Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
2652
View
37
Reply

suami Melucah dengan Isteri

[Copy link]

Author: samax       Show all posts   Read mode

Post time 11-4-2017 02:30 PM | Show all posts
samax replied at 8-4-2017 09:09 PM
contoh melucah antaranya

korang tengah masak kat dapur tetiba suami datang peluk dari belakang ta ...

yang ni rasanya bukan melucah.

ini normal rasanya antara suami dan isteri. nak-nak yang baru kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:22 PM | Show all posts
samax replied at 8-4-2017 09:09 PM
contoh melucah antaranya

korang tengah masak kat dapur tetiba suami datang peluk dari belakang ta ...

i like it veryyyy muchhhhhhhh!!!!

malangnya tak pernah
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:42 PM | Show all posts
samax replied at 8-4-2017 09:09 PM
contoh melucah antaranya

korang tengah masak kat dapur tetiba suami datang peluk dari belakang ta ...

ok je chuolss..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:44 PM | Show all posts
hari ni benang yg iols baca semua ke arah negeseksss je..

anyways nak tanya tt.. tt dah kahwin ke?

dah namanya suami kan.. ok je.. tu menunjukkan dia syg kita.. kalau dah xde feel kang masalah lain pulakk..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:45 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-4-2017 04:22 PM
i like it veryyyy muchhhhhhhh!!!!

malangnya tak pernah

atau pun uols boleh switch role?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:53 PM | Show all posts
ramaramu replied at 11-4-2017 04:45 PM
atau pun uols boleh switch role?

tak nak lah cerita uols.. nanti ada forumer pm i. ada je manusia gigih pm i non-stop nak ajak mengesek ke?
sorryyy im not ebailebel
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:56 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-4-2017 04:53 PM
tak nak lah cerita uols.. nanti ada forumer pm i. ada je manusia gigih pm i non-stop nak ajak meng ...

eh eh forumer tu dah knp???
menangguk di air keruh pulak..
ngong betul!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:57 PM | Show all posts
ramaramu replied at 11-4-2017 04:56 PM
eh eh forumer tu dah knp???
menangguk di air keruh pulak..
ngong betul!

khenn.... kalau berani, gilah ngorat orang kat luar sana...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 05:29 PM | Show all posts
i like dapat wife mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 10-4-2017 09:29 AM
Iye ke mcm tu? Since antara kita saling tak kenal, maka segala rahsia kelambu bolehlah dtanya dan  ...

hahahaa papo yolah.     
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 01:59 PM | Show all posts
bgs la..xkn itu pn nk berkira

dari dok melucah sangap ngan pompuan lain..klu skema nk mapos pn boring gak..

bini pn kena wat benda yg sama jgk..bagi aku pndpt aku la..bnda xkena kuar modal pn
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 03:32 PM | Show all posts
tu bukan melucah, tu gurau senda between husband n wife..   
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
samax replied at 8-4-2017 09:09 PM
contoh melucah antaranya

korang tengah masak kat dapur tetiba suami datang peluk dari belakang ta ...

Selalu sgt kena macam yg disenaraikan
Tgh jalan tetiba rasa diramas2  

Mula2 dlu selalu tepis. Skg wat lek jek.
Tgh tido pun masih nyempat nak raba2.
Skg dah biasa dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:40 PM | Show all posts
lucah gurau2 usik2 ada la. kalau melampau sangat, mau bagi penampo je
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054133s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list