CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: LaksamanaBentan

Social Climber: penyakit baru masyarakat

  [Copy link]
Post time 14-5-2017 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 13-5-2017 09:07 AM

Sapo ni boh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2017 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai org penyakit ini dikalangan kita..percayalah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 08:38 AM | Show all posts
duit duit duit jeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 09:04 AM | Show all posts
marla69 replied at 15-5-2017 01:10 AM
Ramai org penyakit ini dikalangan kita..percayalah

Setuju
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 11:59 AM | Show all posts
sam_survivor replied at 13-5-2017 02:51 AM
Siapa pernah order sambat dia ni? sambal giler namanya.

Dah berjela dah comments pasal sambal gila sheols ni dekat bodgos sana. I pernah beli a few times. Memang sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 12:00 PM | Show all posts
krustykrab replied at 13-5-2017 03:52 PM
Osu48 tu blh masuk list jgk tak

Apa dosa nek Osu?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-5-2017 12:10 PM | Show all posts

nek osu tu aku mcm was2 yg dia ni orka....sbb BI & BM grannyl ni karam di lautan sepi
lps tu sibuk mengkritik cara duduk org la....apa granny ni duduk cantik sgt ke

kdg aku tak faham apa yg dia cuba nak sampaikan, tapi followers granny ni rajin je mengkomen di ig beliau
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 03:35 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 13-5-2017 11:39 AM
Ramai membeli iPhone cuma nak berlagak sahaja. Itu memang benar.

Ya betul tu...
tp ade yg pakai aipong sbb selesa dan tidak byk masalah...
sparepart pon murah brbndgkan dgn jenama2 lain...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Blogger kee chua hee itu memang social climber
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 06:40 PM | Show all posts
Online platforms called https://smmpakpanel.com/ provide a variety of services to increase social media participation. These services include purchasing likes, followers, comments, and views, maintaining social media accounts, and scheduling postings.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
How to be a social climber? I want to be one, but I'm fifty plus already, is it too late?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2023 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 9-12-2023 03:39 PM
How to be a social climber? I want to be one, but I'm fifty plus already, is it too late?

Cuba tanya daiyan hidung jambu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2023 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 9-12-2023 03:39 PM
How to be a social climber? I want to be one, but I'm fifty plus already, is it too late?

Nak tahu jugak... cemane orang jadi soc climber neh.. just wondering je lah


Tp so far aku bergaul dan berkahwen golongan sekuffu dan sama marhaen pun tetap bahagia dan cukup makan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 216721 Replies : 3910
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92196 Replies : 872
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 47931 Replies : 49
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 13167 Replies : 14
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20446 Replies : 334
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3764 Replies : 30
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31641 Replies : 213
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 5929 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 10:53 PM GMT+8 , Processed in 0.057081 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list