JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
17837
View
43
Reply

[Accesories & Hobbies] Khidmat Rawatan Sihir/Santau/Saka Jarak Jauh (rawatan serendah RM30) *SCAN FREE*

[Copy link]

Author: encik_anas       Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2017 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
encik_anas replied at 15-12-2017 10:45 AM
wsalam, selalunya begini bukan disebabkan terkena apa2 tetapi akibat gangguan yg memang ditujukan  ...

Tuan. Saya  rasa saya memang tak ada musuh. Bagi pihak dia pun tak ada. Saya tak pernah bercinta, dia pulak ada ex yang dah kahwin. Pernah ex dia add saya di insta tapi saya blok. Hehe. Saya kuat cemburu. Kuat marah. Cepat sakit hati pada bf saya seorang sahaja. Tapi saya rasa itu masaalah psycology saya.. Ada bercadang nak jumpa psychatrist sebab saya rasa saya ni obses.

Jadi saya sampai kesudah tak tahu apa jadi dengan saya. Saya dah pergi berjumpa seorang ustad minggu lepas sebab tak tahan sakit. Saya pergi dengan bf saya. Ustad ada pesan suruh kahwin cepat sebab katanya perempuan seperti saya susah nak cari. Saya tak tahu ada makna apa dalam ayat yang dia cakap. Saya anggap itu satu pujian sahaja. Sebab ramai kata ustad tu pandai baca air muka orang. Masa ustad pegang betis saya dia kata panas.Awak ada demam ke. Lepas tu dia berubat macam biasa. selesai berubat, saya tanya saya kena apa. Ustad cuma cakap lebih baik tak payah tahu. Katanya kita ikhtiar sahaja. Saya dah makin sembuh dengan izin Allah insyaAllah, tapi sakit tu ada terasa kadang2. Rasa nak menangis sebab bisanya menjalar rasa sampai ke pundi kencing.( Masa taip ni pun sakit) Lepas tu saya tertanya2. Jika ada orang hantar atau tujukan kepada saya, mesti saya ada nampak bayang dan sebagainya. Tapi saya memang tak nampak apa2. Saya memang ada doa hijab saya sentiasa tertutup, tapi kalau kejadian pelik2( bayangan) macam dalam filem melayu tu memang saya tak alami. .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ilya replied at 5-12-2017 11:24 AM
Saya dah cuba.
Alhamdulillah.


Alhamdulillah, semoga diberikan kesembuhan sepenuhnya dgn cepat
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 03:03 PM | Show all posts
assalamuaaikum tuan..macam mana kita nak tahu dalam diri kita ni ada pendamping ke tak? untuk pengetahuan tuan sy selalu jugak kuar masuk hutan, camping, hiking..sy pernah duduk sorang2 area hulu bendul tepi jalan tgh2 malam sebab masa tu join program dan aktvt solo drop..pernah jalan sorang2 untuk night walk..1 lagi saya tak pernah bercinta bukan takde org nak tapi entahla..ada jugak yg cuba rapat2 tapi semua bertahan 2 3 bulan jeeeeee...rasa macam berat jodoh pulak..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 03:06 PM | Show all posts
dan 1 lagi saya tak pernah kena kacau dgn perkara2 yg sy taknak..alhamdulillah..cuma ada sekali masa sy night walk nama sy kena panggil, panggilan yg sangat lembut sebelah telinga kanan sebanyak 3 kali..pastu dengar guli kerusi ketuk2 tu biasa dah..tp kena kacau menjelma tu x pernah walaupun orang cakap tempat tu ada something..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2017 11:49 AM | Show all posts
@meklalala awak laki ke pmpuan .. bkn ape, sronok dengar aktiviti yg awak buat tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
meklalala replied at 18-12-2017 03:03 PM
assalamuaaikum tuan..macam mana kita nak tahu dalam diri kita ni ada pendamping ke tak? untuk penget ...

wsalam, sebaiknya boleh bertemu mana2 perawat utk check kan jika betul mmg ada pendamping
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2018 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
meklalala replied at 18-12-2017 03:06 PM
dan 1 lagi saya tak pernah kena kacau dgn perkara2 yg sy taknak..alhamdulillah..cuma ada sekali masa ...

Situasi kita lebih kurang sama. Ada orang bagitahu mungkin ada terkena atau ada saka terbiar yang tengah aim kita. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2018 04:45 PM | Show all posts
assalamualaikum sy nak tanya, sudah 2 kali sy tidur malam, dlm tidur tu sy merasakan terkena percikkan air.. bila sedar tu memang ade air di muka.. tpi memang sy merasakan terkena percikkan air.. adakah sy ada terkena gangguan jin??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2018 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
maggicelup replied at 7-1-2018 04:45 PM
assalamualaikum sy nak tanya, sudah 2 kali sy tidur malam, dlm tidur tu sy merasakan terkena percikk ...

wsalam, berkemungkinan besar tidak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp pada saya
016-7000946
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2018 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
BUMP DECEMBER, sebarang urusan boleh terus whatsapp 0167000946
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
BUMP utk bulan FEB, sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp pada saya 0167000946
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak scan forumer malaysiadoom beliau suka berasap kemenyan2 saka bugis ke Hulu hilir, kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
thread sebegini ada mengandugi unsur pengiklanan. patut diban dan didilit.
@noraidil_06
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 10-2-2019 11:04 PM
thread sebegini ada mengandugi unsur pengiklanan. patut diban dan didilit.
@noraidil_06

Tidaklah Mak Nora menjaga bod ini sayangku.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-2-2019 03:20 PM
Tidaklah Mak Nora menjaga bod ini sayangku.

ehhhh... ye ke... akalku ni dok ingat ni dalam bod sejarah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-2-2019 03:20 PM
Tidaklah Mak Nora menjaga bod ini sayangku.

tolong sisikan kepada mod bertugas disini
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 10-2-2019 11:25 PM
tolong sisikan kepada mod bertugas disini

Sape tah jaga bod ni. Jap seru @AceHand
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 04:57 PM | Show all posts
kita ada board pengiklanan. sila kesana.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044759s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list