Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8025
View
169
Reply

[Tempatan] Shemale mendunia: Selepas ngesek ... mengugut pulop

[Copy link]

Author: MissNigga       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-4-2017 08:04 AM | Show all posts |Read mode


Fuh dahsyat,,,Mak nyah sekarang main ugut2 sebar video lucah..Siapa la lelaki malang tu..kah kah kah..Kaki kunyit sial..Bapak ahhh..
As salam dan selamat sejahtera tuan.
1⃣andan Indah Report: 6818/17.
Tarikh: 06/04/2017
Masa: 0408 hrs
Sek: 506 KK
IO : Insp. Yew Chee Teong
2⃣Tempat Kejadian: No.xx Jalan Bukit Permai x/x Taman Bukit Permai, 56100 Cheras,KL.
Modus Operandi: Ugut sebar video lucah
3⃣Suspek: 1 (L) Melayu (shemale)
4⃣Kenderaan: -
5⃣Senjata: -
6⃣engadu: Mohamad Amirulfaizal Bin Mohamad xxxxxxxx
No. KP: 930128-14-xxxx
Umur: 24 Tahun
Jantina: Lelaki
Bangsa: Melayu
Pekerjaan: Pemandu Grabcar
Alamat: No.xx Jalan Bukit Permai x/x Taman Bukit Permai, 56100 Cheras,KL.
7⃣Fakta Kes
Pada 05/04/2017 lebih kurang jam 0400 hrs, pengadu telah bertemu dengan 1 pondan melayu bernama Alia di Flat San Peng. Kemudian kami telah bersetuju untuk melakukan hubungan seks di rumah Alia tersebut di Flat San Peng. Tanpa pengadu sedari, Alia tersebut telah merakam hubungan kami. Lebih kurang jam 0500hrs, pengadu telah dihubungi oleh Alia (011-2339xxxx, 010-790xxxx) supaya memberikan wang sebanyak RM1000 jika tidak mahu video hubungan mereka disebar. Pengadu enggan menurut arahan Alia dan Alia memberi peluang supaya pengadu membayar sebanyak RM500 tetapi pengadu masih enggan menurut kemahuan Alia. Kemudian ayah pengadu telah dihubungi oleh Alia supaya membuat bayaran sekiranya tidak mahu video tersebut tersebar. Alia mengugut akan membuat kecoh di tempat ayah pengadu bekerja sekiranya tuntutan tidak dipenuhi.
8⃣Hasil Siasatan Awal
IO bersama jurufoto bertugas Konst Hazim dan Detektif bertugas Kpl James pergi ke tempat kejadian. Tempat kejadian adalah di No.xx Jalan Bukit Permai x/x Taman Bukit Permai, 56100 Cheras,KL. IO arahkan jurufoto bertugas ambil foto tempat kejadian dan IO lakar gambarajah kasar tempat kejadian. Tempat kejadian. Siastan masih dijalankan.
9⃣Tindakan Susulan.Tangkapan
Pada 06/04/2017 jam lebih kurang 1330hrs Insp Yew bersama Kpl 151145 dan jurufoto K/197125 dari JSJ IPD Ampang Jaya Selangor berpandukan pengadu nama: Mohamad Amirulfaizal Bin Mohamad xxxxxxxx pergi ke alamat Bilik Sewa No.x, xxx-xx Jalan Loke Yew 55200 Kuala Lumpur dan telah tangkap penama seprti dibawah:-
Nama: Muhammad Nor Aliff Bin xxxxx
Kpt: 890922-14-xxxx
Alt: x-xm Blok x Flat Sri Sarawak Jalan Kenanga Jalan Kenanga 55200 Kuala Lumpur
Sekian, terima kasih. YDH Tuan


Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:08 AM | Show all posts
akak puteh syak mat nor ni top
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana pondan tu dpt contact no bapak dia?? Mesti malu kan bapaknya tau anak main pondan
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandai dik Alia ni berbisnes
Ntah2 dah ramai yg terkena
Pada amirul, sorry no kesian utk mu even kena ugut..padan muka!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Alya yg dalam porem ni ehh...
Takajut abam Karim nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan songsang pengadu tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel juge alia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 8-4-2017 12:19 AM
Comel juge alia ni

Khenzzz.. saling tak tumoah macam cikki sundel tulen.. tasty sangat!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Senangnya berbisnes yek?

Modalkan bontot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohd nor Aliff jadi Alia. Wowww
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:26 AM | Show all posts
Hmmmm.... Menjijikkan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Berleluasa betul aktiviti songsang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:49 AM | Show all posts
Kesihan kat peyno
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:49 AM | Show all posts
amirul dah terjebak dengan pondan..

sebelum ni dok dpt free jer kutt.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Alia amek gambo senyum2 lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik budaknya. Herk emph.. nope nope.. x leh dijadikan menantu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:59 AM | Show all posts
mangsa2 sebelum ni akan terhutang budi dengan Amirul ni.....

cepat sangat Alia ni libatkan bapak.... bila bapak dah tau dan ofkos support Amirul, then he has not much left to lose....

setakat malu dengan polis tu tutup mata je lah.....


Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ohnoLia replied at 8-4-2017 09:57 AM
Cantik budaknya. Herk emph.. nope nope.. x leh dijadikan menantu

Anak bujang lu kaki pondan la ni.

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
cucuksitu replied at 8-4-2017 10:00 AM
Anak bujang lu kaki pondan la ni.

Ish ish..xde lah dik. Just saying. Gilor apo.     
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ohemmmgggg amirulfaizal. pasaipa hang buat mcm tu. malu la cheq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100084s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list