Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8740
View
1396
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 03:08 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:05 PM
duckie y jenis sabar pun tau marah..
terus tunduk hormat jaijin..
selalunya org y jenis sabar bi ...

Ko ckp bayangkan muka Jaejin aku terbyg Busan couple JJ x JD
"Stop imagining things any further!" *Suara Tony*

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:09 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 03:07 PM
Ok thanks syik..

Rajin2 la aku belek twitter ni..

bukan dah up dah OH...

gi la ushar balik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:09 PM
bukan dah up dah OH...

gi la ushar balik..

Ok..asal aku masuk je down mau tak geram..

Nanti aku masuk,banyak nak tgk schedule crush  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:18 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 03:08 PM
Ko ckp bayangkan muka Jaejin aku terbyg Busan couple JJ x JD
"Stop imagining things any fur ...

lupa lak pasal tony.. kekadang aku rasa duckie ni ramai tul y boleh couple dgn dia..

-Tony Wife
-Busan brother
- J-walk
- Eun leader victim (sebab selalu kena buli)
- dgn hoony tak de lagi..tp mcm boleh jadi geng flower boy pasal dua2 jenis kaki update sns gambar selfie, sentiasa make up, suka senyum n selalu fan service

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 03:42 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 19-5-2017 03:49 PM
kaeda replied at 19-5-2017 03:11 PM
Ok..asal aku masuk je down mau tak geram..

Nanti aku masuk,banyak nak tgk schedule crush   ...

nway bila aku tgk video reaction dari minah ni, sama je reaction dgn aku masa mula2 tgk mv ni..

dia pun suka jiwon.. mula2 dia ingat jiwon tu GD.. bila nampak jiwon gaya mcm nak pengsan..

hahahaha...




Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 03:42 PM
nway bila aku tgk video reaction dari minah ni, sama je reaction dgn aku masa mula2 tgk mv ni..

...

Haha..similar face kot jiwon ngan GD..even mino pun muka mmg ade GD tu..

Aku rase ramai start suka jekki through jiwon kan..since die paling banyak exposure..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 04:27 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 03:51 PM
Haha..similar face kot jiwon ngan GD..even mino pun muka mmg ade GD tu..

Aku rase ramai start s ...

ramai suka melalui G1 n hoony..

hoony muka dia stok flower boy..

G1 pasal variety.. plus muka dia jenis mancho..

tadi baca komen dlm YT y photo teaser..

byk komen kata.. just take my money...

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:35 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 04:27 PM
ramai suka melalui G1 n hoony..

hoony muka dia stok flower boy..

weh aku dah dpt link utk download tu, nnt aku pm.
Sape nak jugak?
cc @kaeda @wima
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 04:36 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 03:51 PM
Haha..similar face kot jiwon ngan GD..even mino pun muka mmg ade GD tu..

Aku rase ramai start s ...

nway..tah berapa kali tah aku dok ulang..

sungjae n rohui... 1st generation idol kids bertemu..
tp kena reject mentah2...
muka sungjae frust gila dah la dgn bgm lagu sedih.. sebijik mcm dlm drama... hahaha..

https://www.facebook.com/KBSPR/videos/1578497765495746/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 04:37 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 04:35 PM
weh aku dah dpt link utk download tu, nnt aku pm.
Sape nak jugak?
cc @kaeda @wima

happynya...!!! tq...


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 04:27 PM
ramai suka melalui G1 n hoony..

hoony muka dia stok flower boy..

So dua org ni mmg penyebab utama   
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 04:36 PM
nway..tah berapa kali tah aku dok ulang..

sungjae n rohui... 1st generation idol kids bertemu.. ...

Aku baru lepas tgk,naek dekat feed youtube..

