Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
13942
View
273
Reply


Nur Fazura C Pelakon Kelas A!

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2017 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Juadah replied at 20-5-2017 01:45 AM
Istanbul aku datang pun sepatutnya faz yg blakon. Tapi xtau apa sebab diganti dgn lisa.

Hahaha...masa tu la kontroversi buruk mlanda Kaka fazz sbb da fefeeling princess dgn tiyemjeh nk jaga reputation...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Juadah replied at 20-5-2017 01:45 AM
Istanbul aku datang pun sepatutnya faz yg blakon. Tapi xtau apa sebab diganti dgn lisa.

Tak silap i masa tu dia dgn tmj lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 19-5-2017 02:10 PM
Aku suka fazura lg compared tu lopa..
Tp masih segar diingatan jaman fazura dicerca ummah forom di ...

jue rilek je kawin kerabat..xda pn ahli forum.com kutuk..dengki...
msa dulu dh mmg faz prgai truk...layak la kna cerca...hater pn brtmbh la..
skrg lofa prgai suka pusing statement...karat dia melampau2...dk aim nk gduh dgn fan heroin lain..bkn faz sorg je kna...
ahli forum.com bkn lalang...bkn nk dengki2...tp boleh fikir dgn jelas...siapa yg berubah lbih baik..siapa yg insecure dgn heroin lain aka dengki
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
gals2 replied at 19-5-2017 01:30 PM
Cantiknyaaa        

Cer crita sikit..iols ketinggalan keretapi pasal faz nyanyi ni. Apa ...

Kaka paz berlakon cerita tu chuolls. Masa cerita dah habis, keluar senarai nama pelakon nama kaka paz ada tulis 'special appearance'
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 20-5-2017 07:27 AM
Kaka paz berlakon cerita tu chuolls. Masa cerita dah habis, keluar senarai nama pelakon nama kaka  ...

Oo ok tq for the info.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Still remember bila faz dgn kerabat selatan tu reputasi dia quite down jugak. Yelah excited bercinta kan. Tapi kesian bila kna reject. Now ramai yg positive dgn faz sbb "nampak mcm dah berubah ke arah lebih baik". Good to u faz. All the best muah cikeddd
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Juadah replied at 20-5-2017 01:45 AM
Istanbul aku datang pun sepatutnya faz yg blakon. Tapi xtau apa sebab diganti dgn lisa.

Fazura yg reject filem tu coz ada a few scenes yg dia tak boleh lakonkan & Fazura yg suggest aktres Lisa Surihani gantikan tempat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa mula2 start drama Hero Seorang Cinderella,ada bts kaka faz sedang study script dgn highlighter,sticky notes semua...mcm nak ambil exam..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite pisau cukur tu mula2 nengok ingat dia yang lead, maya karin pembantu. Sbb banyak focus kat dia jek. Tapi comel sangat. Even sampai skrg masih ingat line2 dia. Btw, aku confuse baca karangan tt ni. Sejenis nak hencap tapi takut kena hencap balik. Nak memuji tapi macam x iklas. Terima je lah skrg fazura punya time nak mendoniaaaaa yach!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:51 AM | Show all posts
sayangselasih replied at 19-5-2017 02:09 PM
Aha ni iols setuju. Dari film kayangab. Dgn teuku apa tah.. even suara dubbing ashraf sinclair dlm ...

Kayangan tak pernah pulak ditayang kt tv.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-5-2017 11:51 AM
Kayangan tak pernah pulak ditayang kt tv.

Kast astro ade jugak chuols..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aqua_marine replied at 20-5-2017 11:11 AM
Fazura yg reject filem tu coz ada a few scenes yg dia tak boleh lakonkan & Fazura yg suggest aktre ...

Scenes apa yg dia tk boleh lakonkan? Mmg dlm.kepala.ni tebayang faz bawak watak istanbul aku dtg masa tgk filem tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Terisi ramadhan iols  tahun ni.selain cuba perbanyakkan amal ibadah sebaik mgkin boleh jgk  lyn hsc..faz mmg berbakat..suka dia dr dulu lg.kontroversi, skandal,pangai hauk semua tu iols tolak ketepi.faz mendoniaaa..#aku suka
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Blakon jd org kg pun bleh kn...mcm dlm langit cinta
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
gals2 replied at 20-5-2017 12:58 PM
Scenes apa yg dia tk boleh lakonkan? Mmg dlm.kepala.ni tebayang faz bawak watak istanbul aku dtg m ...

Itu x diceritakan lebih terperinci. Ini yg ai dapat masa google tentang scenes tu.

" AKTRESS jelita, Fazura terpaksa menolak untuk melakonkan watak Dian dalam filem terbaru syarikat itu, Istanbul Aku Datang, disebabkan ada beberapa babak yang bertentangan dengan prinsipnya.

Umum juga sudah mengetahui bahawa Fazura tidak akan berlakon sekiranya terdapat adegan di ranjang atau babak berpelukan dengan pelakon lelaki."
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
memang klas A
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 09:29 AM | Show all posts
memang tak dapat dinafikan...dia la pengganti erra fazira...ada aura primadona yg kuat macam senior2 dia erra fazira dan latifah omar..bakat jangan cerita la..natural sangat...tak over tak kurang...just nice and perfect..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 11:55 AM | Show all posts
Kenapa faz n putera raja selatan putus di tgh jln?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
viva_gerl replied at 21-5-2017 11:55 AM
Kenapa faz n putera raja selatan putus di tgh jln?

X dpt restu dari bonda putera selatan.. tu yg acik bodgos ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
adegan yg Lisa panjat blkg beto masa takut ngan kucing kot...kaka faz ni mmg jarang nmpk dia lakon aksi peluk2..ke aku tak perasan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:57 PM | Show all posts
fadz84 replied at 21-5-2017 11:57 AM
X dpt restu dari bonda putera selatan.. tu yg acik bodgos ckp..

Yg bakal sultanah sekarang bukanlah semengah mana
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 08:26 AM | Show all posts
viva_gerl replied at 21-5-2017 12:57 PM
Yg bakal sultanah sekarang bukanlah semengah mana

tapi sheolls boleh masuk dengan family selatan sana nunnampak pandai bawa diri..tak over

sekian ikhlas dari almost karatz cpk
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 08:30 AM | Show all posts
katibism replied at 20-5-2017 06:39 AM
Hahaha...masa tu la kontroversi buruk mlanda Kaka fazz sbb da fefeeling princess dgn tiyemjeh nk j ...

ingat lagi masa sheolls gigih humbled and oned gitu


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 08:39 AM | Show all posts
kak fazz berlakon mmg best...penuh penghayatan
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 08:54 AM | Show all posts
HoneyManjer replied at 19-5-2017 02:01 PM
Elok la satu thread kutuk satu lagi memuji...

masalah dia....dlm tread mengutuk tu...mcm penuh pujian2 pada kak fazz jek....huhuhu...


TT dah tukar ajuk tread ke blm gamaknya tu.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051067s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list