Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4007
View
56
Reply

throwback (2010) Nazim Othman masa belum popular..kongsi rahsia badan tegap dan seksi dalam Mangga

[Copy link]

Author: teruna_kimchi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bersukan untuk kesihatan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 11:56 PM | Show all posts
Segmen feveret dlm Majalah Mangga yg dah berkubur tanpa nisan - Berenang untuk Kesihatan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 20-3-2017 11:47 PM
Biasanya ponen la karakter macam tu

Khennnnnnnn...iols lama mengesyaki tok pit put. Matilanak iols dicop haterz tok pit. Aritu tok pit dh chop iols sebagai busuk hati pada retis peberet sheols si semihah    

Tp kereketer heshe mmg melambangkan fonen sejati  

Supaya tak ot, kaka nurul ni jelas lah mmg gayah bottom!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 21-3-2017 12:47 AM

Modal majalah mangga = artis pompuan / lelaki dok tepi kolam menyeksi dok tayang buah mangga masing2
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Mangga & Mastika majalah legend tanah air
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:58 AM | Show all posts
Tukul.Besi replied at 20-3-2017 08:23 PM
Walaupun Nazim ni rajin bershirtless dalam IG, tapi dia x pernah shirtless dalam drama.

Yang pern ...



Drama terbaru .. pon Norman shirtless
Dia Bidadariku, berlakon dgn Erra Fazira.

Nampak jelas vulus2 dada heolss dengan dada yang membuak dan puting hitam nya ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
teruna_kimchi replied at 20-3-2017 05:38 PM
Tengok dok kemas stor..terjumpa plak majalah Mangga Januari2010dekat cover ada gambar pelakon hot  ...

Aku lebih tertarik ngan tt jew.gigihnya kau beli n baca mangga dikkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 20-3-2017 10:22 PM
Iols dah lama 95% percaya tok pit put dgn kak makh org yg sama...entah nape iols terbayang sbnrnya ...


Aku pon rasa dia fonen kertu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 20-3-2017 10:22 PM
Iols dah lama 95% percaya tok pit put dgn kak makh org yg sama...entah nape iols terbayang sbnrnya ...

Wah...ni lg menarik. Sbb kak sepit rupanya bkn wanita sejati yach!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:01 AM | Show all posts
menten je dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:21 AM | Show all posts
iols suka nazim masa niiiii hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 21-3-2017 12:13 AM
Khennnnnnnn...iols lama mengesyaki tok pit put. Matilanak iols dicop haterz tok pit. Aritu tok pit ...

Semihah? Hey...nape kontradik dgn watak kak makh yg haterz semihah...sampai dpt gelaran dari kubur?  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 21-3-2017 08:05 AM
Wah...ni lg menarik. Sbb kak sepit rupanya bkn wanita sejati yach!

Mohon @af_mania beri bukti bahawa Datuk @sepitsiput wanita sejati yach.. a.k.a Tengku Khalida @ along  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:51 AM | Show all posts
samasam90 replied at 20-3-2017 05:55 PM
memang office mangga ada swimming pool sebijik ke? setiap minggu ada je gambar swimming pool.

-pe ...

hahaha tak puas hati selagi pertanyaan tu xde jawaban
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:57 PM | Show all posts
Nazim pernah shirtless ..  dalam drama Akasia 2011 "Begitukah Cinta"
Watak dia lumpuh pastu watak Ainul Aishah selalu mandikan dia.. Nazim just pakai kain pelikat je masa mandi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku geli tengok hidung dia but bella is one damn gorgeous woman
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 20-3-2017 06:44 PM
Siapa sangka tajuk 'Farah Asyikin nak kahwin' bakalan muncul selama 3 kali. Tahniah

aduh. ni lawak  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:01 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 20-3-2017 06:13 PM
Akak tertarik yg tajuk Scha tak nak kekasih berpura-pura.. End-up dpat suami coverina

hampun sis hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:09 PM | Show all posts
katibism replied at 21-3-2017 10:20 AM
Semihah? Hey...nape kontradik dgn watak kak makh yg haterz semihah...sampai dpt gelaran dari kubur ...

Hey...itu la watak alter ego namanya.
Satu yang pasti adalah kedua2nya haterz sejati tok ti

Siyesli iols rasa depa org yang sama dan merupakan fonen kertu sebegitu.
Lahir di tahun 1979. Op kos dah kertu jua.
Sori tt...iols terlari topik pula pasal tok pit put di benang nazimah ini.

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:16 PM | Show all posts
mangga dan kolam berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:39 PM | Show all posts
Euwwww, kecut terus mutiara aii
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:36 PM | Show all posts

meols smpi skrg terpikir-pikir samada heols da insaf menggayeis or just coverina je dgn bella dally tu.
sanggupkah heols bercoverina seumur hidup...stp kali tgk pic theyols, meols rasa kesian yg amat pd bella tu.. mcm bertepuk sebelah tgn gitchewww
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:10 PM | Show all posts
I teringat dulu2 mangga ni bila ada je photoshoot kat pool, mesti caption die "berenang utk kesihatan"
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sepitsiput at 21-3-2017 05:51 PM

hentikan spekulasi tak berasas mengenai meols yach! Kalau tak, SEE YOU IN FOODCOURT!

@katibism @danieladam @mokcikKSKB @barfi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung retis masuk mangga. Merasa mandi lam kolam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061339s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list