Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
2194
View
13
Reply

Pengalaman kerja di Nomura Asset Management Sdn Bhd

[Copy link]

Author: idakamaruddin       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2017 04:09 PM | Show all posts |Read mode
Salam peeps

ada sape2 tak pengalaman keje di nomura asset management kt KL tu?

kawan2 ke sedara mara ke...

ok tak keje kt situ? benefit?



kalau ada meh la share2..

p/s: mohon kaka @prettyuglybabe kasi thread ni bertahan kejap ye..jgn campak kt hulu banat lg... huhuhu

tq in advances...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:19 PM | Show all posts
Salam sis ..
maaf .. tak tahu tentang kerjaya kat Nomura Asset Management.

Harap ada nanti yang boleh bagi feedback kat uols

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 04:26 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 11-4-2017 04:19 PM
Salam sis ..
maaf .. tak tahu tentang kerjaya kat Nomura Asset Management.

sorry td tertag FC... haha

cpt2 edit tp FC perasan plak



btw thanks nk tau je pasal company ni sbb mcm xde apa sgt bila google


Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt lowyat forum xde jumpa pape?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 04:59 PM | Show all posts
blythes replied at 11-4-2017 04:56 PM
Kt lowyat forum xde jumpa pape?

mcm xde uolss

huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Uols dapat keje kat situ ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2017 09:51 AM | Show all posts
imthegirl replied at 12-4-2017 09:22 AM
Uols dapat keje kat situ ke

Br pggl utk intvw je... uols keje situ ke? ada cerita x best ke?

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 12:31 PM | Show all posts
entah2 ade staff kat Nomura tu dlm porem... kalau iols la, iols x public kan nama,... hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 01:36 PM | Show all posts
company apa tu? jual apa? khidmat apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2017 01:58 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 12-4-2017 01:36 PM
company apa tu? jual apa? khidmat apa?

fund management uolss

saje riki2.. nk tau je pasal company ni

gatal2 apply kt jobstreet dia pggl intvw tp mcm x tau info tu yg tny kt sini


Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 12-4-2017 09:51 AM
Br pggl utk intvw je... uols keje situ ke? ada cerita x best ke?

Takde lah. Saje je tanya. Hihi. Nanti try tanya tanya kat member yg line investment ni ok ke tak co ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2017 02:49 PM | Show all posts
imthegirl replied at 12-4-2017 02:47 PM
Takde lah. Saje je tanya. Hihi. Nanti try tanya tanya kat member yg line investment ni ok ke tak c ...

ok uolss nnt roger ok..iols hold dulu interview smpai 25hb sbb blm ready.. nnt uols bgtau sblm date tu ek.. iols kalau x ok malas je nk g interview..buat hbs cuti iols je


Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt jwtan apa ni...boleh ekk nak hold dulu interview.....hebat sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Nomura ek?
Ceo nya regina rahim tu is my good fren
Ok je dia.. Sama je gila2 mcm kwn2 lain gak
Bab keje tu aku tau la sbb tak penah keje dgn dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068240s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list