Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7055
View
17
Reply

Pointer 2.50 nak sambung degree

[Copy link]

Author: fawaa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2017 03:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by fawaa at 9-5-2017 03:22 PM

Assalamualaikum , saya baru sahaja tamat pengajian di politeknik. Saya ingin nak smbung degree . Tapi pointer saya 2.50 keatas , adakah IPTA akan terima pelajar pointer 2.50 keatas ni ?  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 03:30 PM | Show all posts
Cuba aja dik.. jgn putus asa rezeki kita tak tau..

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
insyallah kalau ada rezeki tu boleh masuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 03:40 PM | Show all posts
pointer akak dulu lg teruk .. alhamdulillah tak mati pun.. pointer menunjukkan betapa tekun usaha adik belajar untuk jawab exam..

kalau adik malas pointer adik show sikap adik.. sempat lagi nak berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Course apa ye? Try je apply dl tgk mcm mana...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:10 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 9-5-2017 03:40 PM
pointer akak dulu lg teruk .. alhamdulillah tak mati pun.. pointer menunjukkan betapa tekun usaha ad ...

Mmg la pointer teruk tu x mati sis. Iols ni yg rajin pointer sama jugak teruk 2.80. Kawan iols yg pemalas tahap gaban pointer lg tinggi dpt 3 lebey Sakit hati.

Utk adik ni, iols rasa susah sikit la nak sambung degree tu. mungkin boleh tapi dapat kos ntah apa2. Tapi adik boleh cuba dulu. Kat sini iols nak share satu story ngan adik ni. Iols ni dulu spm letup jugak result, diploma pun boleh tahan 3.15. Degree jer 2.8. Kawan2 iols masa zaman diploma tu byk yg repeat paper la kena tendang la. Iols mcm pandang rendah kat diorang.

Tapi sekarang bila dah zaman kerja ni, iols tgk diorang lg berjaya dr iols ni. So kesimpulan iols kat sini, x semestinya kita ni gagal sekali akam gagal selamanya. Apa yg penting jangan give up. Teruskan usaha sampai berjaya and good luck
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:34 PM | Show all posts
iwan007 replied at 9-5-2017 04:10 PM
Mmg la pointer teruk tu x mati sis. Iols ni yg rajin pointer sama jugak teruk 2.80. Kawan iols yg  ...

contoh kerja yang tak perlukan pointer seperti azizan osman rich work poor scammer..

ada 3phd scam satu malaysia famous je.. pointer tak pasti brape? thesis tak pasti ada ke tak? kesimpulannya pointer tak jamin masa depan.. yang penting pandai tipu orang goreng orang cm zizan phd 3 in 1
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:37 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 9-5-2017 04:34 PM
contoh kerja yang tak perlukan pointer seperti azizan osman rich work poor scammer..

ada ...

Tak jugak sis. Cari la kerja yg halal dan jujur. Jangan menipu orang. Semoga berkat & diredhai Allah. Bg duit kat mak bapak pun berkat
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:40 PM | Show all posts
iwan007 replied at 9-5-2017 04:37 PM
Tak jugak sis. Cari la kerja yg halal dan jujur. Jangan menipu orang. Semoga berkat & diredhai All ...

sis sarcasm je untuk die hard azizan osman scammer phd
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 09:30 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 9-5-2017 04:40 PM
sis sarcasm je untuk die hard azizan osman scammer phd

lol. maaf la sis.. iols inosen hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
In sya allah ada rezeki u
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba je dulu.be confident of yourself.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2017 11:02 PM | Show all posts
AkuMark replied at 9-5-2017 04:02 PM
Course apa ye? Try je apply dl tgk mcm mana...

course IT

diploma pon amik IT jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 07:39 AM | Show all posts
oic camtu ek..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:06 AM | Show all posts
ok try jer dik...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:06 AM | Show all posts
malaysia boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:06 AM | Show all posts
ok selamat maju jaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:06 AM | Show all posts
ok tenkiu mod
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097888s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list