Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60115
View
1735
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 11-5-2017 03:27 PM | Show all posts
dah tahu ke gary kawwen ngan siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 04:39 PM | Show all posts
comel_5 replied at 11-5-2017 03:27 PM
dah tahu ke gary kawwen ngan siapa?



dgn hantu kott..
sbb paparazi pon xde info psl bini dia..

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 11:06 AM | Show all posts
Edited by shityfans at 12-5-2017 11:07 AM

episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
pastu aku rasa ikan lumba-lumba tu memang ada jeee sebab boat tu tulis whale tour so buat apa orang nak ambik tour tu kalau takleh tengok whale?
iskkk yang kwang soo dengan suk ji tengok tu dolphins kann?

pastu aku suka episode baru ni sebab diorang ada interaction/gaduh-gaduh dengan pd. lama dah diorang tak gaduh dengan pd. bagus jugak pd garang/tegas ni...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:32 PM | Show all posts
shityfans replied at 12-5-2017 11:06 AM
episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
...

rasanye silap translate kot..
dolphin kan..

yg join tour tu pon bukan kompem2 boleh nampak dolphin... 20% chance je katanye.. so depa ni kira nasib baik le katanye..
yg kapten boat ke staff ke hapa..dia pon kata last dia tgk dolphin 12hb.

kalau nature tour mcm ni le... mmg bergantung pada nasib
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shityfans replied at 12-5-2017 11:06 AM
episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
...

Ingatkan iols sorang jer yang nampak dolphin... Iols tengok 3x part tu nak tgk betul ke whale...  
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 12-5-2017 05:32 PM
rasanye silap translate kot..
dolphin kan..


Tapi uols diorang ada cakap pasal whale 20m or 50m... tu whale la kan... dia kata lebih kurang feri tu... tapi yg nampak tu mmg dolphin...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 06:16 PM | Show all posts
atira replied at 12-5-2017 05:32 PM
rasanye silap translate kot..
dolphin kan..

ooo gituuuu tapi aku tak nampak langsung whale...hahaha tak puas hati kat situ!
kalau aku bayar tour 20% chances baru nampak whale tu memang tak pegi aku tour tu...haha

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 12-5-2017 05:54 PM
Tapi uols diorang ada cakap pasal whale 20m or 50m... tu whale la kan... dia kata lebih kurang fer ...

Mmg ada kecelaruan identiti binatang dlm episode ni  
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 10:18 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 10:20 AM | Show all posts
shityfans replied at 12-5-2017 11:06 AM
episode baru ni punishment tu diorang cakap tengok whale
tapi aku tengok diorang tengok dolphins?
...

tu whale ler tp yg jenis kecik pnye
bukan paus pembunuh yg besar hitam putih tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 12:11 PM | Show all posts
episode baru ni diorang takde sebut whale pulak, sebut dolphins
so assume episode before ni salah translation jelah...hahaha
episode latest aku tak puas hati dengan jong kook...
amende main game emo sangat sampai ketuk kepala jihyo tu...iskkkk bengang pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tengok so min tu. Comel je and kelakar tengok perangai dia. Iols memang approved sangat dia jadi member. Cuma Si Chan tu annoyingnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:30 PM | Show all posts




wakakakkaka...
pastu gi jawab Michael Jonathan Batman..



Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:33 PM | Show all posts




part ni lawak..
tetiba sukjin hilang dr skrin..
tp mampu jgk dia sepak doll tu..
pastu last mission dia jgkla jd RACE START~!



Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 08:49 AM | Show all posts
meols dh tgk latest ep..

awat JK tu mcm over plk..
sikit2 nk marah.. dgn jihyo pn blh pukul2
mmg stress sape jd teamates dia  

nsib last game dia out nm sendiri.. HAHA buat2 bodoh je ..
kalo org len cnfirm dia gelak guling2
dlm hati mesti dia ckp padan muka hang.. curi lg kasut aku...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:40 AM | Show all posts
elok pulak yg episode 350 tu ditranslate dolphin...  bukan whale
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:42 AM | Show all posts
clara_nur replied at 16-5-2017 11:30 PM
wakakakkaka...pastu gi jawab Michael Jonathan Batman..

mesti nak sebut michael  keaton la tu
michael keaton mmg pernah jadi batman
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2017 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
awatnya dengan isu JK tu? memang role dia dalam RM ni someone yang hot tempered khennn?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:16 PM | Show all posts
hehehe tau mmg role JK mcm tu tp dlm ep latest ni rasa mcm terlebih 'over' skit..   
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:23 PM | Show all posts
kelakar iols tgk ep. baru nie..
yg pilih mission utk team lain tue kelakar.. alih2 dua2 pasukan dpt mission level yg susah.. masa yg makan tue pon sama.. msg2 mkn mee tp byr mahal.. so mi nie boleh thn perangainya.. dok gduh sje dgn jae suk.. mission last iols ingtkan kwang soo yg mng rupa2nya jae suk yg mng..

skrg nie dok smbg ep. akn dtg.. jd pnasaran nk tau ape yg jd sterusnya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078217s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list