Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16527
View
847
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 26-4-2017 06:27 PM
Iols ingatkan Haha mmg close dengan Gary sampai sekarang... rupanya through ig jer... sebab kan Ha ...

kan diaorg bgtau yg gary tkar nombor.. htr msg xreply.. tue yg haha komen kt ig..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:29 PM | Show all posts
aleesyasofia replied at 26-4-2017 06:23 PM
part kwang soo brgaduh dgn ji hyo tue xboleh bla.. klakar tgk diaorg dok brckaran..

aku suspek kasut kwang soo jumpa mula2 pastu dia letak balik tu kasut ji hyo
hahaha mesti dia tanak 1 team dgn ji hyo
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:31 PM | Show all posts
Choc-chip replied at 26-4-2017 06:27 PM
Iols ingatkan Haha mmg close dengan Gary sampai sekarang... rupanya through ig jer... sebab kan Ha ...

diorang memang rapat tapi gary yang tukar number
takde sape dapat contact gary
tu haha cakap
dia tahu nanti gary akan contact jugak dia
gary sayang kat dia...something macam tu laaa

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:48 PM | Show all posts
aleesyasofia replied at 26-4-2017 06:27 PM
iols yg dkt dgn venue tue pon mlas nk join bila mgenangkn hrga tiket yg mhal tue..

btw, iols nk ...

venue memang tak best laaa
aku tiket mahal pun jauhhhh
menyampahhh
pastu bagi kerusi plastik bodo jeeee
security okay je
just check handbag jee pastu lepas

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 11:54 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 26-4-2017 06:29 PM
kan diaorg bgtau yg gary tkar nombor.. htr msg xreply.. tue yg haha komen kt ig..

gary mesti cari haha juga nnti
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 26-4-2017 06:29 PM
kan diaorg bgtau yg gary tkar nombor.. htr msg xreply.. tue yg haha komen kt ig..

Iols tersilap...  
Nasib baik Haha & Gary ada ig...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 06:31 PM
diorang memang rapat tapi gary yang tukar number
takde sape dapat contact gary
tu haha cakap

Gary tukar no rupanya... nasib baik masing2 ada ig... iols speku Gary tukar no masa dia announce marriage dia tu... tu yang kelam kabut tak bagitau no baru kat Haha...  
Tgk kat ig fans translate Haha komen rindu Gary... tetiba iols rasa sedih pulak... hope Gary datang RM lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 04:55 PM | Show all posts
Choc-chip replied at 27-4-2017 01:57 PM
Gary tukar no rupanya... nasib baik masing2 ada ig... iols speku Gary tukar no masa dia announce m ...

setuju datang balik rinduuuu kot

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 11:19 PM | Show all posts


interview kt FM baru ni pasal Gary dh masuk news kt media2 sana..
yela ni first time member2 open talk psl gary..
even kt RM takde langsung sentuh psl ni..
wlpon benda ni sgt kecoh kt korea dan oversea..


-----------------------------------------------


komen2 knetz:-









Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 27-4-2017 11:19 PM
interview kt FM baru ni pasal Gary dh masuk news kt media2 sana..yela ni first time member2 open ...

episod mggu ni dia org dah ckp pasal gary kat RM

gary tukar nombor dan x boleh dihubungi langsung.
tapi yang lucu masih hantar topi kat HaHa  
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2017 09:57 PM | Show all posts
hunt_fear replied at 1-5-2017 09:01 PM
episod mggu ni dia org dah ckp pasal gary kat RM  

gary tukar nombor dan x boleh dihubungi ...



rasa diorg shooting epi ni dulu sblm fanmeeting mesia tu..
tp stetmen psl gary kt mesia dulu yg kuar jd news

ala chuolls, gary hantar topi tu pon ada makna..
soh pomot brand topi halyang dia tulaaa..
reply tak berbalas..calling tak berjawab..
tp nak jgk soh haha pomot brand line halyang tuu..

apa2 jelah gary..
ko nak jd pelik ker..nak jd normal ker..
yg penting bak kata jihyo, be happy and live well!


Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 08:33 AM | Show all posts
lawak la gary ni....
eccenteric jiwanye
bertabahla kawan2 dan keluarga dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 09:04 AM | Show all posts
motip aku terharu time diorg suh Jihyo bagi video message kt Gary tuh? haha
yelah, memula dok melawak, pastu tetiba mcm sincere sgt suh be happy tuh.
Bergenang gakla air mata aku XD
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 09:48 AM | Show all posts
Star_el replied at 2-5-2017 09:04 AM
motip aku terharu time diorg suh Jihyo bagi video message kt Gary tuh? haha
yelah, memula dok melaw ...

ingatkan jihyo nak marah gary sbb kawen x bgtau sekali jihyo cakap be happy je kat gary.member lain pon mesti rasa frust kat gary sbb tetiba je kawen.
dah tu senyap sunyi tukar no semua.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 03:57 PM | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 2-5-2017 09:48 AM
ingatkan jihyo nak marah gary sbb kawen x bgtau sekali jihyo cakap be happy je kat gary.member lai ...

dh 7 thn bersama.. dh mcm kluarga.. msti la sdih tiba2 jer lost contact semua..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:03 PM | Show all posts
shityfans replied at 26-4-2017 06:27 PM
kannnn best tuuuu....hehe
kalau depan2 dapat laa kot. iolls ni jauh jugak
silap jugak concert pu ...

