Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10379
View
248
Reply

Senarai retis popular yg cemerlang dalam akademik masa SPM

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 20-3-2017 06:49 PM
Kalau retis yg masuk sbp ngan mrsm meols tau le. Tp result spm tk tau
1. Syuk - soksek
2. Ammar ti ...

giler la... arwah hani MCKK .. ?

sayang jer p kawen ngan pompuan jahat macam tiara ...


Laki Vee pon Budak SBP jugak ... cemerlamg jgk spm nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-3-2017 07:46 PM
result spm theyols, iols x tau. tapi theyols ni kira genius jugak.

- Chermaine Poo pernah jadi CPA. ...

amelia henderson tu ahli mensa kot ... dah sah2 cemerlang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 20-3-2017 07:35 PM
Thread sebegini bakalan muncul setiap tahun dgn list yg sama, juara nya of coz la hajjah. Tp syg, pa ...

fully agreed noks ... bimbo x leh diajar dah si kelopak tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:18 PM | Show all posts
Azhar Sulaiman
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:19 PM | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 20-3-2017 08:55 PM

Chermaine Poo grad degree dari UK umur 19. Umur 14 kot dia amik SPM.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/ ... E_ID10%2C2536844350
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
byk A dlm SPM tapi perangai hausss xguna jg.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:24 PM | Show all posts


Zaman hajah lopak tu ramai je yang dapat cemerlang....X heran...Hajah walau dapat 10 A pon(xpernah tengok dia punya slip sebagi bukti) xkemana pon last2 jadi artis garit dan bimbo.

Yang dia bangga pon bisnes naelopak hijab (ni memang rezeki dia dlm bisnes walaupon lopak bertudung dulu atas alasan nak buat bisnes tudung)
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:31 PM | Show all posts
minahsleepy replied at 20-3-2017 07:11 PM
Hahaha..chuols la plk bukak benang sbgai karatz hajah

Iols pon carik benang hajjah. Hahahhahah windu hajjah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat SPM straight A pun nk kena create gosip murahan utk Survive kat dunia ni, tgk ctdk tu, SPM nan hado jahh, berharta senang lenang cerah masa hadapan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jargon at 20-3-2017 08:44 PM
hyie replied at 20-3-2017 06:55 PM
ada video kat utube pasal ni, tapi katanya janna nick tu mrsm kulim ke mane entah sumwhere kat kedah ...


yg ct nana tu rasanya bukan 5a kot..sbb prnah trbaca somewhere katanya nana tahap bolehlaa sbb dpat 5 credit which mean credit x semestinya a kan...dia dr a smpai ke c ... tp rmai yg trkeliru..


si bell ngasri tu yg dpt 8a tp sambung belajor kt miim je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 20-3-2017 08:13 PM
giler la... arwah hani MCKK .. ?

sayang jer p kawen ngan pompuan jahat macam tiara ...

Aah kalau x silap shidi tu budak star, ipoh. Tp xtau la result spm excellent ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 20-3-2017 06:49 PM
Kalau retis yg masuk sbp ngan mrsm meols tau le. Tp result spm tk tau
1. Syuk - soksek
2. Ammar ti ...

Oo syuk ex-sbp rupa2nya..patutla dlm GPH dia ckp spm dpt 6A..igtkan dia main2..sbb dia pun buat bodo2 alang blajar english dgn ticer patimah..fizi ckp spm dia 7A
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 20-3-2017 09:15 PM
kakasotong replied at 20-3-2017 07:30 PM
Boleh tanya dok, soksek tu sekolah apa ye? Meols xpenah dgr plak nama sekolah ni


Iols baca soksek.. 1 kolum gosip kt metro ahad ke bipop gitu soksek soksek..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Waaahhh baru tau syuk ex-sbp rupanya. Cerdik juga heols. Tapi lebih teringin nk tau result spm arwah HM n redza sbb theyols ex-mckk, n nama theyols tercatat dlm wiki alumni mckk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
saladin780 replied at 20-3-2017 05:19 PM
tahun2 lambakan pelajar cemerlang (dari tahun 2005 sampailah tahun KBAT diperkenalkan) tu x delah ak ...

Setuju. Zaman 2005-2012 tu zaman senang dapat straight As. Aku rasa zaman Mira Filzah tu paling low kualiti resultnya sebab berlambak As seperti senang sangat nak score. Kalau tengok soklan pun, zaman tu tak kbat lansung.

Tapi soklan SPM tahun lepas memang hanjeng kbat sehabisnya. Aku jaga SPM, berpeluh tengok soklan Pendidikan Moral. Kemain susah nak mampus. So yang dapat straight As tahun lepas itu memang berkualiti la A nya sebab banyak paper (kecuali Pendidikan Islam - kalau ada blaja senang je score) susah2 aku tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 20-3-2017 08:13 PM
giler la... arwah hani MCKK .. ?

sayang jer p kawen ngan pompuan jahat macam tiara ...

laki VEE STAR ipoh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:06 PM | Show all posts
SummerAutumn replied at 20-3-2017 09:10 PM
Oo syuk ex-sbp rupa2nya..patutla dlm GPH dia ckp spm dpt 6A..igtkan dia main2..sbb dia pun buat bo ...

Blh tahan gak pelawak2 ni sebenarnya eh.. cam si sharol shiro tu pon ari tu tgk trek selebriti. Hebat gak. Sekolah tinggi kluang pastu result exam pon bagus. Then dpt jd pegawai imigresen tu pon bukan sng2 je nak lepas test oiii... tp bila jd pelawak nape cm nmpk kurg bijak sgt...huuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
SPM 2007 rsanya ada few subjects yg markah lulus drendahkn sbb ada subjek yg ak x excel ble lulus ckup makan wpun ak 100% xyakin masa jawab exam
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk nek zur eda dkt trek selebriti xslp result spm pgkt 1.lpstu dpt offer study oversea, tp sheols tolak sebab dh j retis time tu..klu x skrg ni maybe dh jd Prof Emiratus Diraja zur Eda
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
btw, jgn lupe yaa..klu result spm hauk pon blh je je dpt phd..contoh dato Dr boy iman.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha 4 A kira cemerlang ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak nekta  Mr Beans pon dot 9A ke apa tah....tapi ya amponnnnnnn  xxxxxx tapi xkemana pon -ex yayasan saad melaka-
Adakah anak nekta ni mewarisi gen mak nya bodoh bodoh xleh di tegur
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
chacon replied at 20-3-2017 05:34 PM
org kedah

Ohhh. Sekolah kat kl lah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 20-3-2017 06:49 PM
Kalau retis yg masuk sbp ngan mrsm meols tau le. Tp result spm tk tau
1. Syuk - soksek
2. Ammar ti ...

Syuk budak sbp juga rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:00 PM | Show all posts
thread tribute to hajjah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058387s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list