JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
59943
View
835
Reply

ALL ABOUT VIETNAM ~ PART 15

[Copy link]

Author: nashrudean       Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2017 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi semua,
Nak tanya siapa tahu address danny wholesale or number telephone cause dah try backlog tapi bila search address yg bagi tu not found.

And kedai mana banyak jual telekung putih cause kat malaysian street kedai dia semua jual telekung colorful  Thank you korang
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 05:23 PM | Show all posts
Queenmastani replied at 8-5-2017 09:13 PM
Kalau dah gini jahitan dia mg mcm ori laa..yeayy.. thank you.. tak zabarnyee i nk borong duck {:1_ ...

bli byk2..
nti leh let go kat i 1...

nk color pure white satin silk klu ade yaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 12:15 AM | Show all posts
mel18 replied at 12-5-2017 05:23 PM
bli byk2..
nti leh let go kat i 1...

Bole2..no prob..tudung raye ehh

Nnt pm gambar ehh...takut terkonfius
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 12:20 AM | Show all posts
N17 replied at 12-5-2017 08:43 AM
Salam. Kami masih di Ho Chi Minh City. Dah nak balik petang ini.

Saya nak maklumkan kena tipu ole ...

Alamak seram ai dgr..mg nk g sana nk buat baju untuk raya & kenduri adik ai..arap2 semuanya berjln lancar nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 10:36 AM | Show all posts
Queenmastani replied at 13-5-2017 12:15 AM
Bole2..no prob..tudung raye ehh

Nnt pm gambar ehh...takut terkonfius

u pg bile?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi semua,
Nak tanya siapa tahu address danny wholesale or number telephone cause dah try backlog tapi bila search address yg bagi tu not found.

And kedai mana banyak jual telekung putih cause kat malaysian street kedai dia semua jual telekung colorful  Thank you korang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 04:11 AM | Show all posts

24 may ni you..balik sini mlm jumaat. Org dah g terawih i touch down kt klia..
Ada sapa2 pg sana time tu lambai2 la iols kt malaysian street
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 04:13 AM | Show all posts
Carleanne90 replied at 13-5-2017 05:21 PM
Hi semua,
Nak tanya siapa tahu address danny wholesale or number telephone cause dah try backlog ta ...

Katanye telekung dekat rumah hajah basiroh quality bagus tp rumah dia jauh sket dr kedai mkn dia kt area ben thah tu.
Telekung siti khadijah pn dah berleluasa kt sana.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 11:14 PM | Show all posts
baru sampai ptg tadi..mlm nk try jalan dari sheraton pegi malaysian street x dapat..
pakai gugel maps pun sesat (

dah tu nmpak org pandang2 je jalan sensorg..terus balik hotel tido hehehe.

sape boleh bg arah ke malaysian street dari sheraton saigon plsss
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 11:28 AM | Show all posts
ainarin replied at 14-5-2017 11:14 PM
baru sampai ptg tadi..mlm nk try jalan dari sheraton pegi malaysian street x dapat..
pakai gugel ma ...

klu saya my landmark bangunan Hotel Liberty central.
atau cari jalan Le Than Thon....straight je.
lusa saya ada sana hingga sabtu petang.

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 12:14 PM | Show all posts
ainarin replied at 14-5-2017 11:14 PM
baru sampai ptg tadi..mlm nk try jalan dari sheraton pegi malaysian street x dapat..
pakai gugel ma ...

Kalau jalan kaki dalam 1/2 jam juga dari situ kalau pandai pintas2 jalan.  Paling senang just follow arah nak ke Bent Tahnt Market sebab Jalan Malaysia berdepan je dengannya.  Kalau tak naik je mana2 bus dari Sheraton yang lalu ke Bent Thant market banyak je bus dari sana kesitu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 05:20 PM | Show all posts
dee556 replied at 14-5-2017 06:28 PM
klu saya my landmark bangunan Hotel Liberty central.
atau cari jalan Le Than Thon....straight je. ...



okay..saya ingat nk amek vinasun taxi je g sana
selamat ke naik vinasun taxi sorg2,should be ok kan
esok mlm boleh join jalan pasar mlm sama2 tak..
ada geng tk takut sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:32 AM | Show all posts
ainarin replied at 15-5-2017 05:20 PM
okay..saya ingat nk amek vinasun taxi je g sana
selamat ke naik vinasun taxi sorg2,should be  ...

boleh je nak join.
nnt saya pm no hp.
ada kawan naik grab car di sana.
naik vinasun selamat je.

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ainarin replied at 15-5-2017 05:20 PM
okay..saya ingat nk amek vinasun taxi je g sana
selamat ke naik vinasun taxi sorg2,should be  ...

Sheraton nk ke ben tan x jauh...sbb nampak je bangunan sheraton tu dr bentan...td sye g jalan2 kat mall dekat ngan sheraton tu...sye sorang2 je ni...jalan kaki merata dah...hehehehe...insya allah selamat...ikut jalan ramai org...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape tau kat mane nk carik cain cotton corak kartun mcm hello kitty ke..frozen ke...nminion ke....tolongggg....satu ben tan pusing xde jgk...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dee556 replied at 16-5-2017 11:32 AM
boleh je nak join.
nnt saya pm no hp.
ada kawan naik grab car di sana.

Kak dee...ade sini jgk ke...heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 16-5-2017 02:45 PM
Kak dee...ade sini jgk ke...heheheheh

Insyaallah petang esok sampai.
Stay hotel favourite.....setia weiii....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 03:13 PM | Show all posts
saya pun kat sana naik uber jer..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 04:57 PM | Show all posts
Tumpang Tanya lagi.. macam mana nak naik uber yer.
1st dekat airport kena beli wi fi lah ye..
Brp RM?.
Saya plan dari airport nak terus ke Linda Fashion dulu.
Then baru ke hotel.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 04:57 PM | Show all posts
soalan ke 2
Macam mana nak pergi ke Russian Market dari Ben Thanh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045804s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list