas kudung.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kaktomlima replied at 20-3-2017 03:03 PM
konon kau letak icon merah menyala tu dah habis marah la tu ek? semua orang takut la tu ek?

....stendet ayat2 ko setakat level rendah gitu aje Lava? Ye lah sesuai level IQ ko ...  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:58 PM | Show all posts
Nama Khalsom tapi omputeh? Kerabat mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:01 PM | Show all posts
cekelatkopi replied at 20-3-2017 04:57 PM
Hahahaha yg aku hentam umi kalsom..ni kalsomsom plak..  Ohhh driver marah sbb main kluar simpang ...

pompuan tua bawa,faham2 la, ikut dan dia, pas2 hon2 orang pulak, mmg kena buli la..
pas2 nak lawan sama laju dengan bus juga, sampai anak dia suruh slow..
pas2 mengadu jadi mangsa..


#sayaxsokongdriverbusbuatkejegilerni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 20-3-2017 04:57 PM
....stendet ayat2 ko setakat level rendah gitu aje Lava? Ye lah sesuai level IQ ko ...

Pegidah da kau. Dengan wongjoko pun kau tercirit lagi mau tunjuk hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ronapink replied at 20-3-2017 05:01 PM
pompuan tua bawa,faham2 la, ikut dan dia, pas2 hon2 orang pulak, mmg kena buli la..
pas2 nak lawa ...

Nama je kalsom..tp kokosen rupanya minah ni. sempat jgk selak instagram dia tadi. ingat makcik2 tua pakai spect saloma gituu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
..mesti kecut perut penumpang semua bila bas tu buat zick zack ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074327s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list