Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16393
View
837
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2017 10:40 AM | Show all posts
elok pulak yg episode 350 tu ditranslate dolphin...  bukan whale
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:42 AM | Show all posts
clara_nur replied at 16-5-2017 11:30 PM
wakakakkaka...pastu gi jawab Michael Jonathan Batman..

mesti nak sebut michael  keaton la tu
michael keaton mmg pernah jadi batman
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2017 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
awatnya dengan isu JK tu? memang role dia dalam RM ni someone yang hot tempered khennn?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:16 PM | Show all posts
hehehe tau mmg role JK mcm tu tp dlm ep latest ni rasa mcm terlebih 'over' skit..   
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:23 PM | Show all posts
kelakar iols tgk ep. baru nie..
yg pilih mission utk team lain tue kelakar.. alih2 dua2 pasukan dpt mission level yg susah.. masa yg makan tue pon sama.. msg2 mkn mee tp byr mahal.. so mi nie boleh thn perangainya.. dok gduh sje dgn jae suk.. mission last iols ingtkan kwang soo yg mng rupa2nya jae suk yg mng..

skrg nie dok smbg ep. akn dtg.. jd pnasaran nk tau ape yg jd sterusnya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:50 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-5-2017 11:00 AM
awatnya dengan isu JK tu? memang role dia dalam RM ni someone yang hot tempered khennn?



originally character dia ms RM start pon mmg jenis bossy, annoying, harsh..
cuma sbb dah lama dia tak bukak taring dia..
sbb tu ramai kot terkejut termasuk me..

dan masa dia buat jihyo tu pon mmg nmpk provoking sgt..
tp sbb cameraman kat belakang2 tu pon gelak2 jer,
me assume xdela serius mana yg kita nmpk kt tv..
kalo ikutkan kwangsoo tu lagila byk kali hit and kicking jihyo..
tp sbb KJK yg buat kan, so benda tu nmpk lg worse..ye dak??..



Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 08:47 AM | Show all posts
mizzy replied at 16-5-2017 07:12 PM
Iols suka tengok so min tu. Comel je and kelakar tengok perangai dia. Iols memang approved sangat di ...

aku ok je dgn Se Chan tu, someone different kan haha, sbb nmpk dia work hard to fit in.
Sukjin pun dulu aku xsuka, tapi lama2 dia dah ok. So, I'll give a chance to anyone new.
Tapi mmg Se Chan tu nasib malang XD
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:11 AM | Show all posts
clara_nur replied at 17-5-2017 01:50 PM
originally character dia ms RM start pon mmg jenis bossy, annoying, harsh..
cuma sbb dah la ...

mongji pun dah biasa sbb sumer laki2 RM mmg mcm tak nah anggap dia pompuan je
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:47 AM | Show all posts
Edited by parasitology at 20-5-2017 08:48 AM

ada isu ke psl jongkook tu...dh lama tak gelak  mcm ni tgk runningman...rasanya jongkook yg pencetus mood lawak tuh...

1.reaction Haha yg rela kena marah dgn PD dari jongkook...pendek kata reaction Haha keseluruhan episod ni best
2.reaction jihyo kena katok baru la nampak jihyo hidup sikit...kalau tak tenggelam je jihyo tu
3.sukjin time game hit the puppy
4.jongkook sound sukjin suruh diam dlm bas tu
5.time lunch jongkook asyik guna duit Haha lepas tu ckp psl demokrasi

tapi mmg nampak jongkook mcm 'panas' sket la...tapi bukan jongkook jah mmg semua pon nampak emo asyik bertekak je...mungkin faktor cuaca kot

somin tu okay...tapi aku kena ambik masa untuk  terima karakter weird mcm tu...mcm fake dan try hard sgt...sechan kena cari karakter sendiri...sbb mcm overalap dgn kwangsoo/sukjin
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 05:06 PM | Show all posts
panjang pulak episod global race ni. agak-agak sape la kena pergi..next episode ni pun mesti slot utk letak sticker tu besar so ramai akan dapat sticker
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 05:01 AM | Show all posts
hari ni keluarlah episod 351. by noon.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 01:38 PM | Show all posts
dah download ep 351 tapi tgk kemudian la

btw, preview utk ep 352 ada tunjuk yang song ji hyo ada pillow talk dgn si so min. rasanya masa ni la ji hyo akan confess sgala2nya dgn so min, dan so min lak akan citer psl diri dia nnt. mesti episode yg touchy2 ni.

