Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
1786
View
39
Reply

masalah org pompan; betul tak??

[Copy link]

Author: bangcak       Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2017 02:08 PM | Show all posts
Kena pandai rotate dan mix and match.  Selain tu kena pandai susun dalam lemari.  Kalau semuanya campur rojak makin susah nak memilih nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 12:57 PM | Show all posts
pkai bju ikut mood....arinie tgk bju nie mcm buruk jaaaa, stress jaaa tgk mcm nk sedekah kat org jaa...next week tgk, mcm cantik plak baju nie....walhal bju yg sm tp msa yg bbeza shj....dilema aku stiap kali pilih bju....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:22 PM | Show all posts
officemate Ai pakai baju same stiap hari dan tak basuh.. agak2 die pun dah tak larat hidu baru tuka baju lain.. dan benda macam ni berulang....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:31 PM | Show all posts
almari penuh sbb ada baju kerja, baju kenduri, baju tidur, baju jalan2...
kalau lelaki baju keja 5 helai untuk 5 hari. lepas tu tidur tak pakai baju haha... memangla kurang baju diorang
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:32 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 17-4-2017 07:25 PM
Kan sis? Rasa macam tiap minggu pakai baju sama. Alahai susahnya nak pilih. Padahal baju penuh sat ...

kadang2 pilih baju dulu, tp takde tudung match. kadang2 tudung dah ada, tp takde baju match. itulah keputusan paling susah nak dibuat setiap hari hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 01:33 PM | Show all posts
ada jugak baju yang dah tak muat, tapi sayang nak buang kot2 nanti kurus boleh pakai haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai je apa yg ada depan mata..kadang2 laki aku yg tegur "eh dah lama tak pakai blouse yg merah tu".. Contoh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 10:34 PM | Show all posts
abis dlm seminggu gi kerja dah 5 psg baju..3 minggu dah 15 pasang.. klu boleh xnak recycle smpi 6 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 01:36 PM | Show all posts
masalah baju tu takla..tapi tudung.sudahnya pakai tudung sama.byk tudung yg tak penah pakai.membazir giler
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol mmg boleh rotate baju smpai sebulan, kira bnyk la kan. Tp yg jd rse x de baju nk pakai tu kadang2 baju yg ade tu x brape selesa. Kain x best la, jahitan x kena la, corak x lawa la, size x sesuai la. Itu yg jadi rse mcm x de baju nk pakai walaupun baju dh penuh satu almari.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 01:42 PM | Show all posts
Kadang-kadang, baju dah siap gosok malam sebelum keje esoknya.

Tapi bila nak pegi keje, tetiba rasa nak tukar baju yang lain plak
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 11:45 AM | Show all posts
Hahah betul sangat, tapi last2 pakai baju yang tak payah iron,sama je setiap mggu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 11:01 AM | Show all posts
susun baju dlm almari.. ikut turn pakai yg belakang .. kalau hr mls iron skip gak..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ler tu. Lemari kan main besar. Lrmari baju laki ciput jer..tapi still tak taw nak pakai baju apa
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 09:30 PM | Show all posts
sama lah kita..problem yg sama.. nak buang sayang, nak pakai tak muat
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056418s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list