Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7522
View
216
Reply

♥ Thread Let Go/Swap Preloved Item ♥

[Copy link]

Author: Elle_mujigae       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2017 05:23 PM | Show all posts
doubleA replied at 7-8-2017 07:32 PM
[NOT AVAILABLE]

Hi, I nak let go simplysiti dermagic purifying scrub 50 ml. Check kat website wat ...

avvy tokti, guna produk pun SimplySiti
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2017 05:38 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-8-2017 05:23 PM
avvy tokti, guna produk pun SimplySiti

tapi bukan sitizoners, tokti pun tak pernah jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 09:36 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 9-8-2017 04:16 PM
last week iols dah terima parcel...thank you for the free giftssss!


thanks elle beli brg i, hehehe.
so i selit la free gift sikit.
enjoyyyy!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 10:01 AM | Show all posts
download.jpg

Teagan High Waist Floral Embroidery Shorts in White

iols nak juai seluar ni.. tak penah pakai. beli 2 helai saiz s n m. brand twenty3. spa spa nak msg yaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 01:42 PM | Show all posts
weyhhh!! nape i x nampak benang ni sblm ni? i dok berkuntum kt bod ni kot. @Elle_mujigae bukak dari bln 4 lagi. nasib @iloveyou bagitau. jika ku tahu dari awal, byk je brng yg i nak let go.


xpelah, nanti dkt i nak balik tanah air, i post sini apa yg i nak let go. mmg byknye samples, travel size gift (makeup) and some full size makeup.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 01:51 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 7-4-2017 11:47 PM
wow..baca review mcm best je polishing cream ni...

Visionnaire is my holy grail! i guna yg polishing & the moisturizing cream. nape i ckp holy grail? ni my personal experience dgn this product:


1. kulit i pernah terbakar sbb salah pakai product.mmg time tu stok guling2 pny sakit. pastu i godek2 bekas samples, ada sample visionnaire ni. i pn pakai. time tu cm soothing sikit. next day, pooffss!! all gone! and my skin feel smooth!


2. i ada satu jerawat buta yg i picit la cemana pn, mmg x menjadi. lama jgk jerawat tu kat muka i. i pakai visionnaire, in less than a week dia mcm buka jerawat tu utk i keluarkan. n yes, i picit keluar. lps tu i continue guna & bekas jerawat tu pn ilang. so mcm mana i x suka cream ni? hahah!


klo u all boleh dptkan sample visionnaire ni, pls try it. it's ahmaaaazingggggg!!

yg polishing tu dia bagi spoon skali. xyah ltak byk2. sikiiiit je. lps sapu, tenyeh2 dgn spoon tu.

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 02:37 PM | Show all posts
babydoll replied at 11-8-2017 01:42 PM
weyhhh!! nape i x nampak benang ni sblm ni? i dok berkuntum kt bod ni kot. @Elle_mujigae bukak dari  ...

i tot u tauuu, mula2 benang ni kaka elle pin kt atas tu, pastu dia unpin balik, tu benang ni kejap atas kejap bwh hehee.
yeah u boleh la letgo apa yg patut. senang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada huda beauty mini trophy wife nk let go. Pernah pakai sekali je.lps tu simpan buat tukun.sesapa nak aku let go free je tp kena bayar postage sendiri ler.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 05:40 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 11-8-2017 05:15 PM
Aku ada huda beauty mini trophy wife nk let go. Pernah pakai sekali je.lps tu simpan buat tukun.sesa ...

nakkk..ehehe..
nti i PM u ye..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 07:45 PM | Show all posts
mel18 replied at 11-8-2017 05:40 PM
nakkk..ehehe..
nti i PM u ye..

ok nnti uols pm k
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2017 10:16 PM | Show all posts
babydoll replied at 11-8-2017 01:42 PM
weyhhh!! nape i x nampak benang ni sblm ni? i dok berkuntum kt bod ni kot. @Elle_mujigae bukak dari  ...

itulah....next time dah taknak stick thread la..biar je dia terapung apung di awangan..haha..
yeay! cant wait nak tengok item yg babydoll nak letgo~ let it go let it goooo ..hoho ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2017 10:17 PM | Show all posts
gosipgels replied at 11-8-2017 10:01 AM
Teagan High Waist Floral Embroidery Shorts in White

iols nak juai seluar ni.. tak penah pakai ...

cantiknya design shorts ni... tapi kita tak muat pula...sob sob...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2017 10:21 PM | Show all posts
babydoll replied at 11-8-2017 01:51 PM
Visionnaire is my holy grail! i guna yg polishing & the moisturizing cream. nape i ckp holy grail? ...

awesome nya review uolsssss...
@sesusah jer masih available ke Lancome polishing cream tu?

