Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10255
View
278
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
So Min tu kelakar gak... perangai sama dengan Kwang Soo...
Dah 2,3 kali promote suruh director ambil dia berlakon...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 02:04 PM | Show all posts
so kinda related to Running Man, tadi aku tgk Happy Together, for some reason aku rs tak lama lagi adalah retis from Antenna Music guest dlm RM XD
Perasaan aku je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2017 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm hmm macam mana nak move on so min jangan nak tiru JH

create identity sendiri tauu.. takpe jd kwangsoo versi pompuan pun.. and
rasa mcm nak hempuk jugak si so chan tu kadang... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:22 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 8-5-2017 03:03 PM
hmm hmm macam mana nak move on  so min jangan nak tiru JH

create identity sendiri ta ...

So Min tu lain benor dr Jihyo haha, tapi aku suka tgk girlmance(?) diorg.
Manja benor So Min dgn unnie dia lol!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
so min tu iols ok lg tp yg sichan tu ( btl ke eja?) mcm xbape best annoying.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 8-5-2017 03:03 PM
hmm hmm macam mana nak move on  so min jangan nak tiru JH

create identity sendiri ta ...

So Min xkan sama dengan Ji Hyo... SJH tu ace RM...  
BTW nasib baik SJH 1 team dengan YJS... dapatla air time lebih... tapi iols xtgk lagi episod baru...  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyaa_aziz replied at 9-5-2017 02:19 PM
so min tu iols ok lg tp yg sichan tu ( btl ke eja?) mcm xbape best annoying.

Se Chan kan uols...maksud uols dia over confident macam tu ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini baru iols perasan Gary delete semua gambar ig dia lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 9-5-2017 04:56 PM
Harini baru iols perasan Gary delete semua gambar ig dia lagi...

lama dah dia delete tu... masa lepas kes cancel concert kat mesia hari tu lg dah takder sebijik gambar pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hunt_fear replied at 9-5-2017 06:56 PM
lama dah dia delete tu... masa lepas kes cancel concert kat mesia hari tu lg dah takder sebijik ga ...

Iols ketinggalan... padahal follow ig gary...  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 03:27 PM | Show all posts
dah tahu ke gary kawwen ngan siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 04:39 PM | Show all posts
comel_5 replied at 11-5-2017 03:27 PM
dah tahu ke gary kawwen ngan siapa?



dgn hantu kott..
sbb paparazi pon xde info psl bini dia..

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 11:06 AM | Show all posts
Edited by shityfans at 12-5-2017 11:07 AM

episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
pastu aku rasa ikan lumba-lumba tu memang ada jeee sebab boat tu tulis whale tour so buat apa orang nak ambik tour tu kalau takleh tengok whale?
iskkk yang kwang soo dengan suk ji tengok tu dolphins kann?

pastu aku suka episode baru ni sebab diorang ada interaction/gaduh-gaduh dengan pd. lama dah diorang tak gaduh dengan pd. bagus jugak pd garang/tegas ni...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:32 PM | Show all posts
shityfans replied at 12-5-2017 11:06 AM
episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
...

rasanye silap translate kot..
dolphin kan..

yg join tour tu pon bukan kompem2 boleh nampak dolphin... 20% chance je katanye.. so depa ni kira nasib baik le katanye..
yg kapten boat ke staff ke hapa..dia pon kata last dia tgk dolphin 12hb.

kalau nature tour mcm ni le... mmg bergantung pada nasib
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shityfans replied at 12-5-2017 11:06 AM
episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
...

Ingatkan iols sorang jer yang nampak dolphin... Iols tengok 3x part tu nak tgk betul ke whale...  
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 12-5-2017 05:32 PM
rasanye silap translate kot..
dolphin kan..


Tapi uols diorang ada cakap pasal whale 20m or 50m... tu whale la kan... dia kata lebih kurang feri tu... tapi yg nampak tu mmg dolphin...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 06:16 PM | Show all posts
atira replied at 12-5-2017 05:32 PM
rasanye silap translate kot..
dolphin kan..

ooo gituuuu tapi aku tak nampak langsung whale...hahaha tak puas hati kat situ!
kalau aku bayar tour 20% chances baru nampak whale tu memang tak pegi aku tour tu...haha

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 12-5-2017 05:54 PM
Tapi uols diorang ada cakap pasal whale 20m or 50m... tu whale la kan... dia kata lebih kurang fer ...

Mmg ada kecelaruan identiti binatang dlm episode ni  
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 10:18 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 10:20 AM | Show all posts
shityfans replied at 12-5-2017 11:06 AM
episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
...

tu whale ler tp yg jenis kecik pnye
bukan paus pembunuh yg besar hitam putih tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 12:11 PM | Show all posts
episode baru ni diorang takde sebut whale pulak, sebut dolphins
so assume episode before ni salah translation jelah...hahaha
episode latest aku tak puas hati dengan jong kook...
amende main game emo sangat sampai ketuk kepala jihyo tu...iskkkk bengang pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tengok so min tu. Comel je and kelakar tengok perangai dia. Iols memang approved sangat dia jadi member. Cuma Si Chan tu annoyingnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:30 PM | Show all posts




wakakakkaka...
pastu gi jawab Michael Jonathan Batman..



Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:33 PM | Show all posts




part ni lawak..
tetiba sukjin hilang dr skrin..
tp mampu jgk dia sepak doll tu..
pastu last mission dia jgkla jd RACE START~!



Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 08:49 AM | Show all posts
meols dh tgk latest ep..

awat JK tu mcm over plk..
sikit2 nk marah.. dgn jihyo pn blh pukul2
mmg stress sape jd teamates dia  

nsib last game dia out nm sendiri.. HAHA buat2 bodoh je ..
kalo org len cnfirm dia gelak guling2
dlm hati mesti dia ckp padan muka hang.. curi lg kasut aku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list