sbb ada org kata, so min kna kecam truk gak kat social media terutama kat ig dia. bagi aku, so min okey pe. dgn perangai pelik dia dan ada karakter tersendiri. cuma si chan aku x nampak lagi karekter dia nk pergi ke arah apa. x well blend lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 04:52 PM | Show all posts
aku ada tgk sikit2 ep351 ni. part paling banggang bagi aku, bila team ji hyo gado pasal tetek lembu. sampai so min citer pasal tetek bapak dia. stress jihyo nak kawal team dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Star_el at 23-5-2017 09:02 AM

Lawak gila running man.
*SPOILER*
Se chan is intimidated by jongkook, pelik lk tp jongkook yg cadangkan nama dia as new member haha. Rs tertekan kot, pastu jeles kot dgn spartace since dia kan suka kt jihyo (memandai2 aku buat cite)
Somin lawak gila woi! Jaesuk bape kali dh speechless dgn dia. Betullah she's crazy
Yg jihyo dh tukar namala pulak, sbb nama before this dh glamer sgt. Tp ni nnt nama baru dia pun org tau gk dh masuk tv XD
Suka tgk womance jihyo x somin. Minah senget tu jenis suka berkepit haha manjang dok melentok kt jihyo, pegang tangan bagai. Its abt time nk tgk womance yg aku xnyampah. Mong n crazy duo
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 07:46 AM | Show all posts
lawak jaesuk ckp nak naik atas gunung nak jerit somi gila...... hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 09:52 AM | Show all posts
hasell replied at 22-5-2017 04:52 PM
aku ada tgk sikit2 ep351 ni. part paling banggang bagi aku, bila team ji hyo gado pasal tetek lembu. ...

sblm nie selalu nmpk jihyo mcm snyp jer.. bila ada so min rasanya ji hyo dh selesa.. ep baru nie mmanjang ji hyo dok mrh2 mgamuk dgn team.. kelakar pon ada.. ep nie mmg best bg iols.. jd curious nak tau spe yg exclude antara 6org tue.. dh la sume xnk prgi jepun yg rumah hantu tue.. last2 yg tue jgk dptnya.. sume pakat mrh jae suk.. xde luck..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 10:10 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 23-5-2017 09:52 AM
sblm nie selalu nmpk jihyo mcm snyp jer.. bila ada so min rasanya ji hyo dh selesa.. ep baru nie m ...

tulah kalo aku pun mmg taknak rumah hantu tu sbb effect mental kot. Baikla amek bungee jumping ke skylining tu. Sekali je buat, sekali je takut.
Kelakar tgk main writer menggelupur lari tak cukup tanah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 23-5-2017 10:10 AM
tulah kalo aku pun mmg taknak rumah hantu tu sbb effect mental kot. Baikla amek bungee jumping ke  ...

mmg scary rumah hantu tue kan.. sbbnya iols baca review rumah hantu tue pjgnya 900meter dr main ke exit.. ambk masa utk complete selama 50min.. xpsti la btul ke idok.. kalo btul mmg iols xteringin nak masuk.. yg part klakar tue kat exit ada jual underwear..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 11:27 AM | Show all posts

org korea ni salu yg tukar nama sbb luck..
yg jihyo ni taktau sbb apa..lol..
lagipon dia dah ada stage name yg cukup cantik "SONG JIHYO"..
nama ni kira lucky tuk diaa..
so mcm xde maknanya tukar nama sebenar dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 10:23 PM | Show all posts
ni video scary labyrinth japan. aku tak tau la apa jadi kalu geng2 penakut tu masuk kat sini.
sbb dia cam maze dan paling panjang.

https://www.youtube.com/watch?v=T_SqOQo6HJM&t=2s
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 08:19 AM | Show all posts
kdg2....perasan mcm soo min nak tiru mong ji je
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 12:04 PM | Show all posts
so min tu mmg senget eh...org semua tgh gadoh sbb jong kok pukul ji hyo...dia sorg2 boleh kira duit... dah la pegi bau kaki suk jin...dia klakar la jgk
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 08:24 AM | Show all posts
part dia org nak tekan duit kat atm time kat mongolia tuh kelakar
masing2 tak reti
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 09:08 AM | Show all posts
ep 351 kelakar jgk

best dpt pi oversea manjang..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 08:57 AM | Show all posts
bestnye depa pergi vladivostok dgn ulaan batar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062585s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list