Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
2417
View
72
Reply

[Jenayah] Video 18 anggota GENG 24 yang KECOH potong KEK APACHE & prenggg... prenggg... MOTOR depan SEKOLAH ditangkap polis

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2017 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kicik2 pun gigih nak ber gangsta bagai. Masuk penjara sok mesti meraung sekor2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Taman sentosa n keling berpisah tiada. Black area coz they oll black and attitude was soooo estet
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aHoi83 replied at 21-4-2017 01:19 PM
Taman sentosa n keling berpisah tiada. Black area coz they oll black and attitude was soooo estet :l ...

Lagi satu ialah Kapar. Sana pun teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ello ....geng Apache pakai kuda la....mana pakai motor!  Silap geng ni....  

Aku rasa Gov patut buat macam prog America tu yang budak2 sek menengah bermasalah dihantar ke prison rasa hidup jadi prisoner baru tau camner hidup didalam.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
spiderman80 replied at 21-4-2017 01:07 PM
Off topik kejap. Duly ada satu budak India ini (bukan kenalan dan rasanya bukan ahli gangster) per ...

Kesian spidey....kecik2 dah dicabul.....semoga spidey tak jadi gay......
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:48 PM | Show all posts
keling paria dgn gengster, jual dadah, gaduh, mabuk berpisah tiada.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:04 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 21-4-2017 12:56 PM
Korang kalau tak tinggal di Klang tidak akan tahu kebangsatan gang-gang ini.
Masa zaman sekolah Sp ...

not bad la wajah spidey...esp. gambo spidey dkt vienna berlatarbelakang river cruise tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:06 PM | Show all posts
slavehunter replied at 21-4-2017 02:47 PM
Kesian spidey....kecik2 dah dicabul.....semoga spidey tak jadi gay......

spidey tgh hangat bercinta dgn FC
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:07 PM | Show all posts
ada geng boleh menyalak, sorang2 kalu jalan pun kepit tulur
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:19 PM | Show all posts
sedara mara sivaji kalau tak gengster mmg x sah...fefeling cool jd gengster upgrade dr pekerja estet?...baikla ko belajar pandai2 dr sibuk buat benda2 bodo nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:58 PM | Show all posts
banyak tengok filem hindustan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 21-4-2017 03:06 PM
spidey tgh hangat bercinta dgn FC

Siapakah FC tu ? Good la spidey tak gay....kalau tak nanti jadi cam uncle MRT Sg tu......
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:45 PM | Show all posts
slavehunter replied at 21-4-2017 04:38 PM
Siapakah FC tu ? Good la spidey tak gay....kalau tak nanti jadi cam uncle MRT Sg tu......

moteppp x kenal FC???? @FanTasyCreaTioN lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 04:52 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 21-4-2017 04:56 AM
Korang kalau tak tinggal di Klang tidak akan tahu kebangsatan gang-gang ini.
Masa zaman sekolah Sp ...

Jahanamnya manusia-manusia tersebut. Nasib baik Spidey melawan. Jangan kasi chance sama pembuli psycho kalau dah melibatkan serangan fizikal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 21-4-2017 04:45 PM
moteppp x kenal FC???? @FanTasyCreaTioN lah

Hahahaha.......ok222 baru kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 05:37 PM | Show all posts
kecik kecik sudah mau jadi gangster. pooodah yenadey pundekkk sekali wa lempang, nangis balik rumah ngadu sama appa lu.









Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:09 PM | Show all posts
Tahniah pada polis sebab cepat bertindak menahan mereka2 ni. mmg patut di sumbat dlm jel wlpon tak cukup umur, biar diaorg rasain sodokan bertalu2 penguni2 senior dlm jel.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:25 PM | Show all posts
mcm rusuhan dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt pmbikinan film sivaji the boss ke 3
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang join sebab senang. Nanti kalau gaduh berebut minachi bole panggil satu kaum
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 21-4-2017 04:45 PM
moteppp x kenal FC???? @FanTasyCreaTioN lah

Betul ke chuolls  
Patut la i direjek oleh FC  :
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat berita td kata sekolah taman andalas klang
Skolah ni mmg femes dgn kes budak gengster pun
Dulu ada kes bunuh kat skolah. Mana la tred lama tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:20 PM | Show all posts
kentel replied at 21-4-2017 03:04 PM
not bad la wajah spidey...esp. gambo spidey dkt vienna berlatarbelakang river cruise tu

Thank you...thank you, Kentel.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:20 PM | Show all posts
slavehunter replied at 21-4-2017 02:47 PM
Kesian spidey....kecik2 dah dicabul.....semoga spidey tak jadi gay......

Choi sangat!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:24 PM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 21-4-2017 04:52 PM
Jahanamnya manusia-manusia tersebut. Nasib baik Spidey melawan. Jangan kasi chance sama pembuli ps ...

WS, zaman muda biasalah lelaki naif sangat, tak pernah fikir takut ke apa.
Walaupun Spidey di sekolah menengah bertubuh kecil (tinggi lebih kurang 155 cm dan berat cuma bawah 40kg), tapi memang pantang kena buli kalau 'dicabar'.... mesti terus nak sahut cabaran untuk bergaduh walaupun sedar peluang untuk menang dalam pergaduhan cumalah 1%.
Yang budak selalu buli Spidey tu pun cuma lah gangster wannabe.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063143s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list