Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3536
View
32
Reply

Sepanjang Jalan Dia Telah Meramas Dada Dan Kemaluan Saya Bang

[Copy link]

Author: ayahmasihkuad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-5-2017 12:36 PM | Show all posts |Read mode





Sekarang ini berbagai cara orang nak menjana pendapatan, ada yang melakukan berbagai kerja tambahan untuk mencari sesuap nasi.


Di negara Jiran, Indonesia pemandu motor sewa atau lebih di kenali dengan istilah Driver Gojet di Indonesia, berbeza dengan di Malaysia panggilan baginya adalah Dego Ride.






Pelbagai cerita menarik yang di alami oleh Dego Ride selalu di kongsikan di laman media sosial dan setiap cerita yang dikongsikan memiliki nilai pengajarannya yang tersendiri dan ada unsur menggelikan hati.



Pernah juga dulu seorang Dego Ride mengongsikan pengalaman dia membonceng seorang penumpang yang tercirit di dalam seluar dan baru-baru ini seorang Dego Ride telah kembali menghiasi laman media sosial dengan cerita yang saya rasakan cukup menarik.



Seperti yang kita ketahui bahawa aplikasi pengangkutan online telah banyak membantu Dego Ride dalam menghubungkan antara driver dengan penumpang, aplikasi ini juga mengharuskan kedua-dua belah pihak mengisi ruangan identiti yang jelas agar tidak timbul sebarang masalah kelak.



Kadang kala driver hanya mengambil penumpang setelah melihat penumpang yang di anggap berpenampilan menarik.



Itulah yang terjadi kepada seorang Dego Ride yang bersetuju mengambil seorang penumpang itu setelah melihat penumpang tersebut berpenampilan menarik, setelah bersetuju dia pun menuju ke tempat yang di arah untuk mengambil penumpang tersebut.



Ketika melihat penumpang tersebut dari jarak yang jauh sememangnya kelihatan sangat cantik dengan baju dress warna biru serta berbadan lentik, namun dia amat terkejut setelah melihat dari dekat ternyata penumpang tersebut merupakan seorang pondan.



Tapi demi tanggungjawab, dia ambil juga penumpang tersebut walaupun terasa terganggu dengan kelakuan pondan tersebut.



Mengikut pengakuan driver tersebut, sepanjang perjalanan menghantar pondan tersebut ke tempat di tuju dia telah meramas-ramas dada serta bahagian sulitnya dari belakang.



"Nasib baiklah saya ini masih berfikiran waras, kalau tidak saya dah tumbuk muka dia," katanya. Kalau tumbuk nanti jadi kes jenayah pula.

"Hancur hidup aku bang, harga diri aku dipermainkan begitu oleh pondan tersebut," luahnya sayu.


Buat Dego Ride di luar sana berhati-hatilah dalam melakukan pekerjaan itu, cari rezeki itu dengan cara begitu tidak salah tetapi berhati-hatilah pelbagai perkara yang tidak di sangka boleh terjadi.bulletinmedia.blogspot.my




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha sedey..hilang teruna
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tenang aja mas..asikkk gitu diramas
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 01:03 PM | Show all posts

Oh! kasihan dia telah dinodai.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 01:25 PM | Show all posts
layan jelah...serupa je kalau cikki uli pon...xde pun istilah teruna diragut
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka ko bang memilih sangat kannn nampak menarik kemain bersemangat sekali pondan ko dapat Sesueyyyyy laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 01:54 PM | Show all posts
kesian kat mas tu, hlg teruna
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 02:17 PM | Show all posts
Win-win situation kekdahnye.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 02:20 PM | Show all posts
cas lah lebih sikit.... upah sebab kena ramas.... mohon bertabah
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 02:21 PM | Show all posts
Macam2 kerenah perangai manusianya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 02:45 PM | Show all posts
oh tidakkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 02:47 PM | Show all posts
Hancur hidup aku bang, harga diri aku dipermainkan begitu oleh pondan tersebut



Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:01 PM | Show all posts

rejeki datang bergolek
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:08 PM | Show all posts
nanti nk try la guna dego rider ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:17 PM | Show all posts
Kalau kena pada teknik sentuhan yang tepat mahu kau bawa pondan tu ke rumah usang menjalankan project.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:30 PM | Show all posts
I lebih tertarik dengan yang ni

Pernah juga dulu seorang Dego Ride mengongsikan pengalaman dia membonceng seorang penumpang yang tercirit di dalam seluar

Ya ampun

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
seronokla tu kena ramas walau dr belakang
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:00 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:07 PM | Show all posts
baca pun dah rasa ternoda
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:11 PM | Show all posts
oh tidak.. ternoda mamat tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list