Kesian sungjae kena reject ngan rohui..i feel u sungjae  

Kalo tgk sungjae nj da biasa leader,mcm mane la agaknya ade adik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 04:35 PM
weh aku dah dpt link utk download tu, nnt aku pm.
Sape nak jugak?
cc @kaeda @wima

Pm la star..simpan buat stok weekend ni  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:46 PM | Show all posts
Link tu jgn post public ek, pape thru dm/pm je.
Pesanan daripada penaja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 04:46 PM
Link tu jgn post public ek, pape thru dm/pm je.
Pesanan daripada penaja

bahaya bt public nanti YG marah..

nway aku baru nak tgk part 2..coz y part 1 aku dah tgk..

part 2 dorg main game.. x sampai 5 minit aku dah gelak guling2..

duckie paling kuat gelak.. hoony diam sikit.. jiwon dok buat lawak based on idea jaijin..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 04:44 PM
Aku baru lepas tgk,naek dekat feed youtube..

Kesian sungjae kena reject ngan rohui..i feel u su ...

sungjae ada ciri2 playboy.  nampak je budak pmpn mesti ajak main..

muka sedih sungjae ada bakat berlakon drama..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 05:04 PM
sungjae ada ciri2 playboy.  nampak je budak pmpn mesti ajak main..

muka sedih sungjae ada baka ...

Mmg social betol,beza ngan mak ayah..aku rase mcm next idol je mcm ayah die tp mak mcm nak suruh jd doktor je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:17 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 05:15 PM
Mmg social betol,beza ngan mak ayah..aku rase mcm next idol je mcm ayah die tp mak mcm nak suruh j ...

aku hrp dia masuk bidang profesional la, sayangla otak bijak tapi tak digunakan utk contribute to the society.Kemain ckp hal anak org haha.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 19-5-2017 05:17 PM
aku hrp dia masuk bidang profesional la, sayangla otak bijak tapi tak digunakan utk contribute to  ...

Haha..biasa la kita pun da tahap mak2 kan..

Aura sungjae tu kuat nak jd idol tp mmg side bijak tu tak bleh tolak..akan jd profesional cum celebrity ke..syok nya meramal future anak org  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 09:04 PM | Show all posts
kaeda replied at 19-5-2017 05:15 PM
Mmg social betol,beza ngan mak ayah..aku rase mcm next idol je mcm ayah die tp mak mcm nak suruh j ...

mana la tau leh jadi mcm mak dia...
mak dia doc tapi dlm dunia perubatan dia ibarat celebriti..
kan dia selalu dijemput utk jadi guest dlm variety...


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakarla hotsechgodrg ni. Really miss them together.
Jiwon dok nk manja dgn maknae, tp suwon asyik tanak mengalah bwahaha.
Kelakar klip dulu2 yg suwon ckp rapat dgn jiyong and sunghoon (white kies) pastu jiwon bengang. Pastu klip jiyong tu homai, chicnya dia!
Xleh blah blunt accusations from jiwon. Suwon suka women's chests wakakaka!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hehe bestnya baca info2 korang ni.

mmula dlu aku dapat tgk newkies busan.tgk sampai habis.ingat nak tgk lg. pastu lama2 tgk takda da. mmg kena block eh. menyesal tak donlod.

music bank tadi. jekki tak menang pulak.. IU balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 09:04 PM
mana la tau leh jadi mcm mak dia...
mak dia doc tapi dlm dunia perubatan dia ibarat celebriti..
...

betol tu..lgpun ayah ceo..aku baru perasan yg jiyong fluent jgak english nya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu gila kt Danny haha comey je berlakon. Pastu Suwon tetiba meraba Myunghoon XD last2 chunhyang jd komedi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Best je acapella diorg tuh!
Myunghoon kesian dok kena buli haha pastu team kill and self destruction.
Jiwon comey betul time ni, dahla pakai cm budak2 XD
Heejun is a really good leader, pandai dia resolves conflict and wrap things up
Segmen truth or lie pun menarik
Hot leader shouting jekki jjang!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053618s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list