Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123
Return to list New
3849
View
73
Reply

Aiikkkk.. Aiman Tino dah berhijab?, ke dorang ni kembar?

[Copy link]

Author: chacon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Siot betul..mengekek aku gelak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma Jatey ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 20-3-2017 06:45 PM
meols rasa sama jah...tapi yang alif satar tu lagiiiiii sama...

tapi among banyak2 doppelgagger,  ...

Kat mana nak tengok?  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
haha...ade gak la persmaan tu..tp motip cikki ni berendam camtu? mat saleh tgok jijik ok ko mandi pakai baju kepam tudung lilit sluar track jek..pakai burqini la kalo nak menjaga aurat pon.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bleh la.. ada la sket iras, sket je la
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 20-3-2017 11:03 PM
haha...ade gak la persmaan tu..tp motip cikki ni berendam camtu? mat saleh tgok jijik ok ko mandi pa ...

pemandangan biasa dalam pool malaysia okehhhh..
dengan acik2 kepam berjimba dalam air pakai legging, tee lengan pendek dan yg penting pakai tudung   

tapi girl tu depan2 xde iras pun eman tino tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahah pun boleyhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say, kalau dek Aiman berhijab macam lagi cantik je dari adik ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
bila versi jantan lebih cantik and ayu dari versi betina...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:33 AM | Show all posts
nampak sama....


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:36 AM | Show all posts

meols tengok dkt twitter few days ago
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:41 AM | Show all posts
masnona replied at 20-3-2017 05:05 PM
Aliff satar pun ada kembar perempuan yg tular di ig yach!

ko ni tolol ke apa..ko ingat aliff satar tu femes sgt ke..ayoo....
hahahah...lari...


lari....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang caya ke budak pompuan ni kata dia langsung x knal aiman tino.lepas viral kes dia kembar aiman tinoo baru dia kenal aiman tino.

Duk dlm gua ke dik?? Umur baya2 adik lebih2 lagi kaki selfie n socmed x kan x kenal kot?coi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:51 AM | Show all posts
aiman tina ni kira jelmaan tomok lah khuens...
jadi idaman nak dara dan mak2 hayam
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:35 AM | Show all posts
tak sama pon
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:30 AM | Show all posts
boleh la berangan jadi gf aiman tino lepas ni dik
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidung sama kot.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hrp aiman tino ada jodoh dgn tino ni.. muka dh seiras tu, kuat jodoh kate org tua
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:26 PM | Show all posts
similar.. bawah umur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama pun..sama lg datuk lee chong wei pakai hijab
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 08:37 AM | Show all posts
sama la .. memang muka aiman tu persis kewanitaan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 20-3-2017 04:09 PM
Tang mana yang sama tu??

Sama sis.. subhanallah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list