Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2214
View
26
Reply

[Jenayah] cambabi. langgar lampu merah, langgar motor, tunjal kepala rider motor pulak

 Close [Copy link]

Author: kaktomsedozen       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-5-2017 04:53 PM | Show all posts |Read mode


panas jer kaktom tengok perangai babi2 bawak kereta.




03/05/2017,semalam otw to jusco kepong,ada setan ni ha buat uturn sesuka hati mak bpk dia,dah la traffic light merah,boleh plak buat uturn,dari lane yg salah pulak tu,org lain yg mangsa‼️
i call this kind of driver satanist!!
in malay..syaiittTTaaAAANNN!





Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:01 PM | Show all posts
Lady driver ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:03 PM | Show all posts
bagus sbnrnye ada dashcam ni. ape2 hal leh jadi bukti. ni nmpk sgt kalau report polis driver taknak ngaku die salah
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:28 PM | Show all posts
memang babi
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:28 PM | Show all posts
memang babi
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn salahkan babi...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk nya org gila bwk keta kat malaysia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 06:44 PM | Show all posts
Apa yang aku tengok kat video tu, mamat kereta yg buat u-turn tu cuit bahu mamat motor tu supaya ke tepi bukan tunjal kepala mamat tu, mungkin dia nak alihkan motor tu ke tempat lain. Video pun separuh jalan tak full......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2017 06:49 PM | Show all posts
highcastle replied at 5-5-2017 06:44 PM
Apa yang aku tengok kat video tu, mamat kereta yg buat u-turn tu cuit bahu mamat motor tu supaya ke  ...

bodoh kau ni, buta tak nampak driver tu langgar lampu merah. apa la semakin banyak babi2 tak boleh fikir dlm ci ni. otai2 pulak tu. kaktom yang newbie ni pun boleh fikir logik.


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 06:58 PM | Show all posts
Aihh....dah buat salah ada hati nak marah org...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 07:24 PM | Show all posts
tajuk video apa.. nak cari kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 07:27 PM | Show all posts
Moga driver tu mampus dilenyek lori
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nak uturn bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 07:40 PM | Show all posts
mmg dia tunjal la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissDoraisamy at 5-5-2017 08:20 PM

Die langgar org pastu g tunjal pale org tu..babi sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 08:21 PM | Show all posts
Bodohnya.dia punya salah dia balik nak tunjal orang
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apapon pemandu2 kat kepong adalah paling azab penah saya jumpa sepnjg drive kat area klang valley.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 08:57 PM | Show all posts
Benggong  punya driver kereta
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ke bengonggggg betul driver tuu nak mati kah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091402s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list