Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10103
View
258
Reply

Isu Tampar: Afdlin Shauki Salahkan Rosyam Nor Keruhkan Keadaan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 01:51 PM | Show all posts
Aku pun rase Afdlin cam perli je bile suh ZZ ambil tindakan.

Cam terbayang heols buat mata keatas, tangan di bahu bile buat kenyataan tuh...  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:53 PM | Show all posts
mula la retis bajet bagus nk up komen salah org tu salah org ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 19-5-2017 03:45 AM
Kerana mat over, david teo dan rosyam.

Semua pun turut bg pndangan. Yg ini sokong orang ni, yg i ...

Ada org cakap insiden ni dibuat-buat... Mcm ye pon ada. Dah semua pon pelakon. Propa la  

Tp chuols, si rosyam danial nor ni poyo plak kenyataan dia. Ego kiat nau... Siap puji diri  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:57 PM | Show all posts

mengangkat diri jugak si RN ni ...... saya rasa dia ni tak pandai "bercakap" ..... bukan semua orang diberi kebolehan dan kepetahan "bercakap" ...

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:59 PM | Show all posts
msrosse replied at 19-5-2017 12:53 PM
mmg dah lama perasan ... awal2 kemunculan dia dulu ok ... bila dah byk menang anugerah dia mula ra ...

dalam gegar vaganza.. jeless lettew dia da kertu.. dlm mlm pn poyo gile acah bagus sangat puiih
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju sesangat .. moderator tak pandai nk kawal situasi .. selalu perasan bagus je di nie..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rosyam kata kurang ajar tu kat DT atau MO? I konpius sebenarnya
Bla da blaku kes ni semua nak bg pendapat
Nak tunjuk pendapat diorg palinv lain dr lain...outside box....ajet2 giteww
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 19-5-2017 01:48 PM
Hahahha sorry nak off topic -- ni ler muka (hero) anak orang kaya umur late 20  baru balik bel ...

Citer apa tu kaka dar heols jadi anak orang kaya umur late 20s?  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua poyo... Nk glemer memasing buat statement. Najib je yg clean dlm kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:11 PM | Show all posts
LadyDiddy replied at 18-5-2017 10:09 PM
Citer apa tu kaka dar heols jadi anak orang kaya umur late 20s?


Drama drama keluaran sykt dia dik.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Die dari dlu poyo..bile org bhan die blik mula LA muka x puas aty
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 19-5-2017 02:11 PM
Drama drama keluaran sykt dia dik.

Terbitan syarikat die smua die syok sndri..hero Kertu..Hu3..motif di hari jumaat ni Iols mngmpat orang
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:17 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-5-2017 12:57 PM
DT komen dia tak nak saman pasal kesian kt anak bini mat over Nie.. Lgpun mat over bukan Ada job s ...

baik hati DT tak nak saman MO

tapi kalau DT saman MO pun ... Tok Jib akan tolong bayar sbb pertahankan dia

so ..... baik saman malu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:19 PM | Show all posts
DARSITA replied at 19-5-2017 02:11 PM
Drama drama keluaran sykt dia dik.

No wonder la
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:19 PM | Show all posts
KhunJee replied at 19-5-2017 01:15 PM
Masih menunggu zed zaidi bagi kenyataan. Diam tak berkutik dia kali ni ek.

iols tunggu najib bagi anugerah datuk kat Mat Over dan Datuk Seri kat Rosyam Noor
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:20 PM | Show all posts
haruslah replied at 19-5-2017 02:05 PM
Rosyam kata kurang ajar tu kat DT atau MO? I konpius sebenarnya
Bla da blaku kes ni semua nak bg pe ...

Dia tujukan kat DT uols...masa tu MO belum lempang DT lagi..mungkin heols tengah suruh orang berkuak "tepi tepi aku nak lempang orang ni"
hagitchew
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:22 PM | Show all posts


Baguslah Afdlin voice out pendapat heols... kalau xde RN & MO akan sentiasa fikir dia betul.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:24 PM | Show all posts
DARSITA replied at 19-5-2017 01:48 PM
Hahahha sorry nak off topic -- ni ler muka (hero) anak orang kaya umur late 20  baru balik bel ...



Danish cum Haikarl cum Daniel
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bm7add9 replied at 19-5-2017 11:33 AM
Err.. part Afdlin minta Zed Zaidi ambil tindakan tuh....serius atau perli..

opkoz perli chuols...hahaha. fah sah2 zed zeldom.tu kecut tlur nk amik tindakan kt matover n tosyam danish  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hah rosyam bisik mcmtu kt pm?? Ish mmg xptotla,mcm xtau style DT tu mcmne,ckp mmg tejerit2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 19-5-2017 12:36 PM
menang FFM banyak kali pun leh buat perangai hauk gini?

sape commitee pemilihan dia sbg best acto ...

eh hello? afdlin menang 3x best actor ffm
..rosyam menang dua jah .. tp dia ada backup lagi 3 trofi supporting actor..walaupunnn

meols speku afdlin tegur rosyam danish atas dasar jujur sbg kawan...tp meols rasa rosyam bakalan sentap dan banned afdlin buat selama lamanya sekaligus kempunan fans nk tgk gandingan afdlin n rosyam (rival era 2000an) di dalam satu screen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe memang totok pprt..ingt dulu bual bicara hauk heshe dkt tiwi 1 pon heshe emotional terpekik2..so lowclass sama lvl dgn muka.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 19-5-2017 04:17 AM
Korang x rasa ke kenkadang Rosyam ni ckp mcm poyo jer...dia sendiri ngaku sekolah tak habis...tp nk  ...

heshe memang poyo pon sejak rencana  hauk heshe dulu..nampak gaya orang xsekolah mengacara mcm ni lah....sngt pprt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak boleh banyangkan kalau rosyam sekat dato seri vida bercakap...apelah jadi nanti..kekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju dgn afdlin. Mmg moderator hauk pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list