bukan sume seat numbered ke?
and selalu kerusi jenis apa yg ada kt konsert?
klu stadium ada seat simen or kerusi stadium tu
tp utk vip tix tetap kerusi kenduri kawen
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:05 PM | Show all posts
aleesyasofia replied at 26-4-2017 06:27 PM
iols yg dkt dgn venue tue pon mlas nk join bila mgenangkn hrga tiket yg mhal tue..

btw, iols nk ...

actly rmai yg slh fhm rules tu
nak2 part xbley rekod n amik gmbar
handphone bley je bwk masuk
tp kamera xbley...

pastu brg2 fake RM pn xbley bwk masuk dlm
actly klu korea lg la diorg implement bebtul rules tu
smpai skeping gmbr pn xbley keluar time fanmeeting
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:57 PM | Show all posts
syue86 replied at 2-5-2017 04:03 PM
bukan sume seat numbered ke?
and selalu kerusi jenis apa yg ada kt konsert?
klu stadium ada seat ...

kerusi plastik kenduri kawin pastu dia taruk no pakai sticker
keji sangatttttt bayar tiket mahal nak mati kerusi gituuuu
aku pegi concert lain tak mahal gini
tengok muse, incubus, avril berapa ratus jeeee
kat stadium yang open air tu berdiri/duduk atas batu kerusi stadium tu
pastu masa aku tengok incubus kt indoor stadium amende entah dkt monorail maharajalela tu
kerusi bapak besar macam raja dulu2 siap ada ashtray kat tempat tangan...haha
pastu ada aku tengok band rusian circle kat klpac, show yuna kat klpac kerusi macam panggung
pastu kt kllive berdiri jeee tapi semua tiket paling mahal 100 lebih je
ni laaa rupa kerusi plastik kat rm fanmeet hari tu

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 04:58 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-5-2017 09:57 PM
rasa diorg shooting epi ni dulu sblm fanmeeting mesia tu..
tp stetmen psl gary kt mesia dulu  ...

alaaaa sedihnyaaa
iolls tak tengok lagiiii
apesal leee gary niiii..haihhh sian jihyo

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:01 PM | Show all posts
shityfans replied at 2-5-2017 04:57 PM
kerusi plastik kenduri kawin pastu dia taruk no pakai sticker
keji sangatttttt bayar tiket mahal  ...

huiyoo siap ade tempat ashtray lagi
mujur x bagi kerusi osim or gintell
wei klpac takyah la compare wei
itu mmg tmpat proper utk show
tp bkn konsert high mcm RM ni
klpac kecik je pun

kbykan konsert bdiri kan
tu aku heran psl kerusi ni
sbb kwn aku pn gomel psl kerusi
die nye komen 'the chair is so filmsy' gitew

hrga tix xtau la knp mahei nau2
banding ngn konsert omputeh
tgk je la hrga tix gary tu
die sorg pn rm6++ vip
RM 5 org rm7++
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:07 PM | Show all posts
syue86 replied at 2-5-2017 05:01 PM
huiyoo siap ade tempat ashtray lagi
mujur x bagi kerusi osim or gintell
wei klpac takyah la comp ...

tu laaa mahal bebenor diorang niii
mat salleh tu lagi jauh, korea bukan jauh mana punnn
tak faham akuuuu. ke duit kita jatuh teruk sangat? takpun sponser kurang? aku pun tak tahuuu
pastu sebenarnya tempat ps2 tu jauhhhhhh!
tak puas hati akuuuu
organizer bengong jugak kot
pastu aku sikit sakit hati last minute diorang jual tiket less 10% kalau sape ada account astro, bawak bill jee
menyampahhhhh
nasib baik jugak gary tak jadi...haha kalau jadi pening jugak aku nak korek duit, nak tempah baju raya lagi...haha

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:16 PM | Show all posts
shityfans replied at 2-5-2017 05:07 PM
tu laaa mahal bebenor diorang niii
mat salleh tu lagi jauh, korea bukan jauh mana punnn
tak faha ...

bley x aku igt ko nk pkai baju raya ke konsert gary..
adui la aku pn baca lelaju..kekekkekeke

eh ko xtau ke dkt astro gempak ke mn tah
siap ade promo code 50% off ye tix konsert tu *jgn mroyan

rasa konsert kpop mmg hrga cmtu uols
big bang pn cmtu gak..
xtau memula dulu artis korea nye tix brp
zmn wonder girls/snsd dtg gamaknye brp tix
sponsor besar ade pn hrga sama jek
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 05:28 PM | Show all posts
shityfans replied at 2-5-2017 05:07 PM
tu laaa mahal bebenor diorang niii
mat salleh tu lagi jauh, korea bukan jauh mana punnn
tak faha ...

sbb kpop tgh in skrg, mendpt permintaan ramai tu markup harga tinggi2.
Benci aku bab dunia kapitalis ni. *tetiba*
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 04:52 PM | Show all posts
aleesyasofia replied at 2-5-2017 03:57 PM
dh 7 thn bersama.. dh mcm kluarga.. msti la sdih tiba2 jer lost contact semua..

kawen lps tu ilangkan diri tetiba.member lain semua cari tp gary je yg diamkan diri.
tp dlm diam asiklah antar topi kat haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 06:46 PM | Show all posts
dah tengok episode baru
terkezut jihyo dnegan soalan hyorin...haha
adoi laa gary mana laaa dia sekarang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list