Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10254
View
278
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2017 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Lama tak buka umah.. pening kepala.. nanti edit pakai pc senang.. ada cast baru dua orang... so far rajuk meols belum habis tapi masih merangkak nak habiskan tengok Member's Week    

Episod 333 - 337, pastu sambung Episod 339 - 340 tauuu Member's Week.

Rumah lama dah nak reban (runtuh) so meols bukak dulu rumah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 12:40 PM | Show all posts
iols check in rumah baru.. btw ada sape2 ke yg prgi concert running man kt miecc, mines.. share2 la ape yg best smlm..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang check in

Yang i tengok new ep last week punya, dua dua okay, cepat blend in tapi nak cakap awal awal tak boleh takut jadi macam donggu dlm 2d1n, awal awal je best, last last sendu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols check in TT...
Rumah baru sempena 2 new RM members...
Mohon @shityfans memberi sepatah 2 kata konsert RM...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 03:58 PM | Show all posts

annyeong~~!!
check in rumah baru dgn new members!

semoga RM terus sukses dan tingkatkan rating diorg balik!




Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2017 05:35 PM | Show all posts
Edited by clara_nur at 26-4-2017 07:53 PM








Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
check in rumah baru

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 23-4-2017 05:35 PM
ni frst time diorg openly ckp psl Gary's marriage..



clara pi ke konsert RM tu?

RM members pon ckp gary pelik, konsert gary kat malaysia bulan Mei tu pon batal  kan

baideway, rating mggu ni naik... harap2 teruslah rating ni naik jangan menjunam mcm hari tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2017 02:33 PM | Show all posts
hunt_fear replied at 24-4-2017 02:09 PM
clara pi ke konsert RM tu?

RM members pon ckp gary pelik, konsert gary kat malaysia bulan Mei t ...



tak pegi pon..huhu..
tggu jer sapa2 nak merepot kt sini..

gary tu mana tak uniknyaa..
kawen pon tak bgtau sape2..lol
semua tau dr media mcm peminat jgk..

rating naik, tp editing tu still problemm..zzz..


Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 10:27 AM | Show all posts
clara_nur replied at 23-4-2017 05:35 PM
ni frst time diorg openly ckp psl Gary's marriage..

nak tambah sikit
haha cakap we believe that one day gary will contact us back
we know he loves us

giteewwww
walaupun aku ni peminat gary tapi tak paham nape laaa sampai diorang ni takleh contact
sah2 laaa orang akan tanya ji hyo
yang delusional dok ckp ji hyo tu sebenarnya bini gary lagi laa aku takleh hadam...dah2 laaa tu...haha

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 10:36 AM | Show all posts
Edited by shityfans at 26-4-2017 10:41 AM

concert rm best tapi tak puas hati
translator lelaki lembab
mc suara terjerit-jerit sikit
pastu aku tengok video2 rm fan meet 5 negara before this
semua benda sama, even baju & lagu yang diorang perform
paling tak puas hati beli tiket ps2 (harga malas nak sebut sebab sakit hati)
tempat jauhhhhhhh!
aku rasa yang tiket 200 tu mau kena pakai teropong kot
masa diorang main game haha dgn kwang soo memang kelakar
bertuah yang partner dgn kwang soo sebab kwang soo kasi kasut adidas dia
huntung woooo
suara jong kook kelakar bila menyanyi
pastu part hadiah fan malaysia (cake) dgn video tu hauk
video tu pakai lagu zainal abidin tapi aku tak ingat title apa. lagu cite tarzan cartoon tu
sebab aku ada tengok video negara mana entah
diorang tunjuk moment rm (banyak dgn gary) boleh rasa sedih tu, members pun nampak sedih tambah pulak lagu see you again too fast too furious tu memang shaduuuuu
video malaysia hampessss! takde kesan kat hati gitu...haha
kesimpulan aku bengang sebab seat ps2 yang mahal tu pun jauh dr stage
dah laa tiket mahal ko bagi duduk kerusi plastik kt kenduri pulak bila berdiri orang belakang marah pulakkk
pape pun kalau lepas ni rm dah takde, atleast aku dah penah tengok concert diorang depan mata (nak ubat hati je niii)
btw hujung minggu ni kwang soo dtg pavillion

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 10:45 AM | Show all posts
episode baru ni best jugak bagi aku
so min tu kelakar....part belakon putus cinta tu
berkaca mata, senang macam tu je dia buat...hahaha
aku kelakar members baru tak pecaya diorg kena naik flight pegi osaka/taipei
se chan tu dok ingat prank...haha
tapi aku tak puas hati diorang potong part haha dgn ji hyo pasal love triangle tu
mesti ada ckp pasal gary tuuuu
napeeee potongggg...hahahaha tak puas hati!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 12:19 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 10:27 AM
nak tambah sikit
haha cakap we believe that one day gary will contact us back
we know he loves u ...

