Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123
Return to list New
1876
View
64
Reply

Kekayaan Luar Biasa Diragui, Rumah RM 1.2 Juta Pemimpin PKR Disita

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2017 05:30 PM | Show all posts
dia beli cash ker ambik loan bank?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:36 PM | Show all posts
berani tunjuk la umah2 AJK2 umngok..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:43 PM | Show all posts
senahsanasini replied at 21-4-2017 05:36 PM
berani tunjuk la umah2 AJK2 umngok..

deyyyy tonyok, rumah besar mana pun tarak hal kalau beli dgn duit halal. ini adam pkr ampang, beli rumah duit culas. itu pasal kena gari ngok.
tara sekolah punya pembangang samdol.






Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:45 PM | Show all posts
pilot replied at 21-4-2017 01:34 PM
tu baru rumah pembangkang...klu rumah pemimpin parti 100 tahun mau macam taj mahal

ni lagi sekor samdol. biak pi la rumah dorang besar pulau singapore pun, duit halal apa ada hal. ini celaka curi air beli rumah hasil duit kotor.

tara sekolah punya pembangang sial.


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar tengok telatah Zuraida kambing. Dulu bukan main bela Adam.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:53 PM | Show all posts
cucukjarum replied at 21-4-2017 05:45 PM
ni lagi sekor samdol. biak pi la rumah dorang besar pulau singapore pun, duit halal apa ada hal. i ...

oii bapak samdol, ko ada simpan resit halal haram diorang ke??? pfffffthhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pilot replied at 21-4-2017 05:53 PM
oii bapak samdol, ko ada simpan resit halal haram diorang ke??? pfffffthhhhh

Pasal tara la wa tarak berani tuduh org sesuka hati. Bongok semua pembangang cam lu.

Jeles dgn org kaya.

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cucukjarum replied at 21-4-2017 05:43 PM
deyyyy tonyok, rumah besar mana pun tarak hal kalau beli dgn duit halal. ini adam pkr ampang, beli ...

Hahahaha lucu plak ckp mcm lembusss
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:04 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 21-4-2017 10:07 AM
dr atas umah tu mcm mansion je...takkan 1.2j? bkn 12j?

Dia kata rumah tu dilelong 1 jota. Dia katalaaah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:57 PM | Show all posts
pilot replied at 21-4-2017 01:34 PM
tu baru rumah pembangkang...klu rumah pemimpin parti 100 tahun mau macam taj mahal

Tu baru setahun dua dapat jawatan...kalo 100 tahun..satu semenanjung ni dia punye..kalah mahathir yg setakat amik pulau jekk....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntong lh, batu 2 penggal dh kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 21-4-2017 12:23 PM
Akak masih pakai konsep omputeh middle class, rumah kecik tapi cantik luar dalam

yes. hakak pun sama. biar kecik tp cantik dan kemas luar dalam. hakak suka sgt yg simple ala english style.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumah tu area mana?  Berlambak-lambak rumah kecik pun dah dekat juta-juta.

Rumah atas bukit area aku ni pun dah RM2juta lebih bukan besar mana pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka beno buat rumah design burok ala ala disneyland tu ngape tah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 06:39 PM | Show all posts
cucukjarum replied at 21-4-2017 05:58 PM
Pasal tara la wa tarak berani tuduh org sesuka hati. Bongok semua pembangang cam lu.

Jeles dgn  ...

klu kau tak jeles dok diam2...biaq p la rumah dia ni nak besar kutub utara pun....bengap!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062984s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list