Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9457
View
130
Reply

Ruhanies berpegang tangan berpeluk mesra dengan Asyraf Aley!! PENJELASAN #106

[Copy link]

Author: bellaruby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2017 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by bellaruby at 23-4-2017 09:05 AM

Ni bukan gosip atau menfitnah.. Ni betul-betul terjadi depan mata Ruby.. Ruby tengok sendiri yang Ruhanies artis kesayangan ramai wartawan sebab sikap manja yang dulu terkantoi jalan berpegangan dengan dato Red tu kali ni dia tidak segan silu berpeluk , berpegangan tangan dengan pelakon Asyraf Aley di EMPIRE SUBANG.. Jangan tidak mengaku taw Ruhanies sebab CCTV penuh dekat empire dan ada bukti bergambar..

Ruby pelik dengan Ruhanies ni yang banyak kali di gosipkan dengan ramai artis lelaki ni.. Dulu wartawan cakap Asyraf Aley ni yang perasan lebih sukakan Ruhanies sedangkan Ruhanies cuma anggap Asyraf kawan.. Ni kalau dah boleh berpegang tangan , berpeluk waktu jalan.. Tu di katakan kawan atau skandal?? Baru minggu lepas baca gosip katakan Azrel ismail nak berkahwin dengan Ruhanies.. Kasihan dengan Azrel Ismail di permainkan kalo benarla ada menaruh hati dengan Ruhanies.. Dan kasihan dengan semua artis lelaki yang pernah menaruh hati dengan Ruhanies..

Biarla kurang popular macam kakaknya Risteena dari popular dengan cara ini yang mudah di pegang dan di dekati..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
,,,,geli,,,
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan bermaruah adalah perempuan yg mahal dan susah untuk disentuh oleh lelaki bukan mahram.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaruby replied at 21-4-2017 09:40 PM
Ni bukan gosip atau menfitnah.. Ni betul-betul terjadi depan mata Ruby.. Ruby tengok sendiri yang Ru ...

Baru tadi terbaca pasal Ruhainies ni cakap nak jaga perilaku, jaga pakaian lepas balik umrah
IMG_7537.JPG
IMG_7538.JPG
IMG_7539.JPG
IMG_7540.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut dia memang jenis terkemut2 mcm tu ke   mcm rimas tgk gaya mulut dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:53 PM | Show all posts
Asyraf aley ni sape dik ruby?
Klau ruhanies mulut kepit ni iols kenal la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:55 PM | Show all posts
asraf aley who are yusssss, ND wannabe ni ai kenal lah sbb gigih nak nampak mcm ND kan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:57 PM | Show all posts
ha'ah asyraf aley ni siapa? ini memang tak pernah dengar namanya nih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyraf aley pelakon kayu cengal dalam drama jejak karmila tv3 yg ogy berlakon tu watak dia haikal - anak kepada azri iskandar & amy mastura.

Senang cte tepek gambar jela tt
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:00 PM | Show all posts
Stok kayu kayan ni mmg harap femes dgn gosip sendu menggeletis yach
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Video & gambar mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:02 PM | Show all posts
Cer tepek sikit gambar si laki itu nyer..aku tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tu je la kisah dlm file hidup dia..brtukar jantan sana sini..yg kesian laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh cinlok la ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyraf Aley Who R Yus? Tasty ke Idok?  
10729294_550427268466582_79896527_nB252812529.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah xberapa nak elok muka tu, kena la lentok liuk gedik manja lebih skit
Ada je laki yg suka species camtu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka bace intro thread dik ruby. Buat explanation sendiri bercerita. Meols pn xmampu. Teringat pd @fynnkakiblock bila bace intro mcm ni

Asyraf aley tu meols kenal pertama kalinya dlm drama jejak karmila. Kayu habissss berlakon mmg sesuai sgt dgn ruhainies ni. Bru ni tgk dlm meh sandar pd aku pn nak tergelak tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada Iras Adi Putra Genius Matematik Malaysia yang Flopp  
DSCF5348.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni haaa asyraf aleyy...
IMG_5741.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruhainies ni boleh geng dgn uqasha la glemer dgn gosip jejantz jah. Berlakon nan hadoo. Tetap kayusss
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka changa lom masuk ea.iols resmikan dulu tagline heshe.'birahnya kau dekk'
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 21-4-2017 10:12 PM
Ni haaa asyraf aleyy...

Choiiii kaka ni bkn asyraf aley, ini asyraf dirafdias aleley  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 21-4-2017 10:12 PM
Ni haaa asyraf aleyy...

Kemutnyee mulut
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 21-4-2017 10:12 PM
Ni haaa asyraf aleyy...

Jari dipinggang dia tu milik orang ketiga ka?  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:39 PM | Show all posts
owh...jadi mamat artis yg sblum ni friendzone je la...
cian...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073164s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list