Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2260
View
50
Reply

Sky Pool, Kolam Renang Untuk Mereka Yang Berjiwa Kental

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2017 04:05 PM | Show all posts |Read mode
Sedang seronok bermandi-manda di dalam kolam renang, tiba-tiba terasa nak buang air kecil la pula. Tapi takkan nak buang dalam kolam. Geli! Terpaksa gagahkan diri meninggalkan kolam untuk mencari bilik air.


Bagaimanapun, kolam renang ini sungguh mengerikan sehingga mampu membuat segelintir daripada anda berasa gayat sehingga nak 'terkencing' dibuatnya!











Menerusi video dimuat naik New York Post, kolam kaca itu berada di ketinggian 500 kaki.


Kolam menggayatkan itu mendapat nama julukan 'Sky Pool' dan berada di tingkat 42, Market Square Tower di Houston, Texas.








Bagi pengunjung yang longgar skrunya kerana ketar lutut, kompleks kediaman itu menyediakan sebuah lagi pool di tingkat empat.


Bagaimanapun, bagi mereka yang kuat semangat dan mahukan cabaran lain dari lain, Sky Pool adalah pilihan terbaik!


Foto: Market Square Tower





Fuh, boleh gugur jantung kalau kena masuk dalam kolam itu. Tengok video saja pun sudah lembik kepala lutut ini. Amacam, anda berani? - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnye mesti glass tu tebal 100 inc
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 05:51 PM | Show all posts
Part ada glass tu berani macam mana pun sure akan rasa gayat
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm.cerita Transporter
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpelah terima kasih jelah ya..gayattt
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 07:38 PM | Show all posts
tengok gambar pun rasa gayat
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 07:48 PM | Show all posts
cantik nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 08:13 PM | Show all posts
Memang idokkk lahhh mandi dlm kolam nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup.. gayat
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 01:33 AM | Show all posts
Bestnyaaa.!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 07:47 AM | Show all posts
gayat jer la nnt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 08:16 AM | Show all posts
mmg x kan ler berenang kat situ. dok tkt 2 pon dah menggigil lutut. huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 08:40 AM | Show all posts
nononcrux replied at 11-4-2017 04:38 PM
bestnye mesti glass tu tebal 100 inc

kau tahu tak 100 inc tu tebal mana?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 09:45 AM | Show all posts
gayat! x berani~
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 09:45 AM | Show all posts
gayat! x berani~
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg xla nk try...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
View mmg sgt ohsem..tp sumpah x berani nk jejakkan kaki dlm pool tu..tgk ajepun dh rasa nk trkucil ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 02:00 PM | Show all posts
gayatnyeeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 02:51 PM | Show all posts
nononcrux replied at 11-4-2017 04:38 PM
bestnye mesti glass tu tebal 100 inc

tau tak 100 inci tu macam mana?
100 inci = 2.5meter

kalau tengok gambar/video, logik tak tebal 2.5m tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 02:53 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 12-4-2017 08:40 AM
kau tahu tak 100 inc tu tebal mana?

2.5 meter

kalau buat baju kurung / baju melayu raya karang, dapat la buat baju je
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 04:09 PM | Show all posts
BebeQ replied at 12-4-2017 02:53 PM
2.5 meter

kalau buat baju kurung / baju melayu raya karang, dapat la buat baju je

Itu lah. Agak2 lah sikit nak buat anggaran tu. Takkan tebal benar..... kan kannn
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 04:27 PM | Show all posts
sy tak gayat..tp gmbr ni buat sy jd ketaq lututtt..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 04:37 PM | Show all posts
wow Nampak menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 12:33 AM | Show all posts
Wow..Minat!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nice..tp kalau gayat..xnk cuba2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054839s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list