Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5163
View
113
Reply

[Jenayah] Video: Pemandu bas Darul Naim Express MENGEJAR & MENGHIMPIT kereta Tunku Khalsom sekeluarga di Lebuh Raya Karak (Drebar DIGANTUNG #1)

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 05:11 PM | Show all posts
cekelatkopi replied at 20-3-2017 05:06 PM
Nama je kalsom..tp kokosen rupanya minah ni. sempat jgk selak instagram dia tadi. ingat makcik2 tu ...

ya ka.. yang memandu mak dia, dia dengan anak dia ada dlm kete tu..
jadinya ni nenek la yang memandu...
nenek pun patut hati2 la memandu, ada nyawa anak dan cucu.


driver bus tu buang la keje,
tapi apa nak heran, benti syarikat ni pergi keje syarikat nun pulak..
akan jadi pembuli lagi..

gantung lesen, dia bawa cara haram..sama juga..

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ishhh driver bas kebanyakkannya memang giler & reckless, depa ni kejar trip, nak harap basic pay bukan besar mana pun..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:20 PM | Show all posts
X kisah la kalau 4WD tu yang buat hal dulu. Masalahnya apa hak driver bas nak memperjudikan nyawa penumpang yang dia bawak tu. Akal letak kat telur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:30 PM | Show all posts
professional la skit bro, ko kena igt, ko tu bekerja, xperlu nk provok2
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:43 PM | Show all posts
semoga drebar bas eksiden terlantar lumpuh tak boleh memandu lagi.
sebelum dia cacatkan orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cashla khanz sapa suh drive cam keymuck.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:55 PM | Show all posts
pecat je drebar bas tu cikkkkk

biar hidup dia susah merana
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:56 PM | Show all posts
mrah pun ..
kena provoke pun ..
tak patut melibatkan nyawa penumpang

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:59 PM | Show all posts
apa hak kereta berada di jalan itewwwwww?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:03 PM | Show all posts
kalau nak tengok brp terer driver bas speed lalu la hiway stiap hari...mcm bgegar hiway di buat nya cilok kiri kanan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:07 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 20-3-2017 05:59 PM
apa hak kereta berada di jalan itewwwwww?

hak tuiii je la kaktom baca post camni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pon si pemandu hilux tu salah dah kenape nk bahayakan nyawa penumpang bas ngan perangai samseng tu . Mau muntah darah kalau me yg berada dlm bas
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 20-3-2017 06:36 PM

Penumpang bas mesti kecut perut.. Driver bawa laju siap zig zag lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:36 PM | Show all posts
Pemandu bas takkan naik angin tanpa sebab.
Jadi cerita mengatakan acik 4 wheeler tu kuar simpang menonong tu memang aku percaya sangat-sangat.

Disatu sudut yang lain, tindakan pemandu bas tersebut juga membahayakan pengguna jalan yang lain.

Harap ada cctv yang dapat menunjukkan tindakan menonong acik tersebut sehingga mengakibatkan pemandu bas tu naik minyak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah repot kat SPAD. tp as usual spad diam mcm babi sial celaka lahanat spad ni
Lucky pihak majikan bas dah amik tindakan
Kesimpulannya spad mmg sial dr chairman smpi ke staf
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-3-2017 06:39 PM
Dah repot kat SPAD. tp as usual spad diam mcm babi sial celaka lahanat spad ni
Lucky pihak majikan  ...

Spad hanya sebok suruh company bas tukar cat myBas aje...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 20-3-2017 07:42 AM
Moga kaktom kena lenyek dgan drebar samseng. Sama2 aminkan

Kalau dia kena lanyak, lepas tu muncul kaktomenam pulak  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 20-3-2017 07:15 PM
Kalau dia kena lanyak, lepas tu muncul kaktomenam pulak

Kahkahkah ini lawak! Mohon @kaktomlima insof
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 20-3-2017 07:42 AM
Moga kaktom kena lenyek dgan drebar samseng. Sama2 aminkan

amin
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsat sgt dua2 pemandu yg terlibat bwk mcm xde akal..ni semua chain of event xde mana pemandu bas yg cukup2 mkn je gajinya nak buat keje gila ni..sometimes org akan just snap bila sesuatu tu jd kat depa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Driver hilux keluar simpang secara melulu pon bangang.. driver bas yg takleh sabar pon bangang.. reckless drivers
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:36 PM | Show all posts
pergi mampuslah pemandu mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya kalau kat jalan raya mmg pantang dgn roadbullies ni. Berapa bulan dulu ada bas kat belakang yg cuba buat onar tp tak dapat potong sbb lorong sebelah byk kereta. Saya menyirap darah lalu brek sekuat2 hati sampai dia pun brek dgn kuat. Saya nekad kena langgar bas masa tu sbb marah membuak. Kalau bergaduh berbunuhan kat tgh jalan pun saya sanggup.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:02 PM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 20-3-2017 07:36 PM
Saya kalau kat jalan raya mmg pantang dgn roadbullies ni. Berapa bulan dulu ada bas kat belakang yg  ...

The dark side of acik almondpecan suda keluar. Takutttt...
Jangan marah-marah, may the force be with you.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 20-3-2017 07:36 PM
Saya kalau kat jalan raya mmg pantang dgn roadbullies ni. Berapa bulan dulu ada bas kat belakang yg  ...

     .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054701s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list