Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4473
View
97
Reply

Cabin Crew Air Asia Mendunia ....

[Copy link]

Author: MissNigga    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2017 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
X smesti ponen tu gay laaa...
Ade je yg lembut2 ni straight...
Biasa yg lembut straight ni klakoo best buat kawannn..kalo lembut gay biasanya serius kuat sentap... sbab selalu pms dgn boiprennn
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
first iols tengok video ni kat page 9gag..terkejut jugak masuk 9gag
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Adek2 gay lokal dah terjangkit ngan lgbtq pinoy, menggedik mengeletis kat social media
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tengok kat 9gag. Lepas tu gelupur follow his ig and fb. Dia lepasan akademi seni tu no wonder pandai menari kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Indon dah start klem dia.. menyampah plak baca komen geng indon kt 9gag.. asal mendunia je claim org dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 06:56 AM | Show all posts
Amboi meliuk lentok macam cacing
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Terhibur pagi iols tengok bideo ni.. Kipidap dekkk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:18 AM | Show all posts
lobai dan lobainitas dah sentap belom? lepas ni semua plane airasia kena ruqyah dan samak sertu sambil dibacakan alunan oleh setajah kopek serepah kasip.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:51 AM | Show all posts
dpt approval from bos, no problem
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:01 AM | Show all posts
dah add ig heshe

assrafnasir
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha hilarious!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha hilarious!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:09 AM | Show all posts
tahniah assrafnasir

hang buat hakak ceria pagi2 ni     
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:09 AM | Show all posts

yg ni msti dh baya2 sis Changa..almost 40 gicuu..

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
.aetis. replied at 20-3-2017 02:52 PM
jeles sungguh malon dan pondan pisah tiada selalu

Banci indon spt lo cuma mendunia di forum adja kan mas
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:10 AM | Show all posts
Sotong sangat

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:11 AM | Show all posts
Changa replied at 20-3-2017 10:39 PM
bapok ini dah masuk huffington post bagai dah

http://www.huffingtonpost.com/entry/flight-attendan ...

wah..mendunia..haruslah acik Britney pun mesti tertengok nanti ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:22 AM | Show all posts
ejans replied at 21-3-2017 12:58 AM
X smesti ponen tu gay laaa...
Ade je yg lembut2 ni straight...
Biasa yg lembut straight ni klakoo  ...

Betulll tu x yahlaa kan nk hina diorang sgt....sbb takut jadi dalam family sendiri nanti....sbb kwn I pun dua tiga orang nih...lembut lembut juga...tp bab gubahan dan bakery's ni mmg serah kat dioranglaa mmg menjadi sangat tangan diorang sampai dah jadi bisness....tp beranak pinak..anak dua tiga orang juga..cuma fizikal jerr lembut....dalaman tetap sado...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Omaigod. Rasa nak tampar tampar je mamat xde tulang nih.

Eloknye wat masa long haul flight. Tengok reaksi penumpang. Baru best.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:42 AM | Show all posts
ingat pompuan buat, ghairah sikit, ni jantan.......bagi @Muntz   je lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:45 AM | Show all posts
she replied at 20-3-2017 11:24 PM
Terhibur

Dari melihat awek2 bajet lawa mekap sekati hegeh2 dengan tumit tinggj terkial2 menapak t ...

i ols pun terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:45 AM | Show all posts
hahahaha
dengan bum dia tertonggek tonggek tolak trolley
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:07 AM | Show all posts
yang fenting konfiden
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:11 AM | Show all posts
Terhibur. Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung la spt boss mcm fernandez tu..kalau compny negara lain silap2 u r fired!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058881s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list