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 08:58 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 13-8-2017 10:17 PM
cantiknya design shorts ni... tapi kita tak muat pula...sob sob...

alaaa u saiz apa sis
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 10:18 AM | Show all posts
babydoll replied at 11-8-2017 01:42 PM
weyhhh!! nape i x nampak benang ni sblm ni? i dok berkuntum kt bod ni kot. @Elle_mujigae bukak dari  ...

sila tag meols sekali ok lepas tepek tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 12:46 PM | Show all posts
babydoll replied at 11-8-2017 01:42 PM
weyhhh!! nape i x nampak benang ni sblm ni? i dok berkuntum kt bod ni kot. @Elle_mujigae bukak dari  ...

nak tgkkk..

kikiki

tag me too..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 07:27 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 13-8-2017 10:21 PM
awesome nya review uolsssss...
@sesusah jer masih available ke Lancome po ...

I review based on sendiri guna. Mcm i, product lancome yg visionnaire range je seswai dgn i. I try jgk yg lain, tak menjadi. Jadi i stick to it je.

Klo u dpt sample, cuba la
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 07:40 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 14-8-2017 10:18 AM
sila tag meols sekali ok lepas tepek tu

Hahhah!! Baeklah. Dekat i nak balik nt, i tepek segala barang nk let go.
Yg hari tu i bwk balik mmg satu beg besar. Ada lipstick kvd lolita yg travel size x bukak lg sbb i dah ada. I dpt satu bag gift dari sephora sini. So i bagi je kt org. Lipstick la plng byk. Pastu sample skincare, sample fondation dari lancome la,ntah ape brand lagi i pn tatau.


A few weeks ago i baru je spring cleaning my lipstick/eyeliners collections. Lipstick kylie,sephora apa bagai ntah semua i bagi kt tmpat donation. I tatau nak buat ape. I x pakai. Pakai pn beberapa kali je. Klo la jumpa benang ni awal2, mungkin i akan spam benang ni kot. Hahahah!!

@mel18



Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2017 09:26 AM | Show all posts
babydoll replied at 14-8-2017 07:40 PM
Hahhah!! Baeklah. Dekat i nak balik nt, i tepek segala barang nk let go.
Yg hari tu i bwk balik m ...

bila uols nak balik msia tu
cepatlah sikit

i is x sabar

nanti share pic kat sini ekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2017 11:54 AM | Show all posts
Edited by mimirahim at 15-8-2017 11:55 AM

salam uols, nak letgo brand new ANALILY Plain in Dark Maroon from Radiusite. Instant Hijab ya.
RM 49 exclude postage. just pakai untuk cuba2 je

Size XL
Front: 53CM
Face : 28CM
Back : 77CM
Material : Lycra
timthumb.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2017 01:34 AM | Show all posts
intan_smsb replied at 14-8-2017 10:18 AM
sila tag meols sekali ok lepas tepek tu

dan iols akan untag id uols dgn pantas sekali..haha


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2017 01:36 AM | Show all posts

sis sekarang saiz 'Beyonce'...  ten years ago muat la short tu sbb dulu2 sis saiz  'kpop' ..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 10:51 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 19-8-2017 01:34 AM
dan iols akan untag id uols dgn pantas sekali..haha

heyyyyy elleeeee jangan caras meols

Comments

hehe... >.<  Post time 21-8-2017 09:45 PM
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 11:16 AM | Show all posts
Budak92 replied at 5-8-2017 06:11 PM
Salam and Hi,

I ada item nak let-go.

product locitanne apa yang you ada?...

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 12:26 AM | Show all posts
penhitammm replied at 21-8-2017 11:16 AM
product locitanne apa yang you ada?...

Hi,

Loccitane I guna for myself. Tapi ada sample lah banyak tak guna lagi.

Love their almond shower  oil
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051068s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list