Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12014
View
155
Reply

Edisi #coverina? : Dak aih..mana ada cheq gadoh dengan dia

[Copy link]

Author: Tukul.Besi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2017 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
ye ke ni ye ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
I'm with u che ta....bukan betina ja....jalang terus patut che ta guna....betina tu pun baik sangat bunyinya utk betina2 garit spesis begini
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa perlu slahkan rr shaja knpe x bash skali aqasha??? Pelik la
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
misschantiqq replied at 21-3-2017 05:23 AM
Kenapa perlu slahkan rr shaja knpe x bash skali aqasha??? Pelik la

Ko gi baca thread rita rudaini tu every page

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 21-3-2017 12:15 AM
hujung2 Aqasha sengkek gak aman2 senyum simpul
takda sapa nak terjah.


Aku pon heran np wartawan x terjah aqasha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:48 AM | Show all posts
Amboi reputz semua team RR ker?
Che Ta pulak yang diterjah sehingga terpaksa mengeluarkan statement bimbo.
Pelakon utama dalam drama KEGARITAN senyum sinis jah.
Pelakon picisan pulak yang terpalit taik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 21-3-2017 06:57 AM

First time aku rasa komen cheta sgt bagus. Walau propa jugak tp cerdiklah dr slalu.amboi kasah kepam terlepas skali lagi yekkkkk..mana press stetment kau kasahhhh?betul ke kau nk kacuk royani tu weiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
L_Z replied at 20-3-2017 10:11 PM
Rita ni boleh main pas pas ja sapa nak pepet dia masa zaman masih berlaki dedulu..akhbar kot nama la ...

Cer cerita lebih lanjut..pepet dia pas kat sapa jahhh?yg atok ricthie nye list tu panjang dah..yg xde lam list ni aku nk tau
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 20-3-2017 09:33 PM
Nekta..nekta..tunggu anak hang mr bean tu sangkut ngan mak jand nnt baru hang taww

Kita tungguuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:08 AM | Show all posts
kih kih kih.. tau takut che ta nak reveal ek.. propa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bile otak x selari ngan rupa...

#bimboberjelajela
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah retis, sokmo lah fake
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah retis, sokmo lah fake
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaan..kena kat anak sendiri satg baru mgelupuq..jenuhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:02 AM | Show all posts
apasai nk bash che ta?

apasaia yg lg sekor tu x sapa jentik/tanya pun?

heran

pelik

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:04 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 21-3-2017 06:51 AM
First time aku rasa komen cheta sgt bagus. Walau propa jugak tp cerdiklah dr slalu.amboi kasah kepam ...

che ta komen sibuk je kan nk smash, kecam bagai

betina yg di maksudkan tu, x da sapa p tanya/kecam plak?

dan jantan tu pun elok2 jer diam
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:08 AM | Show all posts
che ta ni kalu kena kt dia one day nanti baru tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:10 AM | Show all posts
ala Che Ta , rileks ar.. ngaku je la statement tu ditujukan kat siapa..

takkan gentar kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:20 AM | Show all posts
edisi coverina sgt.... mcm ler kat mesia ni besor sgt sampai x tahu isu apa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ujung2 cikta plak yg kena kutuk betina jalang garit juga terlepas..sah2 forumer mudah lupa tu belum lagi dpt kuih sepiring...::
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Nak cover diri lettew.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:46 AM | Show all posts
apasal che ta pulak yang kena....??


klu aku baca kisah rumah tangga (KRT) kat FB tu...ramai jek perempuan komen kutuk2 ckp betina...n mcm2...relax jek..

ok jek aku baca komen che ta dia..refer kepada perampas tu betina...and sngap laki tu janda...

errk...bukan rita sorang je retis janda...ada logic gak che ta tak maksudkan rita....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:48 AM | Show all posts
cheta dan bimborina bepisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:53 AM | Show all posts
Otak tak cerdik, gitulah gaya penulisan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 21-3-2017 09:31 AM
Ujung2 cikta plak yg kena kutuk betina jalang garit juga terlepas..sah2 forumer mudah lupa tu belum  ...

Karats yg mudah lupa..sanggup dok karma kifarah kat cheta. Harlowww...cheta walau otak bimbo atleast jantan bujang pucuk muda okeh. Yg royani ni laki org pun reti kecut teloq balik kepangkuan bini menangis sedu sedan mintak amoun ke bini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list