Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16396
View
837
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 13-9-2017 01:15 PM | Show all posts
Star_el replied at 13-9-2017 08:53 AM
mentang2 stesen lain byk tgh strike, so cam konfem rating dlm tangan gitu hahaha
slalu part guest ...

sama laaa.....x suka gak ramai2 guest....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
rating tggi sbb guest tu popular kat korea...

iols sanggup streaming semata mata nak tgk sunmi jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 10:08 AM | Show all posts
hunt_fear replied at 13-9-2017 02:21 PM
rating tggi sbb guest tu popular kat korea...

iols sanggup streaming semata mata nak tgk sunmi je ...



rating up mostly sbb stesen2 lain tgh on strike..
kalo ikutkan SBS sendu jer pomot epi ni kt website diorg or naver..lol..
k-viewers pon bukannya pasan sape guests kt epi ni..huhu..

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Choc-chip at 14-9-2017 06:32 PM
MistrezHermanaz replied at 13-9-2017 10:21 AM
ooo epi yg ji hyo dgn suzy jd adik beradik hantu tu ke..yg tu kan


Bukan episod tu... ada episod yang vj jaesuk jatuh masa filming jaesuk... seram la tempat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 12-9-2017 06:33 AM
episode baru intro trlampau pjg..

Iols tak sedar uols intro 30min... kelakar tengok diorang... lagi2x saeho tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lately rasa tak sabar je tunggu next episode RM... penat gelak tengok diorang ni... ada je idea...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 14-9-2017 10:08 AM
rating up mostly sbb stesen2 lain tgh on strike..
kalo ikutkan SBS sendu jer pomot epi ni kt  ...

hihihi minggu ni lagi banyak show cancel... harap2 rating lg tambah bagus lah.

iols masuk kshowon9 tu, byknya komen xpuas hati pasal ep ni...intro pjg sgt lah n etc. Iols enjoy jer tengok...
dia org bising tarian inappropriate tp tarian gashina tu mmg tgh popular kat sana..bdk2 kecik pon tau tarian tu. Backup dancer sunmi pon blh trending and ada fancam sendiri masa show mengada ngada pulak iols rasa ifans ni kadang2
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 09:26 AM | Show all posts
ok je intro panjang.sbb kelakar kot dorg sembang2. plg kesian kt suk jin ngn sol b. semua org xnak dorg. plg kelakar masa sol b menari pastu terpijak kain sndiri.nampak seluar dalam.terus dpt 10k.

yg partner jong kook masa buat cute tu.se chan kata dia dah gila agaknya. terus haha ckp bg je 10k tu bdk tu.

ji hyo mati2 igt si kang daniel yg dtg...muka beriye sekali kluar si sae ho...part intro tu byk lawak

part sama2 xnak kalah.nk g mkn makanan korea pon klakar gile.pdhal si jae suk dah takut
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu pulak ada rumah Running Man kat sini. Aku dah minat balik tengok Running Man sejak So-Min dengan Se-Chan join RM. Tapi episod minggu lepas memang boring sikit la. Banyak bercakap. Aku lagi suka kalau tak ada artis jemputan. Minggu depan episod KwangMin pergi Indonesia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 03:51 PM | Show all posts
budakmanentah replied at 18-9-2017 09:26 AM
ok je intro panjang.sbb kelakar kot dorg sembang2. plg kesian kt suk jin ngn sol b. semua org xnak d ...

muke ji hyo mmg x lh blah btl masa lagu tu kna main..dia nyer xcited kang daniel dtg tu cam fans kang daniel sgt,hahahahahhahaaha..sekali kuar se-ho tu,hahahahahahhaahahhahahaaha...mmg x lh lupe sbb muke ji hyo cam ape je x lh terima
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 04:08 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 13-9-2017 10:21 AM
ooo epi yg ji hyo dgn suzy jd adik beradik hantu tu ke..yg tu kan

bukantu uols..ada 1 epi pas dorang main kumpul paltinum x silap iols..ada epi hantu2 kats ek tu...kna masuk berdua x silap..ikut turn...part epi ni yg lawak bila 3 org pengecut duduk sederet pastu sapa ntah usik dorang, gelabah sume..haha dgn rumput pun takut igt ada hantu pegang kaki dia

