Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8741
View
1396
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-9-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 26-8-2017 03:19 PM
dorg siap kejutkan staff bangun nak mkn buah tuk collect extra stamp..

mkn buah belimbing lak t ...

part foodtrip yg ke2 takda lagi ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2017 03:14 PM | Show all posts
NakCari replied at 1-9-2017 10:05 PM
part foodtrip yg ke2 takda lagi ke

lum sub lagi.. leader jiwon ckp esok baru dia upload...

aku sekarang ni dok cari baseless youth trip ni.. even  y raw pun tak de org upload...

nway sekarang ni aku aktif kt benang sechskies...

benang ni dah tak update pasal njttw dah habis..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 03:33 PM | Show all posts
thanks guy                                                                         goldenslot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2017 03:39 PM | Show all posts
teaserss replied at 2-9-2017 03:33 PM
thanks guy                                                                         golde ...

welcome..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 2-9-2017 03:14 PM
lum sub lagi.. leader jiwon ckp esok baru dia upload...

aku sekarang ni dok cari baseless youth ...

ok. benang sechskies pulak..good
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 2-9-2017 03:14 PM
lum sub lagi.. leader jiwon ckp esok baru dia upload...

aku sekarang ni dok cari baseless youth ...

tapi awat aku tak jumpa benang jekki kat forum ni. dulu ada rasanya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2017 08:49 PM | Show all posts
NakCari replied at 3-9-2017 04:11 PM
tapi awat aku tak jumpa benang jekki kat forum ni. dulu ada rasanya..

ada..kat bahagian asia selebriti...

ni benang nya...

https://mforum.cari.com.my/forum ... page=26#pid66181940

alert utk y lain.. sejak njttw dah habis..so aku akan update hal jekki kat rumah jekki sebenar..

tambah2 dorg akan buat comeback dlm beberapa hari ja lagi...

@kaeda

@Akoobabes

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
singgah sini kejap sbb sini ramai fans jiwon

nak bitau jiwon ada kat infinite challenge ep terbaru
dia main game street fighter... best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2017 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
hunt_fear replied at 4-9-2017 12:13 AM
singgah sini kejap sbb sini ramai fans jiwon

nak bitau jiwon ada kat infinite challenge ep terbar ...

tq sbb singgah.. dah tgk dah.. sekarang lepak kat benang sechskies..
nway, jiwon pun ada dlm variety baru no base youthful trip dgn member jekki.. so far lum ada sub coz nanti fan akan subkan..  biasala kalau jiwon dgn member jekki aura lain sikit.. dia lagi crazy.. leader la katakan..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku still dok repeat season 2. Bape kali Jiwon buat muka dumbfounded sbb terkejut dgn Jaehyun lol! The newer seasons have too many cast imo haha plus asyik fokus kt org len that jaehyun xdpt screentime. And i'm still saying i hate those glasses yg jaehyun pakai dlm s4, spek colored cm Duckie pakai tu. Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2017 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 8-9-2017 11:40 PM
Aku still dok repeat season 2. Bape kali Jiwon buat muka dumbfounded sbb terkejut dgn Jaehyun lol! T ...

kan.. season 2 lagi best banding lain pasal more screen time utk member.. seaaon 3 n  4 terlalu fokus kt member baru.. aku x mo la kutuk mino pasal nanti fan dia marah.. aku rasa dia nampak lawak dlm njttw sebab pd na punya editing.. tgk dlm knowing bro.. rasa dia biasa biasa ja..

aku suka pa jaehyun punya spek.. sesuai pasal dia model.. pakai apa pun nampak segak
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2017 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 9-9-2017 10:39 AM
kan.. season 2 lagi best banding lain pasal more screen time utk member.. seaaon 3 n  4 terlalu fo ...