gary dh up gmbr promote skull, trus si HaHa komen ape tah. Rindu kot lama xcontact
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 12:52 PM | Show all posts
sepertiitu replied at 23-4-2017 12:43 PM
Tumpang check in

Yang i tengok new ep last week punya, dua dua okay, cepat blend in tapi nak c ...

donggu dh xbest ke?
rasa cm ok je
suwit lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 12:54 PM | Show all posts
Star_el replied at 26-4-2017 12:19 PM
gary dh up gmbr promote skull, trus si HaHa komen ape tah. Rindu kot lama xcontact



tetiba plk dia repost gmbr haha tu..lol..
yela gary punya xtvt dia kt IG tu suma pasal halyang jer..
agaknya dia bacala kot fans dok tagged dia pasal HAHA ckp kt FM tuu..

harapnya Gary tu sambung balik la silaturahim dgn diorg..
takkan sbb dah kawen dan tak join RM, terus cut off kontak dgn diorg

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 12:59 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 10:27 AM
nak tambah sikit
haha cakap we believe that one day gary will contact us back
we know he loves u ...



nak contact mcmna..
kalo gary yg tukar nombor tak gtau diorg..

beriya benar gary dok clear up misunderstanding psl concert kt mesia..
baiklaa dia beriya gigih buktikan dia dh kawen betul2
bukan apa desperate sgt tgk fans pecaya yg Jihyo ni sebenarnya wife gary..
yelaa first smpai skrg media dan fans dok speku mcm2 psl marriage dia tu..



Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:01 PM | Show all posts
Edited by shityfans at 26-4-2017 01:08 PM
clara_nur replied at 26-4-2017 12:54 PM
tetiba plk dia repost gmbr haha tu..lol..
yela gary punya xtvt dia kt IG tu suma pasal halyan ...

dah tengok translation kat ig yang gary repost tu
haha tulis bro......emoji nangis miiiiii....
rindu kottttt
pastu second punya tulis look at the wechat
wechat tak pakai no kot?

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:17 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 01:01 PM
dah tengok translation kat ig yang gary repost tu
haha tulis bro......emoji nangis miiiiii....
r ...



ermmm..betulla apa yg diorg ckp kt FM tu..
dapat contact melalui IG pon jadilaa..
mmg troublemaker sungguh gary ni..kekeke..


Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:35 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 01:01 PM
dah tengok translation kat ig yang gary repost tu
haha tulis bro......emoji nangis miiiiii....
r ...

amboi sedihnya, hanya dpt contact kt insta je TT___TT
Gary dah ok kot, dia cool down period lepas announce kawen tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 26-4-2017 12:52 PM
donggu dh xbest ke?
rasa cm ok je
suwit lak tu

Heols kureng sikit masa baru baru tu kan. Now lepas JJY datang balik baru nampak okay sikit. The latest ep yg dia warnakan rambut dia hitam tu kelakar  

Utk tak ot, i sukaaa somin. Tak fake langsung, innocent je tengok  
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 10:36 AM
concert rm best tapi tak puas hati
translator lelaki lembab
mc suara terjerit-jerit sikit

Untungnya fans yang dpt kasut kwang soo tu... nak jugak...  
Uols..  kalau seat depan2 ni tak dpt wefie ke dgn RM members...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:23 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 10:45 AM
episode baru ni best jugak bagi aku
so min tu kelakar....part belakon putus cinta tu
berkaca mata, ...

part kwang soo brgaduh dgn ji hyo tue xboleh bla.. klakar tgk diaorg dok brckaran..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 26-4-2017 12:19 PM
gary dh up gmbr promote skull, trus si HaHa komen ape tah. Rindu kot lama xcontact

Iols ingatkan Haha mmg close dengan Gary sampai sekarang... rupanya through ig jer... sebab kan Haha pernah jadi housemate Gary before married kan...nampak dalam RM mcm siblings je...  
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 10:36 AM
concert rm best tapi tak puas hati
translator lelaki lembab
mc suara terjerit-jerit sikit

iols yg dkt dgn venue tue pon mlas nk join bila mgenangkn hrga tiket yg mhal tue..

btw, iols nk tnya btul ke byk rule mse konsert tue? sbb iols ade post ttg rule tue.. rmai yg complain katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:27 PM | Show all posts
Choc-chip replied at 26-4-2017 06:16 PM
Untungnya fans yang dpt kasut kwang soo tu... nak jugak...   
Uols..  kalau seat depan2 ni t ...

kannnn best tuuuu....hehe
kalau depan2 dapat laa kot. iolls ni jauh jugak
silap jugak concert pukul 6, pukul 545 sampai,
mana nak dapat cop depan...adudududu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053005s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list