VJ jaesuk lak, takut smpai dia lari pijak jaesuk masa jae suk jatuh siyes seram tp kelakar jugak dlm masa yg sama..JK jer nyampah, x takut langsung, takat terkejut jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru selesai tengok episode 368. Haha memang selalu bernasib baik. Asyik menang je.
Jae Suk je selalu nasib malang.
Tapi kira untung la dapat bercuti.
Kwang Soo pulak jeles dengan So Min+Sung Hoon.
Kesian dengan Se Ho. Asyik kena marah je dengan Ji Hyo.
Rasa macam nak cubit je si Se Ho masa dia buat aksi comel sebab salah bagi jawapan untuk game teka filem apa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwang Soo pandai-pandai je pergi tumbuk kepala Jong Kook.
Tak pasal-pasal kena pukul balik. Sampai tinggal kesan kat tangan dia tu. Kuat betul Jong Kook tu pukul.
Se Chan dengan Kwang Soo pula memang tak ngam. Kalau bersama je mesti bergaduh.
Se Chan pun nampak macam tak hormat kat Kwang Soo, padahal Kwang Soo lagi tua.
So Min kali ni jujur. Memang betul dia cakap nak masuk pintu nombor 2. So Min untung la sebab dapat sebilik dengan Jae Suk. Boleh sama-sama cari penyelesaian untuk teka tu. Tapi kesian akhirnya Jae Suk yang dapat duit 50 dollars tu.
Tak sabar nak tengok ahli RM main game sama-sama nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 12:43 AM | Show all posts

kwangsoo ni xde pasal pegi cari pasal..
mmg kali ni mendapatla special gift dr KJK..
RM xtunjuk plk part kwangsoo buat macam2 kt KJK tuu..
lagi worst dr apa KJK buat kt diaa..erkkk..

btw nmpk jer HAHA mcm lucky sbb menang 3mggu berturut2..
tp mcm xdpt apa2..beli nametag pon nama org len yg sangkut..lol..
me rasa the real winner kt sini Jaesuk laa..
yela Jaesuk smpai terpilih 2x tuk trip ke oversea,..
wlpon yg satu trip tu worst punishment..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:44 AM | Show all posts
SecretLuv replied at 18-9-2017 04:19 PM
Baru selesai tengok episode 368. Haha memang selalu bernasib baik. Asyik menang je.
Jae Suk je sela ...

HaHa tu rezeki anak kedua dia kot lol!
Tbh aku rasa eksaited lak kalo Jaesuk yg dpt g. Skg kan MuDo aka Infinite Challenge tgh hiatus, pastu Happy Together pun rating xbagus sgt.
Cam aku harapkan trip Jaesuk tu dpt bagi dia relax sketla, and gain a fresher vibe. (kalau dia dpt yg members tripla, kalo dpt crew's destination, haru lol)
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:47 AM | Show all posts
clara_nur replied at 19-9-2017 12:43 AM
kwangsoo ni xde pasal pegi cari pasal..
mmg kali ni mendapatla special gift dr KJK..
RM xtunju ...

tulah, dia menang pun, nama tak naik.
Bak kata Kwangsoo, Let's go on a trip! with Jaesuk hahahaha
Tapi kelakar lak part 1 kemain panjang fokus kat guest, part 2 ni aku rs cm guest tak menyerlah sgt? Cmne tah nak ckp, mcm nmpk game je tapi tak nampak org.
Elijah tu kelakar, positif dan optimis je orgnya, kemain nk jadi bodyguard Sechan, padahal cam patung kertas wakaka
Hwang Seung Un tu aku suka time dia guesting kat Happy Together, muka dia tu sebiji cam Kim Jaeyoung, model/pelakon lelaki. Diorg leh jadi kembar lol.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 19-9-2017 08:44 AM
HaHa tu rezeki anak kedua dia kot lol!
Tbh aku rasa eksaited lak kalo Jaesuk yg dpt g. Skg kan Mu ...

