Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
2347
View
43
Reply

[Tempatan] title degree pemimpin kerajaan terkantoi palsu

 Close [Copy link]

Author: rakun       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aHoi83 replied at 21-4-2017 02:17 PM
Takyah la belajar tinggi2. cukupla mempunyai ciri2 pandai cakap, berjanji letop2, bole tarik audienc ...

dalam takde degree tu, berjaya songlap 2.6b
bayangkan kalau ada degree, masters, phd. lagi banyak yg berjaya disonglap
mujurlah dia tak sempat grad
kalau tak, he'll be a disgrace to his alma mater
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 21-4-2017 03:27 PM
Cacai2 kesurupan kena kerja overtime weekend ni utk konar spin cite lain. Harap bertabah @whitemagic ...

mesti macai dedak tengah berhempas pulas design degree scroll/cert dgn academic transcripts apa semua
dear macai, make sure guna spell checker ye before release 'bukti'
and it's university of nottingham, not NOTHINGham
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:19 PM | Show all posts
yang aku tau najib xde apa apa pengalaman kerja pun kat oversea... bapak dia mati terus dia balik malaysia terus dia kerja dalam politik
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:21 PM | Show all posts
lavilavi replied at 21-4-2017 03:12 PM
Tak perlu nak menunjuk2 ada degree... Sikap menunjuk2 bukan budaya kita...

sapan tau kan ntah ntah najib ada master PHD.... oleh kerana kezuhudan baginda... didiamkan saja
sedangkan Azizan anak lelaki Osman pun ada 2-3 phd tatkala pernah mahu terjun bunuh diri di sg Muar
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-4-2017 04:15 PM
mesti macai dedak tengah berhempas pulas design degree scroll/cert dgn academic transcripts apa se ...

Macam dulu lah kantoi surat derma kerajaan ereb saudi guna format surat rasmi malaysia. Terus diam tersipu malu macai2 tersebut bila di kantoikan   
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada degree atau tak bukan isu, namun isu nya ialah apabila degree yang tidak ada itu tapi diada2kan. Pehe dok?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
@spiderman80 sila katup.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 21-4-2017 02:06 PM
Mohon team Cybertrooper UMNGOK respon cepat. Jgn hrp pd portal sebenarnya.com
hp dh dpt, Samsung A9 ...

Stok2 umngok ni walau dpt henfon samsung baru tapi tak mampu nk bayar mobile data..tekemut2 cari wifi free    
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hanakikan at 21-4-2017 06:29 PM

patut lah fail jadi minister of finance wlpn degree on econ.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi la masa dia orang nk jawap
Maklum lah hp baru, Samsung A9 Pro
Tgh cari apps tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lagi bung nuar ada degree sastera...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
x lama dh pru yeahhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 06:55 PM | Show all posts
rakyat malaysia dibodohi oleh keturunan indon yang drop out pengajian ,boleh jadi PM dan menteri kewangan pulak

so kesimpulannya rakyat malaysia lebih bodoh dari keturunan indon yang drop out pengajian
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde degree pun bole jd PM...korg yg kekonon bijak sgt ttp mcm lembu ikut jah apa jibby suruh...sox3 siapa lg dungu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tirawa replied at 21-4-2017 06:55 PM
rakyat malaysia dibodohi oleh keturunan indon yang drop out pengajian ,boleh jadi PM dan menteri kew ...

Indon dah arwah lagi ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:20 PM | Show all posts
Rasa-rasa pm saman x pihak yg mendedahkan hal ni? Nk tggu hari apa
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 21-4-2017 05:31 PM
Macam dulu lah kantoi surat derma kerajaan ereb saudi guna format surat rasmi malaysia. Terus diam ...

ni dah dapat presen enpon mahal samsung a9 pro kalau terkantoi lagi mmg wajib dihumban macai ke laut utk dijadikan santapan dugung & sisa tulang belulangnya buat tukun
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana cacai2 dgan henfon barunya ni? Diam sunyi jah @whitemagic @rashiman @cucukjarum
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:16 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 21-4-2017 11:11 PM
Mana cacai2 dgan henfon barunya ni? Diam sunyi jah @whitemagic @rashiman @cucukjarum

deyy samdol, ini cerita bodoh tahap longkang bukan level wa la turun padang.


bahahhaha


Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049108s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list