Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
5592
View
78
Reply

"Tak Payah Bermusuhan, Lambat-laun Bertembung Jua" - Miera Leyana Tak Dendam

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2017 10:38 AM | Show all posts |Read mode
"Industri ini kecil jadi tak payah rasanya hendak bermusuhan, lambat-laun akan berjumpa juga seperti hari ini."


Pemikiran positif begini lah yang kita mahu lihat daripada artis tanah air seperti Miera Leyana yang tidak menyimpan perasaan dendam terhadap bekas teman lelakinya, aktor Shahrizal Jaszle.


Foto: Miera Leyana




Malah, aktres itu tidak kisah seandainya mereka digandingkan dalam drama atau filem.

"Kami juga saling menyapa ketika bertemu tadi. Jadi jika ada yang hendak gandingkan kami dalam drama atau filem, saya okey sahaja," katanya kepada mStar Online.


Tambah Miera, kehadirannya pada tayangan perdana filem Lebuhraya Ke Neraka yang menggandingkannya bersama bekas teman lelaki adalah bukti mereka sudah 'move on' daripada kisah lampau.


Sementara itu, Shahrizal juga menegaskan dia tiada sebarang masalah dengan Miera, malah mereka pernah digandingkan bersama dalam drama 'Harapan' untuk RTM hanya selepas tiga bulan berpisah.




Foto: IG Shahrizal Jaszle



"Sebelum ini pun kami pernah bertemu dan tiada apa-apa masalah, jadi tiada isu pun," katanya.


Terdahulu, pasangan itu menjalin hubungan cinta namun berpisah pada Februari 2012 selepas lima bulan bersama.


Kan bagus kalau semua orang berfikiran begini. Perpisahan dalam sebuah perhubungan bukanlah suatu pengakhiran kerana hidup harus diteruskan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:40 AM | Show all posts
aik yg aku ingat Miera ni kapel dgn Afiq Muiz dulu, xtau lk diorg pernah kapel.
Poster tu, mcm novel thn 90an. Tu mmg feel yg diorg nak kot?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:43 AM | Show all posts
filem kedua dia berlakon under mamat khalid lepas apokalips x

mana ntah miera lyana ni pegi. lama tak berlakon drama.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Laparnya perut acikk
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemok2 fries sheols tu.. Geramnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemok2 fries sheols tu.. Geramnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah tu msg2 da ade life sendiri kan jgn jd mcm shilalat
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:20 AM | Show all posts
Tapayana replied at 21-4-2017 10:43 AM
filem kedua dia berlakon under mamat khalid lepas apokalips x

mana ntah miera lyana ni pegi. lama ...

weh ada jela dia berlakon tv, cite Ms. Stalker, pastu Biar Aku Jadi Penunggu tuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:25 AM | Show all posts
CikRoyanners replied at 21-4-2017 10:44 AM
Eloklah tu msg2 da ade life sendiri kan jgn jd mcm shilalat

hahaha! ujung2, si shilot gak kena bahan

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Xperasan pulak mereka pernah bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:46 AM | Show all posts
Nampak yummeh serving dia tuh..esp yg mcm chutney tuh
katne ni wey?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:02 PM | Show all posts
Acik_Whitney replied at 21-4-2017 10:44 AM
Gemok2 fries sheols tu.. Geramnya

daging pun bnyk btl...mmg kenyang giler kalau mkn...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:13 PM | Show all posts
Miera ni humble je. Tak show off pun walaupun sheols anak orang kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 21-4-2017 10:40 AM
aik yg aku ingat Miera ni kapel dgn Afiq Muiz dulu, xtau lk diorg pernah kapel.
Poster tu, mcm nove ...

Miera cinta mati kat shaz ni dlu. Siap ada frumer trserempak theyol chek in sblh bilik frumer kt bagan lalang hubungan jd goyah lpas shaz buat onar dgn acik maria plk. Lpas brgeli-gelian ngn acik maria, shaz yg buaya pd ktika itu(skrg dah insap katanya) baru kapel dgn student medic tu. Miera xmngaku kata kapel ngn afiq sdgkn afiq cnta mati kat sheol. Mklum la sheol dah dpt anak vvvvvvip mlysia sbg bf mana nk mngaku ngn dak afiq tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:30 PM | Show all posts
Tapayana replied at 21-4-2017 10:43 AM
filem kedua dia berlakon under mamat khalid lepas apokalips x

mana ntah miera lyana ni pegi. lama ...

dia berlakun bagus...tapi kenapa jarang keluar tv...
ke dia yg tolak lamaran....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada keluar cerita miera yg spedo jezel ni kan masa kapel dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Suke tgok miera berlakon sbb sempoi dan tak kayu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Habestu skag dia ni masih lg ke gn anak jibby?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bgs laa tue...positif n move on..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tp snyap jer..@ jga reputasi..klu so dark sgt nnt mummy jemmah reject plak
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Harus move on
Shah jazle pun dh gemok n nmpk busuk
Mesti sheols sujud sukurr
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiol kagum tgk pisau steak yg gedabak ittew
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk gmbr kt ats tu mcm hndsme plk Shah ni..Bakat ada..Syg kali dipersiakn
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapnye steak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:27 PM | Show all posts
seram pegang pisau gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059054s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list