Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8744
View
1396
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 11:55 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 11:39 AM
aku pernah nampak gak modern dance tu...

itu y pasti bukan duckie.. duckie mana reti mordern2 d ...

aku mmg dah lama suka kt dia haha, tp sbb tgh2 mlm td tetiba dia update ig kan.
Dahla style cmtu mmg aku suka XD
the lonely despaired man playing guitar
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 11:47 AM
masa nie sugeun keluarkan album rasanya..
so dia minta tolong jiwon tuk rap dlm lagu dia..


Oo,patut la keluar dekat yhy..gagman setakat ni ade lagu sendiri tu junho la termasuk suguen..both of them mmg gagman dlm 2d1n kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 12:05 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 11:56 AM
Oo,patut la keluar dekat yhy..gagman setakat ni ade lagu sendiri tu junho la termasuk suguen..both ...

aha...
kim sook pun ada lagu gak.. dlm unnies dorg selalu usik dia guna lagu dia..
mamat y malang dlm kb pun baru keluarkan lagu.. budak2 kb usik kata lagu dia sama mcm gangnam style dlm episode y psy jadi guest..

rasa memang gagman kt korea selalu keluarkan lagu2 lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:07 PM | Show all posts
BTW korang tau kan WISH ep 3 dah subbed?

https://t.co/7dUANjXSnr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 12:13 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 12:07 PM
BTW korang tau kan WISH ep 3 dah subbed?

https://t.co/7dUANjXSnr

tak tau.. akhirnya siap jugak yeahhhh...

leader jiwon dok bz sub radio show so dia tinggalkan dulu wish..

bila leader jiwon dah start bz sapa la pulak sudi nak tolong subkan rancangan jekki...

itu pun syukur leader jiwon baru jadi yelkies dlm awal tahun ni..kalau tak, takde org nak subkan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 12:05 PM
aha...
kim sook pun ada lagu gak.. dlm unnies dorg selalu usik dia guna lagu dia..
mamat y malan ...

Ha,kim sook mmg unnies la..yg kb tu mmg young chul tu penyanyi trot ke cum gagman?aku tak familiar sgt gagman ni kecuali yg biasa keluar kat variety..

Aku ade tgk kb psy ti,lagu mcm gangnam style..nasib baek psy tak claim copyright..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 11:49 AM
note masa fan sign smlm.. fan tulis soalan kt yellow note n jekki jawab



Ingatlah eun leader  

Mengena jiwon je,mentang2 jiwon paling banyak experience..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:15 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 12:13 PM
tak tau.. akhirnya siap jugak yeahhhh...

leader jiwon dok bz sub radio show so dia tinggalkan d ...

dia cina singapore kan? Shila Jung tu indonesia ke? Sbb youtube dia Shila Rizky kan haha, tapi cina gak ek?
Rasanya kalau pandai mandarin senang sikit nak belajar hangul ke nihongo huhu
Aku nak belajar malehnya, pastu bukan leh trus pandai OTL
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:18 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 11:49 AM
note masa fan sign smlm.. fan tulis soalan kt yellow note n jekki jawab

bwahaha motip suh Hoony swears?Rasanya fans terlupa kot fasa dia dewasa dulu sbb imej skg cm pristine sgt XD

Rituh baru tgk kt youtube ada Heejun, Jiwon and Hoony dok masuk show ape tah kena nyanyi 100 saat kot?
Lainnya Hoony time tu haha, nmpk normal

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 01:16 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 12:15 PM
dia cina singapore kan? Shila Jung tu indonesia ke? Sbb youtube dia Shila Rizky kan haha, tapi cin ...

aha..dia cina singapore..katanya dia belajar hangul masa cuti summer kt korea n community center kt tempat dia..

rasanya kt kl pun ada gak community center korea.. belajar hangul free je kt situ..

y lagi sorg aku tak pasti.. tp gaya mcm org indon...

nway saja nak kasi tambah minyak di atas api...jekki keluar teaser photobook masa kt hawaii..

nangis aku tgk semuanya nampak segak belaka.. suka tgk jiwon gaya casual tak buat rambut naik atas..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 01:20 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 12:15 PM
Ingatlah eun leader   

Mengena jiwon je,mentang2 jiwon paling banyak experience..

dlm dok usik2 eun leader dia..

bagi dia eun leader y paling cute...

suka tgk eun leader marah kot.. hahaha...

aku tgh tgk wish ni... selambe je jiwon angkat kaki nak tendang suwon secara tiba2..semua terkejut.. hahaha..
heejun rasa bersyukur dia bukan under jekki...

masa dulu ramai org tak tau perangai jiwon..sekarang kalau dia buat mcm tu, org rasa biasa...dia kan dictator.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:26 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 01:04 AM
kan.. aku pun terkejut dia tunjuk telent dia main guitar sambil menyanyi..
mcm nak buktikan kt se ...

baru tgk vid tu, kelakar part Jiwon menyelit tu haha
Aku mmg suka dance moves Jaeduck lg sbb smooth and flowy compared to the roughness of Jaejin's
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:28 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 01:16 PM
aha..dia cina singapore..katanya dia belajar hangul masa cuti summer kt korea n community center k ...

aku dh dpt notification kt vlive td haha
Worth it tak agaknya dvd the making tu? Aku bukan nak photobook, aku nk tgk vid diorg. Kalo sikit cm malas je nak beli.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 01:20 PM
dlm dok usik2 eun leader dia..

bagi dia eun leader y paling cute...