Mino dia nmpk gigih nk buat lawak. Kesian dia dlm KB, members dok fokus Taeyang je, pastu sedih je dia Hodong xlayan T__T
Aku dh rs cm Mino tu adik aku lak lol
Jaehyun pun xlawak, tp dlm rancangan gitu dia leh menyerlah hahaha
Tulah 6 are too many tbh. Tp bagusnya ramai gitu ada byk possible teams for mission.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2017 12:08 PM | Show all posts
Star_el replied at 9-9-2017 11:37 AM
Mino dia nmpk gigih nk buat lawak. Kesian dia dlm KB, members dok fokus Taeyang je, pastu sedih je ...

tu la kesian dia dlm KB.. hodong buat tak layan dgn alasan tak mo pressure mino..
tp mino pulak rasa mcm kecik hati.. huhu...
memang nampak dia try too hard terutama masa part skit...

jae hyun pun tak lawak gak..cuma reaction dia bagus..

sejak member baru masuk njttw jadi femes... coz dua2 idol y memang top.. hohoho..  

tetiba rindu pulak kt seunggi.. seunggi one of the kind.. dia boleh kekal imej baik dia sebagai penyanyi n pelakon.. tp dlm masa y sama boleh buat lawak dlm variety.. selalunya bukan dia y melawak..tp dia pandai sokong member y melawak buatkan dia nampak fun.. susah kot nak dpt imej mcm ni dlm variety..

contonh bila jiwon ckp nonsense..seunggi akan gelak n support lawak dia..

ingat lagi y masa 2d1n jiwon tiba2 bangun kata nak shark fin.. semua member terkejut.. seunggi tepuk2 jiwon suruh sambung tdo.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 11:23 AM | Show all posts
aku stat tgk balik season 3, pacing dia boring betul hahaha, jenuh aku bertahan utk snippet yg kelakar. Seriously, season 3 mmg bosan XD
Tapi scene memorable: Waifu jjang! zombie game (setkt smpy ep 3 ni)

Kyu x Jae =hyunhyun haha comey
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 08:26 AM | Show all posts
baru terjebak dgn journey to the west..
dah maraton season 4 and 1...
tgh tgk season 3...
season 4 best sbb lawak..
season 1 sbb pernah pergi Xian...
mmg relate sangat dengan experience depa kat sana.
apa yg diorang makan..  aku pon makan..  tapi kat kedai xian muslim lah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2017 09:01 AM | Show all posts
atira replied at 12-9-2017 08:26 AM
baru terjebak dgn journey to the west..
dah maraton season 4 and 1...
tgh tgk season 3...

selamat menonton..

season 2 pun best jugak..

season 4 dorg lebih relax coz dah ngam dgn semua member baru.. pastu 10 hari straight... so dorg lagi rapat...

untung la kt sini susah nak jumpa chinese muslim food..

tp bila dorg masak maggie teringin pulak nak makan..

season 3 part paling best editor cut... jiwon dgn hantu pingpong..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2017 09:02 AM | Show all posts
Star_el replied at 11-9-2017 11:23 AM
aku stat tgk balik season 3, pacing dia boring betul hahaha, jenuh aku bertahan utk snippet yg kelak ...

gigihnya tgk balik... aku lupa dah feeling tgk season 3 camna.. hahaha...


Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 09:05 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-9-2017 09:01 AM
selamat menonton..

season 2 pun best jugak..

editor cut tu nanti ep11 kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2017 09:16 AM | Show all posts
atira replied at 12-9-2017 09:05 AM
editor cut tu nanti ep11 kan?

yup last episode.....

tak leh cete lebih2 kang spoiler.... hahaha...

effect selepas episode tu.. masa fan meeting, fan jiwon kasi hadiah bola pingpong.. jiwon masa buka kotak hadiah, terkejut gila.. pastu dia tergelak..
saja ja fan nak usik dia..


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:10 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-9-2017 09:16 AM
yup last episode.....

tak leh cete lebih2 kang spoiler.... hahaha...

hahahha..
dah tgk...
kejadahnye si jiwon takut hantu..
org lain sume tak heran.... malas nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:36 AM | Show all posts
atira replied at 14-9-2017 08:10 AM
hahahha..
dah tgk...
kejadahnye si jiwon takut hantu..

bising je mulut Jiwon nak org lain bg perhatian psl hantu tu ahaha, tp comey je Hodong ckp jgn takut, ckp kt hantu tu dia adik Hodong XD
Mino dgn Kyu je dok melayan tu pun smpy tgh malam ke pagi tak abes2 lg membebel si Jiwon ROFL!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2017 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jaehyun is a really really nice guy. Dia yg slalu sedapkan hati Hodong. Pastu sabar je dgn org len. Dgn Kyu je dia rajin usik lol! Btw rituh bc analisis org psl kyu gay (tah cmne aku leh bc) pastu tgk balik s3 ni rs weird haha. Apsal org len rajin benar usik dia dgn Jaehyun? Smpy pd na pun usik kata kyu dlm hati jaehyun haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046187s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list