Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1875
View
64
Reply

Kekayaan Luar Biasa Diragui, Rumah RM 1.2 Juta Pemimpin PKR Disita

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2017 12:44 PM | Show all posts


mari kita flashback lagi, kali ni ajakan adam ajar jamal berniaga sepuaya jadi kaya raya sekelip mata.




[youtube]KZLDJdVcEfI[/youtube]


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:46 PM | Show all posts


kali ni kita flashback apa kata @Defcon2 dolu dolu time kes ni panas hangat merelit.





Mana Jamal, Adam Rosly menawarkan untok belajar berniaga sampai tak bankrap. Jangan tengok orang kaya lepas itu nak dengki. Cari jalan macam mana Adam Rosly boleh kaya dan copycat apa yang dibuat. Jangan buat perkara2 yang dilarang oleh Islam seperti Fitnah, Dengki, Mengaibkan orang lain. Ini semua perbuatan jahat Syaitan yang dibisik kedalam telinga dan pemikiran Jamal. Bertaubatlah Jamal sebelum terlambat




Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 21-4-2017 10:42 AM
patutnya bukan kena kat pembangkang jer...

nak buat rules buat across the board la...

Betul tu Mod Leylapple, kalau nak ikutkan, hampir semua ahli politik dari kerajaan dan pembangkang pun memiliki rumah-rumah mewah yang boleh menimbulkan keraguan.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wajevo at 21-4-2017 01:00 PM

Mentang-mentanglah adam ros ni level merhain je kan.  Ce kalau level pemimpin tarap nasional kebel kuat.   Ironinya yang ngutuk dia levek merhain jugak. Feudal kan kita?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:57 PM | Show all posts
mari kita dengar apa kata mak lampir, ujung2 jamal tak bleyyy pakai, adam cekik duit rakyat rakyat selangor curi air curi letrik, boleh pakai.



[youtube]E5t4YZAtZmE[/youtube]


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong jamal bab nak tolong adam upah loyer tu.  Harap adam bertabah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
1.2m bley dpt banglo sebesar itu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:14 PM | Show all posts
1.2 juta tu rumah semi D jah kalau kat KL tu, rumah mcm lam gambar tu maunya 10 jota, fakta tu biaq betoi
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:15 PM | Show all posts
Org kerajaan berpangkat jusa ka meniaga mekap pun mampu beli rumah 1.2 juta
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 21-4-2017 11:37 AM
Umngok tipu meleis xkesah kan?

Haiyooo spin cerita ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:32 PM | Show all posts
chop rumah sapa ni sebenarnya
adam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:34 PM | Show all posts
tu baru rumah pembangkang...klu rumah pemimpin parti 100 tahun mau macam taj mahal
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:46 PM | Show all posts
bukan main berlagak mamat flet pprt ni


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:14 PM | Show all posts
dah tak ngaku lak

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 21-4-2017 12:03 PM
itu harga beli sebelum direnovate la tu.

Yup...aku pon rse gitu...
Rumah dah mcm 2 value mesti dah berlipat kali....

Kah3...xpandai cover....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:26 PM | Show all posts
nampak dari ateh beso umah dia ni. tgk depan2 takde la luas sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah3....politik nie mmg kotor....
Ko xpandai jaga diri mcm ni lar....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:22 PM | Show all posts
kes deme wat senyap...
klu kes pembangkang sibuk nak mampus..
dahla..semua nih nak pru atau nak tutup cerita dema

cambabi
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:55 PM | Show all posts
mak aih.. umah.. santekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
umah besau..duit berkepuk..errmm..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:00 PM | Show all posts
besarnye................................takkan RM1.2 je
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:26 PM | Show all posts
wajevo replied at 21-4-2017 12:39 PM
Maknanya kau kata adam busuk or bad apple ke?

Tak sure. Boleh jadi. Dalam apa-apa pertubuhan pun ada yang busuk. Yang jelas dalam umno/bn lagi ramai yg busuk.

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:30 PM | Show all posts
takkan le 1.2 juta je walopun belum renovate?
dalam KL tu
paling2 koman 3 juta belum reno?

dah reno mahligai camni boleh jadi 30 juta la
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
That house cannot be rm1.2 mil. Kawasan mana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi keliling tu nampak cam rumah lama. Kalau dari rumah lama sendiri removate maybe rm1-1.2 mil
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list