Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
4753
View
56
Reply

throwback (2010) Nazim Othman masa belum popular..kongsi rahsia badan tegap dan seksi dalam Mangga

[Copy link]

Author: teruna_kimchi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2017 05:38 PM | Show all posts |Read mode
Tengok dok kemas stor..terjumpa plak majalah Mangga Januari2010dekat cover ada gambar pelakon hot Nazim Othman yang seksi meksi dengancaption Rahsia badan cantik Nazim Othman. Rasanya masa ni Nazim baru lagikot..belum popularTapi rasanya berkesan la dia mandi bunga kat dalam Mangga.Pastu popularhuhuhu.
File_000 copy.jpg

File_001 copy.jpg

File_003 copy.jpg



Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.... posing ni nmpk sgt vottem. Eh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
memang office mangga ada swimming pool sebijik ke? setiap minggu ada je gambar swimming pool.

-pertanyaan yg selalu muncul ketika remaja dedulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya hampun nk menggelupur kegelian mennegoknya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulus ketiak heols
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sexy n cantik celah bedah ko mcm tu.. Kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak tertarik yg tajuk Scha tak nak kekasih berpura-pura.. End-up dpat suami coverina
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:22 PM | Show all posts


motep baju kedut? wardrobe x sempat iron keh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hotnya abe
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa sangka tajuk 'Farah Asyikin nak kahwin' bakalan muncul selama 3 kali. Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lg x Mangga ni... ke Mangga online jah?

Majaah hauk urs vungkus yach
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
selok suka meols baca komen sorng2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sepitsiput at 20-3-2017 07:18 PM
katibism replied at 20-3-2017 05:50 PM
Hmm.... posing ni nmpk sgt vottem. Eh


motif TT melupakan thread pertama memaparkan kisah Kak Nurul Hati Kama bershirtless dlm majalah? dan dihencap jua?

klik sini, page 5 di mana kak nurul kantoi gayahrina

https://mforum.cari.com.my/forum ... othman&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 20-3-2017 07:09 PM
motif TT melupakan thread pertama memaparkan kisah Kak Nurul Hati Kama bershirtless dlm majalah? ...

Tiada syak..tiada ragu...chuols reincarnation of kak @makhluk  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
teruna_kimchi replied at 20-3-2017 05:38 PM
Tengok dok kemas stor..terjumpa plak majalah Mangga Januari2010dekat cover ada gambar pelakon hot  ...

nazim ni ada repair muka ke? mcm lain muka lama dia banding skrg
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:23 PM | Show all posts
Walaupun Nazim ni rajin bershirtless dalam IG, tapi dia x pernah shirtless dalam drama.

Yang pernah bershirtless dalam drama/filem (2010an ke atas): Shukri Yahya, Zul Ariffin, Azrel Ismail, Bront, Beto, Fahrin

Abang Norman Hakim pun x pernah shirtless dalam drama whyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:41 PM | Show all posts
Tukul.Besi replied at 20-3-2017 08:23 PM
Walaupun Nazim ni rajin bershirtless dalam IG, tapi dia x pernah shirtless dalam drama.

Yang pern ...

NH pernah ye bershirtless dlm filem Pasrah bersama erran wilma uolss..
Tapi msa tu body NH xlah muscle sebagaimana skrg .. tapi ttp la not bad waktu tu mgkin heils bkulit cerah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:46 PM | Show all posts
Chekpa replied at 20-3-2017 08:41 PM
NH pernah ye bershirtless dlm filem Pasrah bersama erran wilma uolss..
Tapi msa tu body NH xlah m ...

Tu lah I harap abam Norman akan bershirtless dalam drama pulak. Senang sambil tgk, sambil usap pepek bak kata @Changa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:11 PM | Show all posts
Helok lagi muka nazim masa ni..skrg makin membengkak umpama disengat tebuan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:21 PM | Show all posts
Tukul.Besi replied at 20-3-2017 08:23 PM
Walaupun Nazim ni rajin bershirtless dalam IG, tapi dia x pernah shirtless dalam drama.

Yang pern ...

Hi tukul.besi.. izinkan sis memberi pencerahan..

Kaka nushrul ni penah shirtless dlm drama..telemovie Fatihah Buatku tayang kat astro..

ada beberapa babak heshe shirtless sbg drug addict..heroin Wawa Zainal..citer ni dlm taon 2014 rasanya...

body heshe time ni kendo la juga...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 20-3-2017 08:17 PM
Tiada syak..tiada ragu...chuols reincarnation of kak @makhluk

Iols dah lama 95% percaya tok pit put dgn kak makh org yg sama...entah nape iols terbayang sbnrnya dia ponen yg berimaginasi ada laki chinese look.    
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:35 PM | Show all posts
choi...tak sangka sepit taste kat sheols dulu


-penampilan  rogayah sulong sheols bukan kah drama petang2 kat tv3 satu ketika dulu yg ada fasha, ayu raudhah faezah elai etc...maya sutera ke hapa ntah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
haha..majalah mangga ni so cheap content sgt..gambo awek2 gebu montok basah mandi kolam menjadi tarikan gaks..zaman2 tenet takde mende jadah tu lah yg buat majalah ni hot seller
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hey..Nazimah rogayah bongsu dally ada single baharu yach ... tajuk Kerana Cinta. Meols stalk jah IG Ezra Kong
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 20-3-2017 10:22 PM
Iols dah lama 95% percaya tok pit put dgn kak makh org yg sama...entah nape iols terbayang sbnrnya ...

Biasanya ponen la karakter macam tu  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089146s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list