Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12074
View
270
Reply

Isu Tampar: Afdlin Shauki Salahkan Rosyam Nor Keruhkan Keadaan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju dgn afdlin. Mmg moderator hauk pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Team afdlin...sokong apa yg dia ckp
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-5-2017 12:57 PM
DT komen dia tak nak saman pasal kesian kt anak bini mat over Nie.. Lgpun mat over bukan Ada job s ...

mohon DT offer mat over velakon filem baru ehshe
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok yg ni meolss mmg 100% sokong afdlin. Baik mat over baik mat over 2-2 penjilat boleh tak? Okbai
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:50 PM | Show all posts
#teamadlin

sepatutnya moderator ni dari kategori orang berkecuali, bukan perlakon malah bukan penggiat seni
moderator sepatutnya org bijak pandai, prof u di aliran seni ke, pengkritik filem ke
RN tu tak layak pun,RN layak utk join forum tu je, maigad
sebab tu la filem2, drama2 Malaysia ni susah nak maju lagi2 drama filem melayu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:55 PM | Show all posts
silampumeja replied at 19-5-2017 01:56 PM
Ada org cakap insiden ni dibuat-buat... Mcm ye pon ada. Dah semua pon pelakon. Propa la   

...

sanggup plak DT ditampor dikhalayak ramai semata2 nak buat2 lakonan semua.
i dun think so la..Mat Over mmg ober pnas membara
walau dh berdamai tp msih msing2 mempertahankn perbuatan masing2 tu ok.
Tak tau la damai pun kesan tamparan malu di khalayak tetap diingati smpe mati oo..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:01 PM | Show all posts
patut bagi diva AA jadi moderator..

harus semua orang behave..

berani nak buat tak tentu pasal depan diva masa dia tengah sibuk moderating..??!!

nak kena jerit hanjeng kat situ, sila buat perangai..



Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:10 PM | Show all posts
santubung replied at 19-5-2017 02:17 PM
baik hati DT tak nak saman MO

tapi kalau DT saman MO pun ... Tok Jib akan tolong bayar sbb pert ...

haha...tok jib nak byar ..kirim salamlah..umno pun tak ada duit dah sekarang.. lg2 nk pilihanraya.. daripda byar saman MO baik guna duit untuk parti .org mcm mo tue byk jer tok jib boleh dpt dlm parti dia lg banyak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rosyam x sesuai jd moderator,  dia x reti nk control keadaan
Dan x sangka dia blh ckp gitu kat PM, mulut hansuang sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by takayama at 19-5-2017 03:15 PM

So bgs afdlin ckp berterus terang camnie
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
David Teo tak nak saman Mat Over ke? Malu semua org tenguk dia kena penampar. Smp mati tak boleh lupa weh kena aibkan depan prg ramai
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaahaha.. Rosyam pn tak pyh lah ckp pm puji dia.. Nmpk bongok kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:23 PM | Show all posts
Bm7add9 replied at 19-5-2017 11:33 AM
Err.. part Afdlin minta Zed Zaidi ambil tindakan tuh....serius atau perli..

iols rasa mmg perli... sbb yg iols perasan, geng2 baik dia pun tak suka jed.
awie siap perli direct masa kt konsert ib dia baru2 ni.. time tu mmg hangat kes najip ali.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:27 PM | Show all posts
takayama replied at 19-5-2017 03:14 PM
Rosyam x sesuai jd moderator,  dia x reti nk control keadaan
Dan x sangka dia blh ckp gitu kat PM,  ...

rosyam nor dah macam sesumpah...

dalam rancangan agama jadi ustaz, jd juri maharaja lawak poyo2...jd moderator mulut hanats plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:27 PM | Show all posts
aku setuju apa adlin cakap..

rosyam nor tu  batu api...

aku pun dengar audio tu..


mmg x guna rosyam tu jadi moderator...x layak sungguh..

sepatutnya ambil moderator yang bagus seperti mahadir lokman ,,wan zaleha radzi.

rosyam nor tu apa yang layak nye jadi moderator..

nampak sangat dia batu api masa kejadian tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:32 PM | Show all posts
mohon jed jaidi ban rosyam noor pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:37 PM | Show all posts
Yaa ampun lagu divaaa nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:53 PM | Show all posts
pilot replied at 19-5-2017 03:27 PM
rosyam nor dah macam sesumpah...

dalam rancangan agama jadi ustaz, jd juri maharaja lawak poyo2 ...

teringat ina naim nyanyi penawar rindu time tu nak pakat2 temukan ngan Mawi, si RN ni hos.
RN mmg tak boleh jadi pengacara... cakap tak berapa lancar. Otak lambat berfikir... tunggu dia komen aritu kt MLM pun xde ciri2 pengacara.
Org jd pengacara ni, otak dia kena advance mencerna input dgn cepat lagi2 kalau live dan spontanious so dpt bg respond sepatutnya there n then.
Ini DT baru cuit sikit pasal interaksi dgn audience tak menyeluruh, dah nak defensive kata jgn komen cara saya. Situ dah nampak tak boleh handle situasi... lagi ade hati nak jd moderator...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 19-5-2017 12:53 PM
mmg dah lama perasan ... awal2 kemunculan dia dulu ok ... bila dah byk menang anugerah dia mula ra ...

Plsss la. Zaman skrg nk ngutuk kutuk org x guna tu je. So 90's nk bangkit kampung.com bagai. Urban.net pun x guna kalau semedang menayang tetek
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mod ni kena tengah tengah. Tak berpihak pada penonton or tetamu. Ni sampai terpeluk peluk dato sri. Palingkan badan dato sri mcm dato sri anak anak kecil jangan melihat altercation. Dato sri cepat cepat mengelak dan tengok balik keadaan.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
haha..dah sume mcm bodo je pulak aku tgk artis2 ni..padahal pm dah anggap sume artis ni sama je dungu..wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul pun dt cakap pentas tu bulat. Mata dan tumpuan kena berjalan keliling. Kalau tengok talk show luar negara. Takdenya nak amik audience di depan. Ambil tengahlah or row belakang sikit. Bila komen sentap u jangan komplen. Wahhhh sapa kauuuu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:05 PM | Show all posts
Exactly.
Betul cakap Afdlin Shauki.
Ganja setuju. Moderator patut tahu kawal situasi.
Itulah pentingnya English education. Tibah.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua nak tunjuk hero. I rasa boleh je si rosyam tu tarik mat over tu ke blkg masa dia dh dkt dgn david teo.ini biar je nk bg bikin panas.patut david teo tu saman je mat over tu.dia biadab sekali pun,ko tu as org islam,mcm takde adab nk lempang2 org
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannnnnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050867s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list