Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
2311
View
50
Reply

Sky Pool, Kolam Renang Untuk Mereka Yang Berjiwa Kental

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2017 10:20 AM | Show all posts
zorrro_03 replied at 12-4-2017 04:09 PM
Itu lah. Agak2 lah sikit nak buat anggaran tu. Takkan tebal benar..... kan kannn

kalau dia typo nak kata 100cm pun masih tak logic

aku ni kalau masuk bab pengukuran, particular la sikit. ampun~~
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Gayat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 10:40 AM | Show all posts
BebeQ replied at 13-4-2017 10:20 AM
kalau dia typo nak kata 100cm pun masih tak logic

aku ni kalau masuk bab pengukuran, particu ...

Aku pun. Kita kan sama course.... kau tak cam aku ek....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 01:57 PM | Show all posts
giler scary, mmg aku xpego berenang kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 02:58 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 13-4-2017 10:40 AM
Aku pun. Kita kan sama course.... kau tak cam aku ek....

erkkk..ko jangan main2. ko betul2 kenal aku ke weh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2017 03:22 PM | Show all posts
Edited by zorrro_03 at 13-4-2017 04:24 PM
BebeQ replied at 13-4-2017 02:58 PM
erkkk..ko jangan main2. ko betul2 kenal aku ke weh?

serius laa kau tak perasan....   takpe. abaikan...  forum je mcm biasa.  jgn nnt kau serang aku, jenuh aku reveal cerita kau dulu2...


hahahaha...  
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gayat buatnyaaa tgah mandi2 tekluar dari kawasan
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pergghh..gempaq giler..tp rsa gayat tue...errmm jgnkn pkr 100 kali, pkr 1 kali jer pon dh x nk...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi mmg cantik laa view die..gojessss..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 10:56 AM | Show all posts
nononcrux replied at 11-4-2017 04:38 PM
bestnye mesti glass tu tebal 100 inc

Dlm video tu ckp tebal 8 inch jer laa
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 12:00 PM | Show all posts
aku tak gayat... tapi aku takuuutttt... kot pecah. adoila
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nononcrux at 15-4-2017 08:04 AM
BebeQ replied at 13-4-2017 10:20 AM
kalau dia typo nak kata 100cm pun masih tak logic

aku ni kalau masuk bab pengukuran, particu ...


yea la tu anggaran je ak pon tak expert sgt bab ukuran ni tapi inc dgn cm same ke kiraan dia? yg penting perspektif keselamatan tu penting kalau tak tebal glass tu takkan approve plak buat sky pool mcm ni. isu nye ketebalan gelas kiraan tebal tu kalau btl pon bkn dpt reward dlm ci ni lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm cite Mechanic ke ape yg Jason Statham blakon tu entah btol ke tidak eja nama dia..ada dlm cite tu taiko kt Sydney berenang dlm pool gini la..pool die terjulur keluar dr apartment..ngeri je berenang tgok bwh jln raya ada kete lalu2..dlm cite tu kolam tu pecah terus taiko tu mati jatuh ke bawah jln raya
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 01:53 AM | Show all posts
Org gayat mcm aku ni, jgn kata nk mandi dlm kolam tu nak pijak pon aku takut
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk video je pun..tapak kaki dah geli2...errrr...seram satu badan
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 04:00 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 13-4-2017 03:22 PM
serius laa kau tak perasan....   takpe. abaikan...  forum je mcm biasa.  jgn nnt kau serang aku, j ...

Eh, serious la weh. Ko menakutkan aku ni

Nick forum bukan nama sebenar aku weh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 04:23 PM | Show all posts
BebeQ replied at 16-4-2017 04:00 PM
Eh, serious la weh. Ko menakutkan aku ni

Nick forum bukan nama sebenar aku weh.

Hahaha. Ofkos laa nama forum ni bukan nama betul kau.  Don't be worry afraid lah. Nnt Lama2 kau tahu juga aku.... Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 09:57 AM | Show all posts
cantiknyer view
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 11:12 AM | Show all posts
Memang tak la kan. I'm afraid of heights
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Best per.....confirm glass tu acrylic glass.....asal jgn pecah jer la cam swimming pool kat sg kat satu condo tuuuu....terus ada waterfall
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2017 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mau gugur jantung berenang dlm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 01:22 PM | Show all posts
gayat pulak..mmg terkencing la dlm tu xsempat pergi toilet
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 04:38 PM | Show all posts
mmg ketar lutut laaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 04:55 PM | Show all posts
mmg idok la teman nak mandi
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 04:57 PM | Show all posts
gayat menengok video tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list