Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3343
View
33
Reply

Sambutan Hambar, Punca Konsert Kang Gary Mei Ini Dibatalkan?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-4-2017 11:50 AM | Show all posts |Read mode
Peminat Kang Gary nampaknya diselubungi kesedihan apabila konsert penyanyi itu yang dijangka bakal berlangsung pada Mei nanti di Malaysia telah dibatalkan.




Pengumuman tersebut dibuat oleh syarikat pengurusan konsert, Ace Music Productions Limited pada 18 April lalu di laman Facebooknya.


Walau bagaimanapun tiada sebab khusus dinyatakan, namun ramai yang membuat spekulasi konsert dibatalkan kerana sambutan yang hambar.

Foto: www.thehive.asia


Pihak penganjur memohon maaf atas segala kesulitan dan meminta pembeli tiket untuk menghubungi pihaknya bagi mendapatkan ganti rugi.


Mengikut promosi sebelum ini, konsert Gary akan diadakan pada 21 Mei di KL Live at Life Centre.


Populariti bekas peserta Running Man itu dikatakan semakin merosot, mungkin disebabkan sudah berkahwin.


Foto: hype.my



Bertabahlah ya semua peminta Kang Gary, mungkin nanti ada konsert lain yang bakal dianjurkan lagi di Malaysia. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin peminat dia masih belum move on dgn penarikan diri dia dari Running Man & lebih2 lg bila dia kahwin senyap2...tak pun fan dia kt Malaysia nih xde ramai mana pun Silap kira kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:24 PM | Show all posts

tbh, harga tiket konsert dia agak mahal tuk solo artist mcm dia..
harga tiket FM ritu pon lebih kurg harga tiket dia..
tp at least FM ada 5 retis tuk harga mcmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:25 PM | Show all posts
hmm x minat mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau atas tiket rm & monday couple, mesti sambutan hangat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:49 PM | Show all posts
Amboii! harga ticket...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mak ai rega tiket
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 01:57 PM | Show all posts
knp aku x tau pn dia kawen?

adakah fans monday couple boikiot heols sebab heols kawen diam2?

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 02:08 PM | Show all posts
setakat minat tengok dlm running man jerk
nak perhabiskan duit beli tiket xde lerrr..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 02:42 PM | Show all posts
harga tix tak beragak
n fans die ramai nau nau ke kat sini?
terus salahkan organizer semata
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 02:51 PM | Show all posts
Dengan harga gitu better iols pegi konsert Big Bang, EXO or BTS mendunia sakan.Plus iols dh tak minat heols sejak keluar RM.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Fans msia ni wlau cam mana depa minat kpop pun depa tak seobses mcm fans negara lain..fans msia ni jenis syang kuar duit, berkira juga
Fans indon, thailand , filipine depa tu mmg obses giler2..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia rap  guna minus 1 letak harga tinggi. We want original Leessang at the very least. Sorry Oppa Kang Gary.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 05:02 PM | Show all posts
Heols ni leessang fan dia lagi ramai dari fan gary sahaja. Lagipun dia ni meletop sebab monday couple tu je. Sekarang ni dah keluar RM, turunlah sikit populariti. Makin turun lepas buat announcement kahwin senyap senyap  tu. Haruslah fan rasa dikhianati gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 05:09 PM | Show all posts
who ayusss??? fatah amin?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 05:21 PM | Show all posts
kawin senyap ker whatever, who cares, bkn fofular pong. aku pon sekadr tgk jer rancangan tu, takder lah sampi memuja artis2 korea, malaysia or dunia. Pelik bl tgk, org terloncat2 terpekik2 menangis time artis2 perform.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 05:54 PM | Show all posts
kesian ko.. dah hambar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 06:09 PM | Show all posts
hambar mungkin sbb tiket mahal.. btw gary pon ade up post kt ig heshe..

PicsArt_04-26-06.08.22.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa fan msia walaupun minat tp xde la minat melampau sampai nak hbskan duit. Xkira lah ape2 artis pon. Lgpon msian ni mls sket nk bersesak2. Nk rebut2 parking. Rebut2 naik tren. Dorg prefer duduk umah bukak tv. Kalau memana concert yg retis luar anjurkan, aku rasa kalau dpt 5k org pon dah rasa byk. Jarang sesgt la nk dpt 20-30k peminat. Compare dgn fans luar, tahap fanatik dia mmg tahap max. Siap tunggu dekat epot berpuluh2 ribu org. Kita pon ada je yg tunggu kat epot, tp alahai. Agaknya separuhnya tunggu tu dah mmg sedia kat epot. Tunggu fli8 agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2017 07:42 AM | Show all posts
o... dah kawen rupenya...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106841s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list