Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
361
View
32
Reply

pengalaman pertama kali datang bulan

[Copy link]

Author: zawara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2017 12:30 PM | Show all posts |Read mode
umur berapa korang datang bulan.. kisah lawak ke sedih ke awkward ke.. share la kat sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2017 12:37 PM | Show all posts
ai period umur 12tahun.. time hujung tahun cuti sekolah.. nak masok form 1..
akak ai dok asrama.. ai kt rumah dgn arwah ayah ai n abg..  mmg kalut la arwah ayah ai p kedai cari pad.. haha dia tak reti nak beli tanya org kedai tu pon lelaki jugak.. dia xtaw.. nasib betul amek yg maxi..  masa ni ai ada bestfren dia dtg period lg awal dari ai.. so dia la yg banyak ajar ai..

arwah ayah ai ayah tunggal masa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:16 PM | Show all posts
hmmm dah x ingat la.. rasanye masa sek rendah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ingat la umur berapa. Tapi masa tu memang geli nak bersihkan darah tu.
Tapi masa tu tak ada pun sakit senggugut ke apa. Sekarang je ada masalah tu. Emm..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa form 1. Balik umah cite kat mak dia senyum je pastu ajar apa yang patut.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Form 3   rasanya ..
terkejut jugak nasib baik maid ada tolong pujuk sbb ingat masa tu ingat luka..
Malam tu cerita kat my mum, dia gelak jer:

I tak keluar bilik sbb rasa malu if my brother dapat tau
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry ter2 post
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol dapat masa form 1...Excited time tu...sebab 80% kengkawan dah period,sanitary pad rembat kakak iol nye ajer,cara2 handle pad ape sume mase skola rendah cekgu memang dah exposed jd xde hal nak mencuci nak buang bagai

Peberet iol librese n stayfree..kotex kalau emergency,tp bile dh beranak guna tampon saje
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:37 PM | Show all posts
I belum dtg lg...

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:38 PM | Show all posts
senyum sorang2 baca.. terbayang
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 02:45 PM | Show all posts
masa darjah 6. ingat lagi date nya.
sehari sebelum birthday
kira hadiah birthday la
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 03:15 PM | Show all posts
Darjah 6 bulan 6 I benci diri sendiri hokay tak dapat terima kenyataan dah dewasa Masih belum puas menikmati zaman kanak2 kekdahnya Tapi lama2 okay dah sbb member pun ramai period sama kira ada kawan la My mom dah expose cara2 pakai, cuci apa semua seawal I darjah 5. Siap lekatkan siap2 kat panties, simpan dlm beg skolah takut kena kat skolah.

Early period every month bocor kat cadar tilam Senggugut pun takde time tu, now dah besar nie makin menjadi pula
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Darjah 6...
Lepas tu mama ajar pakai basuh gitu gini sekian.. sekian...

Masa first time kena senggugut rasa mcm nk terpisah pinggang ngan kaki ni.
Sakitnye Allahhu Akbar.
Sapu minyak sebotol habis.. makin byk darah keluar membuak buak... Nak tukar pad xberdaya nk bangun bersepah darah atas lantai.. Dh mcm mangsa pembunuhan pon ada tgk darah atas lantai masa tu... masa tu tggal sorang kt umah.. lepas dh lega sikit bangun gagahkan diri basuh yg mana patut bersihkan mandi tido...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Darjah 5. 20 march. Datang masa tidur. Dah 30 tahun, tak ingat dah camne keadaan. Yang ingat hari tu hari sukan sekolah. Dalam banyak2 hari, hari sukan jugak dia nak datang
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
December darjah 5, tak tahu apa apa..serius duduk.merata..abis kerusi huhu..bodoh tul time tu . Tak tahu wat is haid
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dec darjah 6...cuti sekolah masa tu..
Tengah main sorok
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Darjah 6...abang yg belikan pad.dulu pad kotak woo...beli pastu orang kedai tu bungkuskan..so adalah bentuk kotak..rasanya semua org yg nampak kotak berbungkus suratkhabar tu tau kita datang bulan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
obical replied at 17-5-2017 08:14 PM
Darjah 6...abang yg belikan pad.dulu pad kotak woo...beli pastu orang kedai tu bungkuskan..so adalah ...

Hahaha...betul tu siap bungkus newspaper kaedah nya. Dulu kalau nak bli kan main malu . sekrg ni selamba jer org bli
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha klaka sorg2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
marla69 replied at 17-5-2017 08:44 PM
Hahaha...betul tu siap bungkus newspaper kaedah nya. Dulu kalau nak bli kan main malu . sekrg ni s ...

Bukan selamba je..siap beli 2 ke 3 jenis masuk dlm troli...siang lain malam lain heavy lain dah nk kering lain...   
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
obical replied at 17-5-2017 10:01 PM
Bukan selamba je..siap beli 2 ke 3 jenis masuk dlm troli...siang lain malam lain heavy lain dah nk ...

Hahhaa..dulu nak beli tgk org ada dlm kedai tak..siap bisik bisik nak bli modess ..nampak sangat lagi berporum dah tua tua ni   
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
obical replied at 17-5-2017 08:14 PM
Darjah 6...abang yg belikan pad.dulu pad kotak woo...beli pastu orang kedai tu bungkuskan..so adalah ...

Zaman I dulu ada satu jenama pad dalam kotak nama Sanita. Rasanya Sanita je brand pad masa tu. Kotak daun hijau bunga kuning  

Sape ingat Sanita dia kertu   
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
doublethread replied at 18-5-2017 12:15 AM
Zaman I dulu ada satu jenama pad dalam kotak nama Sanita. Rasanya Sanita je brand pad masa tu. Kot ...

Sah2 la kita ni kertu..sanita hijau bunga kuning...




Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tingkatan satu...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka btol dtg bulan..kt sekolah ada pmpuan dth btols darjah 6 budak2 laki sume tnya nape baju ada darah..pastu cikgu ckp sbb lintah gigit
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071554s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list