Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8014
View
242
Reply

[Dunia] Benjy Ditangkap di Medan, Mengaku Tukar Identiti Untuk Elak Hukuman Mati di Mala

[Copy link]

Author: cancer_files       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2017 08:21 AM | Show all posts
dia simpan macam mane ye kat dubur tu?? masuk melalui bawah atau telan pastu dia keluarkan dadah tu melalui poo2 dia?? tetiba aku berminat plak nak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:23 AM | Show all posts
cancer_files replied at 21-4-2017 08:08 AM
Kenapa dia boleh lepas gantung ?

Menurut Pengakuan Dia kepada Polis Indonesia, dia bertukar ident ...

aper maksudnya "bertukar identiti" tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:23 AM | Show all posts
cancer_files replied at 21-4-2017 12:08 AM
Kenapa dia boleh lepas gantung ?

Menurut Pengakuan Dia kepada Polis Indonesia, dia bertukar ident ...

siapa yg digantung?  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
fox. replied at 20-4-2017 07:10 PM
Astaga. translate bm boleh tak?sabu sabu akak ingat mat sabu.tapi tak ada pulak unsur politik

Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:25 AM | Show all posts
mcm mana pemeriksaan KLIA boleh lepas? tahap keselamatan KLIA boleh dipersoalkan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
catalina replied at 21-4-2017 07:23 AM
aper maksudnya "bertukar identiti" tu?

Ini yg masih disiasat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasi_Lemak_Kau replied at 21-4-2017 07:23 AM
siapa yg digantung?


Dia kata orang lain...tak tahu siapa dan macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:38 AM | Show all posts
cancer_files replied at 21-4-2017 12:32 AM
Dia kata orang lain...tak tahu siapa dan macam mana

benjy dah dijatuhkan hukuman mati di malaya????  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
the_killer replied at 21-4-2017 08:25 AM
mcm mana pemeriksaan KLIA boleh lepas? tahap keselamatan KLIA boleh dipersoalkan?

utk kes benjy ni jika ada unsur kecuaian, ianya dimaafkan
sebab kalau kena tangkap kat airport kita, dia ni kebal & sure boleh terlepas dr hukuman lg seperti kes2 beliau terdahulu
ni dah kena tangkap kat indon, moga takkan tak terlepas lagi & mereput di penjara indon
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:51 AM | Show all posts
cancer_files replied at 20-4-2017 10:53 PM
Dia mengaku peracik dadah, polis kata boleh dihukum mati...

bagus lah dihukum mati...

harap2 penguatkuasa indon tak bagi muka utk pesalah2 dadah nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya benjy ni
Ko ni x sayang arwah mak ko ke
Setiap kali kes dadah ko ni muncul, komfem la ummah akan ungkit kisah anak luar nikah bapak kandung ko vvip bagai
Kalo ko duk diam2, takdenye ummah nak ungkit kisah nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
cucukpin replied at 20-4-2017 06:54 PM
lain kali artis malaysia masuk indonsia habis la kena cek jubo gara2 celaka sekor ni.

Bukan takat retis je.. Marhen pun kena londeh jugak.. Asal nama mesia ja kena londeh utk check Nanti..        
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sara_thrash replied at 21-4-2017 08:21 AM
dia simpan macam mane ye kat dubur tu?? masuk melalui bawah atau telan pastu dia keluarkan dadah tu  ...

balik nanti Cuba Dulu dgn sepapan panadol
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:04 AM | Show all posts
kat Mysia lepas sbb lawyer  dia bagus  main isu teknikal jer  kot... lg pon dgrnya gosip  bapa bio benjy ni  somebody dlm dunia korporat yang support benjy (mybe terpaksa support  kalo x nama kena viral dn semua citer family dlm kelambu kena jaja)
kalo masuk ikut bawah tu...letak dlm  kondom ker... ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:06 AM | Show all posts
dah banyak kali kantoi pun tak serik2 ke mamat ni....
sampai mak dia mati pun tak insap2 lagi......

moga kena hukum mati jer....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:06 AM | Show all posts
memang mati lah dia kali ni.... undang2 sana ketat... bagus jugaklah kena tangkap... tak serik2...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
amon_79 replied at 21-4-2017 09:04 AM
kat Mysia lepas sbb lawyer  dia bagus  main isu teknikal jer  kot... lg pon dgrnya gosip  bapa bio b ...

Kali ni kita jaja segalanya...  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:10 AM | Show all posts
mmg tk serik2 si benjy nie... harap kali nie tak terlepas dari hukuman..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 09:11 AM | Show all posts
hidet replied at 21-4-2017 07:57 AM
Bukan takat retis je.. Marhen pun kena londeh jugak.. Asal nama mesia ja kena londeh utk check Nan ...

memang pun...nampak mencurigakan sikit langsung suruh lepas semua kasut, selongkar beg

sebab dah banyak kali warga malaysia selundup dadah, tu agak ketat sikit kawalan kalau datang dari malaysia

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:12 AM | Show all posts
Benjy ni memang takkan berubah. Cukup2 la bagi dia terlepas.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa bapak kandung dia..aku sampai skrg tak tau..kabel giler kt malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:18 AM | Show all posts
Tembak je la si benjy ni. Bukan setakkat suka2 mendadah tapi mmg target nak rosakan anak2 muda. x layak hidup la orang camni.
\
Agak sayang, kalau dia gunakan bakat yang ada mesti masih boleh cari makan dalam industri. muka pon boleh tahan (zaman kurus dulu la). Teringat lagi cerekarama dia dengan serina anak chef wan, sweet sangat dia dalam citer tu. Drama Kerana Cintaku Saerah pon meletop2 jua kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:18 AM | Show all posts
Yaaa...pokoknya si benjy ini harus di tebengg...juga boleh dibikin roti canai kuah benjyrr...biar anjing makenn..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:18 AM | Show all posts

Dia Ni Pon Edisi Kalkulator


Versi vintej.  Tapi mak pak tak dapat restu untuk kawen.  Paknye anak VIP la jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:35 AM | Show all posts
kesian arwah azean ngandungkan benjy ni...penat, lelah dan kesusahan ibu adakah benjy tidak ambil peduli? benjy ni bukannya bodoh...berlakon bagus...kalau dia concentrate dlm bidang lakonan...sudah pasti boleh pergi jauh...ini mungkin pergaulan rakan2 dan duit haram yg senang2 dpt...

jual dadah ni duit masuk mcm air paip...always flowing...mcm juga duit 1MDB yg di ambil oleh MO1..sentiasa ada tak habis2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list