Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
4902
View
73
Reply

Aiikkkk.. Aiman Tino dah berhijab?, ke dorang ni kembar?

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2017 03:27 PM | Show all posts |Read mode






Siapa tak kenal Aiman Tino yang sekarang mula meniti nama di bibir peminatnya terutama dari kalangan wanita kerana dikurniakan suara yang cukup merdu. Walaupun masih berbelasan tahun, Aiman Tino mampu mengorak langkah seiring dengan penyanyi lama yang hebat.

Namun sejak semalam viral katanya penyanyi yang digilai ramai Aiman Tino ini sudah berhijab. Aik? hehe. Kembar ke?


Aiman Tino berhijab?






Ini bukan Aiman Tino berhijab okay. Hehe. Sejak semalam viral di Twitter gambar-gambar gadis bernama Syafiqah Rahman ini yang kononnya Aiman Tino dah berhijab.

Memang sekali pandang sama macam Aiman Tino cuma versi perempuan. Lepas je viral, Instagram wanita tersebut diserang netizen dengan macam-macam komen. Followers pun dah cecah 5k tau. Fuyoo


Lagi Foto Aiman Tino berhijab. Sama tak?

Korang rasa tang mana sama? Tapi memang comel gadis mirip Aiman Tino ni. Hehe










Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh panggang dari api
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:36 PM | Show all posts
akak mampu tergelak je dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung ko dekk kembar retisss


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:47 PM | Show all posts
hahahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:50 PM | Show all posts
Ternyata ummah tanah air memang kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah tanah air buat prank
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:55 PM | Show all posts
tang mana yg sama?  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah kah..

Baru je karok dengan anak iols umur 6 tahun lagu aiman tino, antara lagu fav dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kening Len....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:05 PM | Show all posts
aku nmpk ada iras2. moga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:05 PM | Show all posts
wahh! sama!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana yang sama tu??
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:12 PM | Show all posts
sorry to say tapi kalau eman tino pakai tudung heshe lagi lawo dari adik gegirl tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:12 PM | Show all posts
jodoh barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:14 PM | Show all posts
ade ler sikit2 iras. gambar yg dlm air tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnampak sama pn..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:14 PM | Show all posts
hahahaha...adoiiii..lawak la korang ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:30 PM | Show all posts
mmg sama pn weyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:31 PM | Show all posts
hahaha hilang mengantuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:34 PM | Show all posts
haha......sama la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:35 PM | Show all posts
doubleA replied at 20-3-2017 04:12 PM
sorry to say tapi kalau eman tino pakai tudung heshe lagi lawo dari adik gegirl tu

nak cakap benda sama
aiman tino hat jate lagi comel




Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:36 PM | Show all posts
mcm2 la korang ni..tak sama pun lah.. dik aiman lagi jambu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:42 PM | Show all posts
Hahah..Pic tudung merah dengan dalam kolam tu adela iras..Yang pic tudung hijau tu baru nampak tak sama langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aliff satar pun ada kembar perempuan yg tular di ig yach!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061558s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list