Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60031
View
1735
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 17-4-2019 11:41 AM | Show all posts
sawks_rawks replied at 16-4-2019 03:13 PM
haha.. sama la.. takde la suka sgt.. tp mcm ok je ngn dia..btoll rasa kesian sgt bila org bash dia ...



betul tuu..me tak kisah org tak suka karekter dia dlm RM..
cumanyaa me kesian sgtt org dok bully cyber kt personal IG dia..
serammm tgk ayat diorg mcm Somin buat something yg berdosa sgt kt diorg ni..


Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 11:48 AM | Show all posts

bab karekter tu me malas nak ulas..
msg2 ada yg suka or tidak..
cuma bab screen time ni la me tak bape paham..


me tau Jihyo byk fans..
tp me seriously tak paham kenapa byk fans blame Somin bila Jihyo dpt less airtime??
i mean sebelum Somin join RM pon, mmg Jihyo punya airtime dah ciput..
tp kenapa xde yg bising psl Kwangsoo yg terlebih2 screentime setiap epi? lol..
latest epi ni pon, mcm susah bebenor nak dengar Jihyo bersuara..
yet fans still blamed Somin psl airtime?? huhu..


Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 06:44 PM | Show all posts
clara_nur replied at 17-4-2019 11:48 AM
bab karekter tu me malas nak ulas..
msg2 ada yg suka or tidak..
cuma bab screen time ni la me ta ...

sbnarnya pasal airtime ni.. kena byk cakap or buat aksi pelik2..
sbb kalau tgk show lain.. terutama talk show, cth Happy together, guest slalu bgtau diorg ada concern cerita drang tak klaka or diorg tktau nak cerita apa. pada diorg, utk standout and more screentime, kena la byk cakap, kelakar and buat aksi pelik2.

dulu2 ai pon mcm tak brapa nk terima Se chan and So min, nowadays ok saja.. janji kelako.. lolz..
pastu ok je kalo kita nak gosip or komen psl drang kat forum ke social media rasmi show drang.. cuma jgn attack personal la kot kan.. just my 2 cents..
sbb ape yg drang potray kat tv tu bukan 100% drang pon.. contohnya case JJY dan kwn2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Choc-chip at 17-4-2019 11:20 PM
aleesyasofia replied at 17-4-2019 01:20 AM
hrp lepas nie yi kyung dijemput dalam RM.. kelakar tgknya.. siap blh prank suk jin lg..


Tak sangka Yi Kyung ni perangai dia dalam RM ni lebih kurang macam dalam citer Welcome to Waikiki... Memang kelakar... Hahaha...

Itulah... 1st time jadi guest RM dah buat prank...

Hope RM invite dia lagi... Rasa kejap sangat tengok dia dalam RM...

Cepat dia belajar tango tu... Multi talented jugak dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar gila masa game flour relay tu... Muka Kwangsoo dengan Jaesuk penuh tepung...

I suka la game escape rooms tu... Seronok tengok diorang cari hint...

Jblack & Mary datang lagi... Suka tengok RM members buat choreography BTS tu... Tapi rasa kejap sangat dia tunjuk video dance tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:58 AM | Show all posts
Choc-chip replied at 17-4-2019 11:25 PM
Kelakar gila masa game flour relay tu... Muka Kwangsoo dengan Jaesuk penuh tepung...

I suka la g ...

uols blm tgk lagi ke latest epi? ada ye suh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-4-2019 09:58 AM
uols blm tgk lagi ke latest epi? ada ye suh..

Dah tengok uols... Suka episod ni... Lucky Yesuh dapat satu team dengan Jaesuk & Kwangsoo... Dapat lebih airtime... Tapi team dia out dulu... Mujur views paling tinggi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:29 PM | Show all posts
Choc-chip replied at 26-4-2019 01:49 PM
Dah tengok uols... Suka episod ni... Lucky Yesuh dapat satu team dengan Jaesuk & Kwangsoo... Dapat ...

out dulu pun tapi dpt views video tertinggi..
kalau stay lama lagi byk views blh dpt..
tapi video team diorg memang paling kreatif pun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-4-2019 03:29 PM
out dulu pun tapi dpt views video tertinggi..
kalau stay lama lagi byk views blh dpt..
tapi vide ...

Itulah...awal2 memang tak sangka video team yesuh highest views...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:16 AM | Show all posts
best epi RM minggu nih punya

nasib laa JS asyik2 tak nasib baik
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jongkook jumpa Pogba...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 04:40 PM | Show all posts
episod yg latest2 ni jae suk menang byk kali jgk lepas team dgn ji hyo
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 15-7-2019 04:40 PM
episod yg latest2 ni jae suk menang byk kali jgk lepas team dgn ji hyo

Kan... masa Jaesuk satu team dengan Jihyo semua yang dia teka tu ada gold bar...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 08:12 AM | Show all posts
latest nih suka lak tgk se chan...lagi2 part nak naynyi rap dgn ji hyo tuh
semangat membara tul dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 07:44 PM | Show all posts
It is absurd
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha ni kalau menyamar memang pandai... RM member pun tak dapat agak dia hunter...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak komen sini.. Sapa dh tgk epi 462..bg iols lawak sgt.. Dh lama x gelak terbahak2 camni.. Jong Kook selalu menang, tp xde luck bila pilih card, untung Ha Ha minggu ni.. Kwang Soo 2 kali dh kena, bila cat muka je masa habis
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:52 AM | Show all posts
suka latest episode ni..
iols memang suka kalau RM buat tema rumah hantu gini..
plot twist betul last2 tu..
rupa2nya Jong Kook lah Hades..
tertipu je Ji Hyo..
mati2 dia ingat Jong Kook tu Zeus..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:05 PM | Show all posts
xyla73 replied at 15-8-2019 11:52 AM
suka latest episode ni..
iols memang suka kalau RM buat tema rumah hantu gini..
plot twist betul l ...

seb bek Hades kalah..pandai jae suk
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:45 PM | Show all posts
br tgk ep latest 464

so min ni mmg suka confiuskan org.. mati2 igtkn dia stranger  

akhirnya father suk jin yg menang  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080835s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list