Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
2370
View
34
Reply

Comel! Ikan Emas Ini Dapat 'Kerusi Roda' Kerana Tak Boleh Berenang

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2017 11:10 AM | Show all posts
mesti derek tu pon comel...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 03:59 PM | Show all posts
omellllnyer
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:43 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 12:03 PM | Show all posts
comelnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 01:40 PM | Show all posts
teringat ikan emas gendut aku dulu

3 tahun juga dia cuba survive
aku tersilap letak ikan pemangsa sekali dalam satu akuarium
last 2 smpi robak-robak sirip dan kulitnya,
tp dia masih leh berenang

aku sempat selamatkan dia pisahkan kedua-duanya

next year, tetibe penghadang terbalik, ikan pemangsa ni gigit-gigit dia lagi...
abis sirip2 dia koyak,  smpi berenang pun terbalik badanya
huhu lama gak dia survive dlm 2 bulan gtuh

tp ikan pemangsa tu dulu mati, sblm dia pun akhirnya hembuskan nafas terakhir

kedua2 nya aku kebumikan kt satu tempat
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 12:17 PM | Show all posts
mohon Derek untuk mem-patern-kan ciptaannya.
dapat side income nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 11:39 PM | Show all posts
mujur ikan ni dpt tuan yg perihatin klu tak dh mati la ikan ni xdpt imbankn badan dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Awww tomei tomei
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 10:19 AM | Show all posts
ikan emas usia xlama .. .dah GOL kot ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:53 PM | Show all posts
hahhaha ikan ni comel..tuan dia kreatif
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053476s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list