Hahaha,suwon sebut ayat keramat die jiwon as director tergelak..bengong jiwon,kesian suwon..

Video ni aku tgk dekat youtube tak de sub,mmg selamba jiwon angkat kaki..mau tak terkejut semua org kat situ..

Suwon pun suka sgt annoy kan jiwon..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 01:57 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 01:28 PM
aku dh dpt notification kt vlive td haha
Worth it tak agaknya dvd the making tu? Aku bukan nak ph ...

aku pun nak dvd saja.. huhu..
tak tau la dvd dtg sekali dgn photobook or tak...

kan ada dlm gambar kt yellow universe kt bahagian hawaii..
ada gambar dorg main game ala2 mcm masa dorg g busan...
nampak mcm fun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 02:01 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 01:35 PM
Hahaha,suwon sebut ayat keramat die jiwon as director tergelak..bengong jiwon,kesian suwon..

Vi ...

hobi dia suka buat jiwon rasa annoyed..
jiwon jenis cpt sentap.. lagi la dia suka usik.. hahaha..

tu la tgk preview lets eat dinner pun mcm tu gak.. pas dia usik jiwon, dia nyorok belakang mc takut kena pukul.. huhu..

masa fan sign smlm, jiwon dpt toy belon bentuk duck.. y bila kita tekan nanti keluar belon sabun...
beria je dia tayang kt suwon..pastu dok hala belon tu kt suwon saja nak kasi suwon rasa annoyed..


then ada lagi satu video, jaijin dok main sausage besar.. duckie dok sebelah jaijin.. dia rasa annoyed..
dia rampas sausage tu.. tak bagi jaijin ambik..pastu p pas kt belakang.. 1st time kot aku tgk duckie naik hangin mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:01 PM
hobi dia suka buat jiwon rasa annoyed..
jiwon jenis cpt sentap.. lagi la dia suka usik.. hahaha.. ...

Betol,mmg hobi..dari start debut pun..teringat video lama aku tgk..duduk dekat satu meja semua mengadap kamera..suwon jiyong jiwon jaeduck jaijin (geng jwalk aku tak ingat sgt kedudukan dorg),suwon annoy jiwon..marah jiwon,jiyong tukang gelak nak join suwon takut kena hempuk sbb muka jiwon membara sgt  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 02:31 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 01:28 PM
aku dh dpt notification kt vlive td haha
Worth it tak agaknya dvd the making tu? Aku bukan nak ph ...

beb.. tak silap aku minah ni ada video kids in busan dgn sub..
dia ckp boleh private msg dia kalu nak.. aku tak de twitter..
apa kata ko tanya dia.. then leh share sama2.. hehe..
ni twitter dia
HoonyNaekko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 02:38 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 02:09 PM
Betol,mmg hobi..dari start debut pun..teringat video lama aku tgk..duduk dekat satu meja semua men ...

dlm diam2.. sekali dia leser....
member lain pun dia ada usik gak..
tp jiwon paling byk sekali pasal reaction jiwon selalunya lawak..

ni gambar utk photobook.. ayat tulis bermaksud "Everything that was like a dream in the past now feels real."


nway.. jaijin tukar rambut kaler hitam balik.. aku rasa dlm byk2 member dia paling byk kali tukar kaler... tak takut lak rambut rosak..


G1 dgn simbol 1Kyne dia tu..








Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:38 PM
dlm diam2.. sekali dia leser....
member lain pun dia ada usik gak..
tp jiwon paling byk sekali p ...

Handsome boys pun ade jiwon angkat kaki jgak kat suwon,aku baru teringat  

Jaijin paling manly rambut hitam,goshh..

Ni la simbol nya..aku baru tau  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:03 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:01 PM
hobi dia suka buat jiwon rasa annoyed..
jiwon jenis cpt sentap.. lagi la dia suka usik.. hahaha.. ...

kan aku pun tgk vid tu pastu rasa wow garangnya abang Jaeduck
mesti annoyed gila sampai jaejin pun tunduk redha je kena rampas sosej dia bwahaha
Gamaknya bengang apa tah sampai bwk ke malam lalu memetik gitar dan menyanyi kesorangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:04 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 02:41 PM
Handsome boys pun ade jiwon angkat kaki jgak kat suwon,aku baru teringat   

Jaijin paling man ...

leader jiwon dah update sub utk teaser photobook..

https://twitter.com/leaderjiwon/status/865459041882980352
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:04 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 02:31 PM
beb.. tak silap aku minah ni ada video kids in busan dgn sub..
dia ckp boleh private msg dia kalu ...

alright nnt aku mesej dia tanya, hrp2 dapatla
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:05 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 03:03 PM
kan aku pun tgk vid tu pastu rasa wow garangnya abang Jaeduck
mesti annoyed gila sampai ja ...

duckie y jenis sabar pun tau marah..
terus tunduk hormat jaijin..
selalunya org y jenis sabar bila marah memang scary...

agaknya sambil petik gitar dok bayang muka jaijin..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:04 PM
leader jiwon dah update sub utk teaser photobook..

https://twitter.com/leaderjiwon/status/86545 ...

Ok thanks syik..

Rajin2 la aku belek twitter ni..

Onehallyu tak nak terima aku  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047400s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list