Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11702
View
270
Reply

Isu Tampar: Afdlin Shauki Salahkan Rosyam Nor Keruhkan Keadaan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 12:46 PM | Show all posts
rosyam ni mmg bajet bagus... busuk hati!

dia ni mmg kurang hajar
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:48 PM | Show all posts
xtau kenape..aku kesian kt david teo kena pelempang tibe2..tentu dia terpana sekejap..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:49 PM | Show all posts
rosyam nie masuk bakul angkat sendiri ke hape...siap ckp PM ske cara die jd moderator...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul jgk apa yg aflin shauki ckp tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sume pn nk mencapub
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:52 PM | Show all posts
agreed! moderator tak berapa nak bijak, so what do you expect? First of all, apa kelayakan Rosyam ni sampai boleh jadi moderator for such an event? Sebab konon dia dah insaf, mengaji etc je ke? We need people with knowledge. If letak diva AA pun, diva AA lagi tahu how to handle the situation walaupun dia suka merempan dalam ig. Or ramai je lagi broadcaster or artist with good IQ ada kat Malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:53 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 19-5-2017 12:17 PM
Korang x rasa ke kenkadang Rosyam ni ckp mcm poyo jer...dia sendiri ngaku sekolah tak habis...tp nk  ...

mmg dah lama perasan ... awal2 kemunculan dia dulu ok ... bila dah byk menang anugerah dia mula rasa hebat sgt & start berlagak, perasan mcm bagus sgt2, pandang rendah kat org ...

pernah dulu masa jadi artis jemputan kat mana ntah ... dia bodohkan & malukan nabil dpn org ramai ... dia cakap nabil macam beruk ... omg! dia nih tak taulah background dia dulu cemana ... nampak cam gaya kampung.com sgt2 lahh ....

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke pak jib puji Cara rosyam.. Mcm x percaya jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 19-5-2017 12:15 PM
insiden yg betul2 memalukan negara & semua penggiat seni ... jenayah berlaku depan2 mata pm tu! omg  ...

DT komen dia tak nak saman pasal kesian kt anak bini mat over Nie.. Lgpun mat over bukan Ada job sangat nk byar saman.. Eloklah Tue berdamai jerlah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:02 PM | Show all posts
tgk ajela dalam MLM bru2 ni... kemahen berlagak sakan klw nak komen... x terkejutla klw dye ni blh jadi batu api mase keadaan tu berlaku...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu ada tgk inspirasi hlive mcm tersuka sikit kat toksyam sebab mcm coolll je, tapi sgn sikit kebodohan, terus iols rasa beliau seorang penjilattttt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaselah dah tua2 ni..rosyam kenelah pandai jilat..diepon mungkin dah slow dlm bidang seni..busy dn business kenelah ade good networking..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
itu mcm ka pinjm ayat sorng forummer
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih menunggu zed zaidi bagi kenyataan. Diam tak berkutik dia kali ni ek.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:17 PM | Show all posts
iols kesian kt DT yg kena tampar tu..

tetiba je kan.. haha..

harus kagetttt...

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
So apa yg artis2 tu dpt lepas sesi dialog tu? Dapat pembelaan ke idok dgn pokjib?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 19-5-2017 12:53 PM
mmg dah lama perasan ... awal2 kemunculan dia dulu ok ... bila dah byk menang anugerah dia mula ra ...

Asal Sting Garden kat Kerinchi
Tapi ai tabik kat dia sbb berjaya ubah taraf hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya setuju dgn afdlin
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang over mat over. Iols x sokong david teoh, tp bg iols mat over tu pun kurang ahar pergi tampar org x pepasal mcm tu. Dan dri peristiwa ni, iols nampak malaysian mmg lalang. Disebabkan org pertama yg share psl hal ni ckp david teoh kurang ajar, ramailah yg puji2 mat over. Kononnya x leh kurang ajar dpn PM. Pdhl kalau ada pape isu psl kerajaan, geng2 ni jugaklah yg plg byk mengata kat PM.

Katakanlah org pertama yg share tu ckp mat over yg kurang ajar tampar org dlm majlis mcm tu, mesti netizen pun setuju jgk.

Btw iols setuju apa yg afdlin cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:25 PM | Show all posts
iolls baru jah tgk video tular tu.. kesian David Teo kena lempang dpn org ramai
kenapa over sgt Mat Over? yg xtahan tu Rosyam Nor siap cakap David Teo mmg kurang ajar.. motif?

ala, Afdlin ni pon kekadang ber-emosi jua..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
akak gelak besar tgk video azwan ali nganjing dorg ni. nyanyi lagu berlembu kita berlembu..hahaha lawak gila
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:33 PM | Show all posts
Saya setuju dengan Aflin.  Moderator kena artis yang mungkin ada background edu sikit,  Azhar Sulaiman pun ok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rosyam nor kena la neutral. Mna blh tunjuk kau berat sebelah. Sangap. Kata binggai marah plak. Apa psal la tak carik org cerdik?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:43 PM | Show all posts
x profesional rosyam ni  ye
sape yg lantik dia jd moderator
ke lantik diri sendri..menang tanpa bertanding ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
David teo yg kena tampar.. rosyam yg salah.. hahahaha.. tapi aku mmg tak suke rosam.. kesian pulak sidavid teo ni aku tengok.. dah laa gigi jongang cite buat tak best.. bagi aje laa dia ckp..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065364s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list