Tapi kalau Jae Suk pergi seorang diri kat tempat yang diaorang pilih tu, nanti jadi macam rancangan melancong je la kan? Bukannya ada mission. Nanti takut boring pulak episod tu. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 02:04 PM | Show all posts
SecretLuv replied at 19-9-2017 01:52 PM
Tapi kalau Jae Suk pergi seorang diri kat tempat yang diaorang pilih tu, nanti jadi macam rancanga ...

Rasanya reward trip slalu diorg tak tunjuk sgt pun kan, saja bagi peluang kat Jaesuk utk relax haha.
Dan Jaesuk pandai2la nak make it interesting, maybe dia leh buat impromptu interview yg dia inginkan, dia ada buat dlm Infinity Challenge ep last sebelum mogok ni. Dia ckp mmg dia teringin nak buat show gitu.

Btw, Saeho cam tak sihat je time ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:29 PM | Show all posts
kartieka replied at 18-9-2017 04:08 PM
bukantu uols..ada 1 epi pas dorang main kumpul paltinum x silap iols..ada epi hantu2 kats ek tu... ...

haha siap nyampah

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 01:58 AM | Show all posts
Star_el replied at 19-9-2017 02:04 PM
Rasanya reward trip slalu diorg tak tunjuk sgt pun kan, saja bagi peluang kat Jaesuk utk relax hah ...

Oh, betul juga tu.
Se Ho nampak tak sihat? Kenapa pulak? Nampak macam ok je. Cuma kesian la kat dia.
Dah la Jihyo asyik marah-marah dia. Lepas tu Jae Suk pun suka usik dia. Dah jadi macam Suk Jin pulak dah.
Nampak macam dia terasa pun ada. Huhu.
Yang kelakar masa main permainan baling dadu tu, Jae Suk dengan Suk Jin lebih sanggup bayar duit daripada kena pukul oleh Jong Kook.
Jong Kook siap hasut pasangan Jae Suk supaya bagi dia pukul je daripada bayar, tapi nasib baik Jae Suk dah siap bayar dah.
Punyalah penakut.


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Choc-chip at 20-9-2017 06:08 PM
kartieka replied at 18-9-2017 04:08 PM
bukantu uols..ada 1 epi pas dorang main kumpul paltinum x silap iols..ada epi hantu2 kats ek tu... ...


Yup betul episod ni memang seram kan... iols rasa goosebump tengok episod ni... kalau tak silap gak vj seok jin keluar dulu tinggalkan seok jin... sebab takut...
Dalam banyak2 episod ghost tempat ni rasa macam betul2 berhantu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
SecretLuv replied at 18-9-2017 04:19 PM
Baru selesai tengok episode 368. Haha memang selalu bernasib baik. Asyik menang je.
Jae Suk je sela ...

Sae ho tu memang lawak la tengok muka dia... dahla jaesuk asyik kenakan dia... kemain confident nak jawab movie tu tapi semua salah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 19-9-2017 02:04 PM
Rasanya reward trip slalu diorg tak tunjuk sgt pun kan, saja bagi peluang kat Jaesuk utk relax hah ...

Uols bukan ke trip or punishment tu 2 orang yang pergi... e.g kalau jaesuk dapat trip tu dia akan ajak lagi sorang member kan? ke iols salah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Choc-chip at 26-9-2017 04:45 PM

Episod 368 best...  diorang ni kalau buat set shooting mesti best macam dulu maze tapi kena tengok next week... iols pun rasa macam jaesuk je menang sebab nama dia 2 kat roulette tu walaupun haha yang menang game...
Tak sabar nak tengok punishment kwangsoo & seomin kat indonesia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 09:18 AM | Show all posts
SecretLuv replied at 20-9-2017 01:58 AM
Oh, betul juga tu.
Se Ho nampak tak sihat? Kenapa pulak? Nampak macam ok je. Cuma kesian la kat  ...

yg part last time nametag elimination tu, mcm dia batuk ke selesema. Mmg hubungan dia n Jaesuk gitu, asyik kena cut off lol! Dlm Happy Together pun gituh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055720s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list