Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3452
View
11
Reply

Aktor Korea Dikecam Kerana Ambil, 'Post' Gambar Ketika Dalam Panggung Di Instagram

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2017 05:18 PM | Show all posts |Read mode
Menjadi seorang artis tak bermakna seseorang bebas melakukan sesuatu, apatah lagi jika ia sudah ditegah awal-awal.


Aktor Kim Rae Won baru-baru ini memuat naik sekeping gambar dari babak filem Guardians of the Galaxy 2 dengan kapsyen #WeekendTheater #NoOneRecognizedMe, sekali gus memberi gambaran dia mengambil gambar ketika filem terbabit sedang dimainkan di dalam panggung walaupun t
indakan itu dilarang dan telah diberi amaran sebelum filem dimainkan.










Selepas tindakannya itu menerima kecaman dan mencetuskan kontroversi, aktor terbabit memadam gambar berkenaan dan menggantikannya dengan gambar 'screenshot' dari trailer filem tersebut.




Foto: AllKpop/IG Kim Rae Won




Memetik portal Soompi, agensi pengurusannya HB Entertainment mengeluarkan kenyataan berhubung kontroversi itu.

"Kami memohon maaf di atas kontroversi yang disebabkan tindakan tidak bertanggungjawab Kim Rae Won itu.

"Kim sedar dan mengakui kesalahannya itu dan dia akan lebih berhati-hati kelak supaya kesalahan sama tidak berulang," katanya.




Foto: AllKpop




Kan dah kena. Dah buat kesalahan, dipamerkan pula di media sosial. Padan dengan mukanya lah, siapa suruh degil, bukan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ooh...ok laa..say sorry kn...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 06:02 PM | Show all posts
yang penting kim rae won encem.. suka kan heshe masa drama my love patzzi
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 06:48 PM | Show all posts
isyhh ape dah abam @runaway_dida buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 08:32 PM | Show all posts
tak sngka kim rae won pon spesis perakkk time nonton wayang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo nama dia kim rae won..dia pernah berlakon nekid, tak sempat ahkak nak tutup mata lalu ternmpk backside beliau yg mantops

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my Doctor...
Ala walhal berlambak umah marhaen buat mcm tu.. Amik video pastu post kt IG.. Cumanya c ki.rae won ni dikenali..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah sgt jdi artis
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 10:05 AM | Show all posts
hensemmmmmm pulok hehee
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:18 AM | Show all posts
Kesian semua takleh buat, mereput jela jadi patung abaikan perasaan n keinginan sendiri, sadis huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 05:19 PM | Show all posts
adidas yeezy boost
adidas stan smith
hermes belt
stephen curry shoes
nike free
fitflops
michael kors outlet store
nmd
nike air zoom
jordan 4
longchamp handbags
cheap jordans
converse outlet store
adidas tubular
true religion
light up shoes
kate spade handbags
vibram fivefingers
moncler jackets
nike air huarache
nike zoom running shoe
adidas tubular shadow
longchamps
ysl bags
jordan shoes
cheap nba jerseys
air jordan
michael kors outlet
adidas outlet online
nike basketball shoes
nba jerseys
yeezy shoes
lebron 14 shoes
kobe shoes
adidas online shop
michael kors outlet
nike air force
air jordans
michael kors outlet online
michael kors outlet online
yeezy boost 350
jordan shoes
pandora jewelry
prada sunglasses
jordan 11
adidas nmd
yeezy boost
nmd
golden goose
kd shoes
nhl jerseys
longchamp longchamps
louboutin shoes
prada glasses
pandora jewelry
kobe shoes
cheap jordans
ultra boost
jordan 12
adidas nmd r1
adidas superstar
patriots jersey
real jordans for sale cheap
nike football boots
chrome hearts online
birkin bag
nike air zoom
james harden shoes
adidas ultra boost
ferragamo belts
nike air max
converse outlet
lacoste polo
yeezy shoes
converse shoes
lebron 13 shoes
adidas shoes
calvin klein outlet
roshe shoes
adidas superstar shoes
gucci belt
longchamp bags
ysl handbags
dior glasses
air jordan shoes
nike polo shirts
tom ford eyewear
fitflops sale clearance
adidas outlet
nmd
curry 4
reebok shoes
nike foamposite
air jordan 13
adidas tubular shadow
nike polo
air jordan
nike free run
hermes belt
jordan 11 retro
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
handsome
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110997s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list