Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25855
View
1399
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-8-2017 11:50 AM | Show all posts
Star_el replied at 10-8-2017 10:12 AM
Dia pun pernah kata sbb dulu dia mmg workout kan, so otot tu mmg dah ada.
Tgk vid lama diorg mmg  ...

tak leh bayangkan kalau dia train dgn jongkok...

harus la jongkok naik darah tinggi bila JJ ckp benda pelik2.. hahaha..

tgk gambar masa dia muda memang nampak dia dah ada otot... tp kalau perasan masa tu chest dia tak sama dgn jiwon...

jiwon chest dia tebal coz dia perenang sejak kecik lagi.. walapun dia bukan jenis suka bersenam..


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 11:59 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 10-8-2017 11:27 AM
tak da subber eh...

kalau nak harap leader jiwon lagi harus la mkn masa lama.. kesian pun ada.. ...

aku rasa at least 2 episod kot haha tp start next weekla, tau pun dr fan shinhwa.
Harap2 adala fan shinhwa ke god ke tolong sub. Or minta team yg sub NJTTW 1st ep dulu hahaha
Nanti aku nak tweet dia tanya la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2017 12:02 PM | Show all posts
Star_el replied at 10-8-2017 11:59 AM
aku rasa at least 2 episod kot haha tp start next weekla, tau pun dr fan shinhwa.
Harap2 adala fa ...

rasanya geng NJTTW takkan sub pasal tuk colobration antara jekki, winner n suju fans...

utk kali ni antara 1st gen saja..

so kalau ada subber 1st gen lain boleh la tolong...

sedangkan 20th handsome boy sampai sekarang pun tak de org sub sampai habis... mmmm...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2017 12:18 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 10-8-2017 12:02 PM
rasanya geng NJTTW takkan sub pasal tuk colobration antara jekki, winner n suju fans...

utk kal ...



ni video pasal org barat teka umo artis korea...

part hoony start minit 4:20

ada y jawab dia umo 18... well i cant blame them..


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2017 02:03 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 10-8-2017 12:02 PM
rasanya geng NJTTW takkan sub pasal tuk colobration antara jekki, winner n suju fans...

utk kal ...

aku tanya sorg budak msia yg dok buat sub gk, taknak sub ke episod tu, tp dia ckp ada org dh plan nak sub. We just have to wait n see then huhu
Aku xtau fans sape sbb budak tu fan byk group 1st n 2nd gen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2017 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 10-8-2017 02:03 PM
aku tanya sorg budak msia yg dok buat sub gk, taknak sub ke episod tu, tp dia ckp ada org dh plan  ...

menarik......  

kalau ada org nak sub.. bagus la....
aku dah lama tunggu variety jekki...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 09:20 AM | Show all posts
Jeles dgn Kyuhyun! hahaha
Senanya wake up mission aku slalu root for Jaehyun.

SPOILER
Tapi Jaehyun tu mmg cm vampire, dia buat dot tu aku dh terbyg nak hisap darah lol!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2017 01:04 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 11-8-2017 01:07 PM
Star_el replied at 11-8-2017 09:20 AM
Jeles dgn Kyuhyun! hahaha
Senanya wake up mission aku slalu root for Jaehyun.

jae hyun memang kalau morning mission bagi kt dia..
dia tu tak reti nak tdo...

nampak sgt dia takut2 nak bubuh dot kt jiwon..sekali buh byk giler pasal tak yakin.. hahaha...

nway masa time pd na ckp kt jiwon, y jiwon patut menang music show lama dia.. then jiwon ckp dia dah 10 tahun dlm variety...
pd na balas, dlm 10 tahun tu ada dlm 7 tahun dgn pd na...

aku rasa mcm perghhhhhhhhhhh lama tul jiwon bekerja dgn pd na.. boleh dikatakan pd na y byk bentuk jiwon utk jadi variety star mcm hari ni..
nway aku tgk rumah sechskies, rasa mcm kesian lak coz tak bergerak...
njttw pun nak habis dah ni...

nanti aku akan rajin lepak sana nak kasi meriah...


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 04:00 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 11-8-2017 01:04 PM
jae hyun memang kalau morning mission bagi kt dia..
dia tu tak reti nak tdo...

sbb tuan tanah dia pun dah hilang ke mana hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 11-8-2017 04:00 PM
sbb tuan tanah dia pun dah hilang ke mana hahahaha

bukan takat tuan tanah.. tukan komen pun xda.. tuan tanah jadi bosan lama2
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 05:01 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 11-8-2017 04:49 PM
bukan takat tuan tanah.. tukan komen pun xda.. tuan tanah jadi bosan lama2

hahahah okeh nanti aku pun g spam kt sana XD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2017 06:49 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-8-2017 05:01 PM
hahahah okeh nanti aku pun g spam kt sana XD

ko tak download ka game ni...

aku tgk yelkies pakat dok gila main game ni...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2017 08:00 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-8-2017 05:01 PM
hahahah okeh nanti aku pun g spam kt sana XD

ni gambar semua 1st gen...

pakai matching tshirt...








Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2017 08:15 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 11-8-2017 08:00 PM
ni gambar semua 1st gen...

pakai matching tshirt...

yeah.. jumpa pun shinwa punya teaser....

y tak faham kenapa shinwa punya nampak mcm dorg having fun...

sedangkan jekki mcm nak kill each other with food...




Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 11-8-2017 06:49 PM
ko tak download ka game ni...

aku tgk yelkies pakat dok gila main game ni...

Game apa ni? Haha xde masa kot aku nk main. Game yg slalu aku main pun dh terdampar sepi sekian lama XD
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2017 08:32 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-8-2017 08:27 PM
Game apa ni? Haha xde masa kot aku nk main. Game yg slalu aku main pun dh terdampar sepi sekian la ...

yg evo beat tak silap...

boleh download free

mcm ala2 kita ni manage jekki...

game bodoh jer.. contoh bila lagu sad song main ada bola, kita kena tekan2 kt bola tu...

cukup mata leh tebus member, buat event mcm tu la..

so leh kata hampir semua artis YG ada.. kita leh pilih mana nak..

aku takut nak download...takut jadi ketagih.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
berkenaan dgn yg star tanya pasal jaejin ngn hoony tu.. rasanya ada nampak gambar dorg sblum reunion kot, hoony dtg tmpt lukis jaejin.. ambik gambar sama2..tak ingt tgk kat mana. btui ke tak? tapi aku rasa dorg ok sgt..well pikir2 blik dorg ni dua2 menghadapi perkara yg memeritkan jgk la kan.. lega sgt tgk depa skrg ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2017 07:30 PM | Show all posts
NakCari replied at 13-8-2017 06:01 PM
berkenaan dgn yg star tanya pasal jaejin ngn hoony tu.. rasanya ada nampak gambar dorg sblum reunion ...

aku pun rasa dia tak da masalah dgn hoony... masing2 dah kenal 20 tahun..

masing2 terima perangai masing... even bila JJ tak mo bagi no phone, semua org tak kisah..

JJ tadi buat vlive... JJ macam biasa la.. still dgn perangai pelik...

crdt: jjkyuu tolong translate

>> JJ: look, i have 2 elephants in my arms *pinches the skin in his arm that got moles and makes it look like elephant
JJ: oh no, i actually have 3 elephants! *pinches another part of his skin* *lol JJ why are you like this*




mohtip sgt p picit kulit kt dgn tahi lalat..pastu kata gajah.. gamaknya dok main mcm tu dgn anak buah dia kot.. hahaha..

>> JJ wanna build Yellki Town for ppl to invest kk he'll live on the roof of konbini or cafe and watch out so bad ppl can't enter the town


>> last time they visited Jejudo, JJ bring G1 and Hoony to a resto named Sambang, both of them liked the milmyeon served there~

boleh je JJ lepak dgn hoony n G1

>> JJ: *refers to 1 Night Food Trip, nags* "J-walk don't eat a lot. actually all members are picky eaters, that's why they're so skinny!"


>> Busan bros! JJ praised JD's acting in 17. "he did well. provocative, adventurous, responsible character. that role is so him"

setuju.. aku tgk dia berlakon dlm oppa thinking nampak natural..tak sangka dia ada bakat berlakon..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2017 08:59 AM | Show all posts
Edited by Star_el at 14-8-2017 09:01 AM
NakCari replied at 13-8-2017 06:01 PM
berkenaan dgn yg star tanya pasal jaejin ngn hoony tu.. rasanya ada nampak gambar dorg sblum reunion ...

Ni ha siap ada org buat thread lagi utk Jaijin x Hoony lol

https://twitter.com/kangsunghoony/status/834789363988918272
ps: lupa lak camne nak embed tweet tu trus, cari boleh ke buat cmtu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 14-8-2017 08:59 AM
Ni ha siap ada org buat thread lagi utk Jaijin x Hoony lol

https://twitter.com/kangsunghoony/st ...

tak tau.. so far tak nampak pun function tu..

aku rajin dok lepak twitter jekki stand.. dok fikir patut x aku buat twitter sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106947s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list