Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4705
View
135
Reply

[Jenayah] plet D kuang hajar busuk cam budu

[Copy link]

Author: cucukjarum    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2017 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 21-4-2017 03:03 PM
Plat D, T ngn P mmg kebanyakannye pemandu celaka .. bagus kalau RUU355 ada hukuman utk pemandu celak ...

Komen paling win.         plat lagi bagus giler
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:16 PM | Show all posts
namirulmukminin replied at 21-4-2017 07:41 AM
Gentel kopek tu mak ngko!! Bodoh!! Pi la baca dulu AKTA355... AKTA355 tau... Pastu baru baca RUU35 ...

astaga...... utk gentel kopek bodoh mak beruk kau     
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa lebih kepada salah mibi bukan plet d..byk yg bwk mibi mcm kena rasuk...x tau nape mcm kete mibi ni berantu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je perempuan gedebe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya laki kot yg bwk kereta ni. Eksyen kemain. Kalau tak laki dia, adik beradik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukang rakam pun drive guna lrg kecemasan ka?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:50 PM | Show all posts
cekelatkopi replied at 21-4-2017 03:44 PM
laju je aku carik wan azma wan hassan tu kat insta.

Jumpa x?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Manjahati replied at 21-4-2017 08:50 PM
Jumpa x?

Hahaha of coss jumpa kalau cari nama tu kat insta..1 account je pun kluar.tp dorg paste rumah n gbr chinese mana ntah pulak tu. So bkn wan lah kot owner kete plat D tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 21-4-2017 05:11 PM
Yakaa..iols xstalk fb lakinye lg..dok tgk fb pompuan tu je..
Tp polis pun klu drive kereta sendir ...

kalau time tu en sominya yg drive, let's bersangka baik yg sominya undercover sb & dia tengah kejar penjenayah yg bawak moto

ehhhh...tapi tu tt dah bawak info katanya driver maibi bukan set set budu gedebe tapi set set budu kan cheong lah pulak
habeslah kita nak kena merangkak sambil junjung botol budu dgn tempe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-4-2017 09:05 PM
kalau time tu en sominya yg drive, let's bersangka baik yg sominya undercover sb & dia tengah keja ...

Abes tu sapa yg tibe2 tepek nama wan azma tu  
Aduhaiii  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 21-4-2017 08:38 PM
Tukang rakam pun drive guna lrg kecemasan ka?

Moto........
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah lama bengang pada pemandu myvi.

Dah banyak kali myvi cocok belakang kereta aku.
Dari myvi kuning, myvi putih ke biru. Tak kisah plat W ke D ke P ke asal myvi je semua aku bengang
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah banyak kali la aku terkena dengan Myvi yg bawak macam haramjadah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 21-4-2017 08:38 PM
Tukang rakam pun drive guna lrg kecemasan ka?

tukang rakam tu motor...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 21-4-2017 04:00 PM
Dah yang perakam ni gigih ikut laluan kecemasan gak, dah kenapa? Motorist & pemandu myvi, bergasak l ...

perakam tu motor
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mybabi + leluhur serambi memang ultimate form of pprt...termasoklah cikki sunni n17 dan n27 naik alza exora pon sama2 kimak jah oemanduannya.semoga cash.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 10:44 PM | Show all posts
barfi replied at 21-4-2017 10:12 PM
Aku dah lama bengang pada pemandu myvi.

Dah banyak kali myvi cocok belakang kereta aku.

ohhhh, ok.




Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:10 PM | Show all posts
famri7 replied at 21-4-2017 10:33 PM
Mybabi + leluhur serambi memang ultimate form of pprt...termasoklah cikki sunni n17 dan n27 naik alz ...

Ingatkan aku ja pikir camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dh ckp driver maibi memang memana pn sama spesis babi nak beranak.tu yg menyodok je keje nya.tak tahu la nape deme dpt drive maibi rasa ada cls tersendiri gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:22 PM | Show all posts
Mybi kan boleh naik ke bulan. Memang lah pemanduan kena haram jadah. Tak kira lah plat ABCDE ka apa.  Pernah aku emergensi brek ke sekoq pemandu celaka ni. Tapi sebelum tu aku dah ensure that tiada kenderaan lain yang berisiko pada  masa tu.  Jalan lengang....  

Terus beruk tu menjauhkan diri....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:51 PM | Show all posts
Patut bakor je bakor
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen poremer2 kat sini pun macam melambangkan betapa keciknye otak sendiri..tak kire laa no plet abcdefghi etc ke,kalau pemandu tu jenis xrti nak bertolak ansur,respek pengguna jalan raya,sama jugak no plet mana2 pun...ntah2 yang komen2 ne pun lebey kurg sama je tp sbb xpenah kantoi,mendonia lerr kt cni mcm diri tu pengguna jln raya y mulia dsb..

Btw,pemandu tu mmg cilakak,c moto tu silalah buat report..bukti da ada org tlg viralkan...ape barang viral je lebey tp xde tindakan dibuat...sekadar hukuman carutan gengster kampungan meleis je,baik xyah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 12:03 AM | Show all posts
Dua-dua buat salah nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 12:08 AM | Show all posts
aku tgk mcm ada provokasi dari motor tu cakap apa apa kat myvi tu sebelum myvi tu himpit
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 21-4-2017 03:59 PM
Komen poremer2 kat sini pun macam melambangkan betapa keciknye otak sendiri..tak kire laa no plet ab ...

Jubir sis tercabut kulit kah sebab sis naik mybabs jua?     
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063483s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list