Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9987
View
88
Reply

OUTDOOR ACTIVITIES

[Copy link]

Author: sabar_sabariah       Show all posts   Read mode

Post time 29-8-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
TT ada trip hiking mana2 x .kalau ada nak join ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2017 08:56 AM | Show all posts
ulrika replied at 25-8-2017 06:12 PM
houseboat kat kenyir is my next plan. haritu ada kawan pergi dorg kate best.  Bungee jumping tu na ...

Last time saya pergi houseboat tasik kenyir follow travel agensibayar RM350 dah include makan semua
add on RM80 utk bas dari KL

Seronok sangat sebab saya jarang involve dengan aktiviti camni
Rasanya bulan depan ni mereka ada buat trip lagi
Kalau u nak join bagus jugak
sebab travel agensi ni dia ada organize outdoor activities jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2017 11:00 AM | Show all posts
Jeniechan replied at 29-8-2017 02:41 PM
TT ada trip hiking mana2 x .kalau ada nak join ..

Bulan 9 ni ada easy hiking tapi belum decide nak ke mana
kalau nak join, pm telefon no
saya add dlm group
kat situ saya akan update outdoor aktivities
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sabar_sabariah replied at 30-8-2017 11:00 AM
Bulan 9 ni ada easy hiking tapi belum decide nak ke mana
kalau nak join, pm telefon no
saya add  ...

Yeah.tq2.Okay jap nk pm..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeniechan replied at 30-8-2017 11:08 AM
Yeah.tq2.Okay jap nk pm..

Dah pm no phone tau TT @sabar_sabariah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2017 01:50 PM | Show all posts
Jeniechan replied at 30-8-2017 12:02 PM
Dah pm no phone tau TT @sabar_sabariah

ok2. nanti saya add dalam group ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2017 08:27 AM | Show all posts
HIKING TRIP 2017
*Siapa yg interested, boleh PM saya. Thanks

16 Sept Gng Datuk, N9
16 Sept Penang Hill
16 Sept Gng Nuang, Hulu Langat
16 Sept Denai 3 Puteri, Kota Damansara
16 Sept Bkt Batu Putih, PD
16-17 Sept Gng Ledang
23-24 Sept Yong  Belar

1 Oct Lata lepoh, Hulu Langat
7 Oct Gng Ledang (via Sagil)
14-15 Oct Kenderong Kerunai, Grik
14-15 Oct Lata Hammer, Bentong
22 Oct Gng Ledang (via Sagil)
27-29 Oct Stong, Baha, Ayam
11 Nov Gng Ledang (via Sagil)
25 Nov Gng Ledang (via Asahan)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2017 08:30 AM | Show all posts
OUTDOOR ACTIVITIES 2017
*Siapa yg interested, boleh PM saya. Thanks

16-17 Sept Lata Berkelah (Camping)
23 Sept White Water Rafting KKB
22-24 Sept Boathouse Tasik Kenyir
23 Sept Island Hopping Mersing
30 Sept Caving Gua Batu Maloi

7 Oct Island Hopping Mersing
7-8 Oct Lata Naning (camping)
14 Oct Paragliding Jugra
18 Oct Gua Tempurung
20-22 Oct Boathouse Tasik Kenyir
28 Oct  White Water Rafting Gopeng
28 Oct Island Hopping Mersing
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah menarik aktiviti ni.... minat gak hiking tapi sejak lutut dah longgar ni susah sikit.. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2017 12:48 PM | Show all posts
yatthrash replied at 26-9-2017 12:36 PM
Wah menarik aktiviti ni.... minat gak hiking tapi sejak lutut dah longgar ni susah sikit.. hehe

Ada banyak lagi trips
Dulu biasa hiking ye?
So join yg easy hiking je la kot pasni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2017 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Insyaallah kalau ada kelapangan
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cycling group ade x sis? Dr dulu nak carik geng basikal area umah sy ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2017 10:03 AM | Show all posts
dewinter25 replied at 6-10-2017 08:58 PM
Cycling group ade x sis? Dr dulu nak carik geng basikal area umah sy ni

So far takde lagi nampaknya
Hiking group je yg banyak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2017 10:11 AM | Show all posts
paragliding / parasailing - done
cave exploring mulu / tempurung best giler... esp tempurung bila main2 air dalam gua...
hiking gunung masa lutut ok
skrg hiking2 bukitjer.. itupun bukit rendah2.. macam bukit broga, gasing, bukit kat area kota damansara, kiara hill macam tu jerla.. lutut pun x fit dah...
bukit bintang pun i panjat   

water rafting belum try.. takutla pulak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2017 01:50 PM | Show all posts
nuralisa replied at 17-10-2017 10:11 AM
paragliding / parasailing - done
cave exploring mulu / tempurung best giler... esp tempurung bila m ...

bukit bintang tu nak keluarkan peluh ke keluarkan duit?


water rafting ni sebenarnya kita dok relax je dlm tu
ada org yg jaga
pakat jadi tukang jerit je
syok ooo
paragliding pun dah buat takkan wwr takut kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2017 11:37 AM | Show all posts
TT, sy berminat gak nak join..nti sy PM no fon ye..xd geng gak utk join xtvt cenggini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2017 12:04 PM | Show all posts
ellieya replied at 20-10-2017 11:37 AM
TT, sy berminat gak nak join..nti sy PM no fon ye..xd geng gak utk join xtvt cenggini

alright. nanti saya add
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2017 10:26 AM | Show all posts
Aku berminat dengan semua aktiviti yang tertera kat atas tu and tengah kumpul barang sendiri sikit2x. Just nak tanya sape ada jual  decathlon tshirt  untuk water rafting. dekat store kena tunggu masuk stok plus ada online je tapi kalau boleh aku nak on the spot lagi senang. btw kalau dah ada tarikh semua boleh juga join.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2017 10:18 PM | Show all posts
seronoklah pergi jungle trekking..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2017 02:56 PM | Show all posts
Siapa free? Jom follow!

OUTDOOR ACTIVITIES DEC

10 DEC Hiking Lata Medang
16 DEC White Water Rafting Ulu Slim
23 DEC Caving Gua Tempurung
30 DEC - 1 JAN Boathouse Tasik Kenyir

OUTDOOR ACTIVITIES DEC

6 JAN Easy Hiking
6 JAN White Water Rafting Gopeng
13 JAN Paragliding Pedas, N9
14 JAN Caving Gua Batu Maloi
20-21 JAN Camping Lata Berembun
27 JAN Paragliding Jugra
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list