Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12166
View
270
Reply

Isu Tampar: Afdlin Shauki Salahkan Rosyam Nor Keruhkan Keadaan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun setuju sepatutnya dia bijak mengawal keadaan. Tak professional rosyam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:26 PM | Show all posts
yg paling salah siapa yg pilih rosyam ni... ko tgk la level of education dia taraf mana...lg nk kasi jadi moderator ke? bengap sunggup...tp yerla majlis pun utk golongan2 IQ tak tinggi mana...selayaknya la takat rosyam jah jd moderator...PM pun sama level...2x5
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:27 PM | Show all posts
Boleh tahu dah taraf industri seni ni macam mana. No wonder orang banyak pertikaikan tentang industri seni malaysia. Cuit sikit pun tak boleh. Common la, sembang santai tapi perlu ada protokol bila berhadapan dengan VVIP ni. Dari situ kita tau mana yang boleh dibuat lawak, mana part yang perlu serius. Akhir sekali, buat malu orang seni je.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:32 PM | Show all posts
dah banyak kali PM buat persidangan TN50 ni ,dgn belia sudah,dgn acik2 wanita sudah dan etc
tetiba dgn org2 seni jadi cam ni..sobab tulah org ckp retis dan penggiat seni ni bodo-bodo belake...

so terimaler hakikat retis2 dan penggiat seni memang bodo tahap tepi jalan mentality depa biarpun belaja tinggi sampai ke ivory tower....puiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo rosyam nor baca ni aku mmg x suka kat hang start ang berlakon ngan cheta dulu..x padan ok :
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:36 PM | Show all posts
Maznah Zolkifli should be jadi Moderatorlah..
Camnerlah Pak Cam yg jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ckp afdlin shauki tu ....  lagi org pandang golongan artis ....  rendah dgn perangai cam bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:43 PM | Show all posts
afdlin jadi moderator pun ok kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:53 PM | Show all posts
grouper replied at 19-5-2017 04:35 PM
Kalo rosyam nor baca ni aku mmg x suka kat hang start ang berlakon ngan cheta dulu..x padan ok :huff ...

iols suka giler che ta masa dlm citer tu.. dgn baju kurung cotton, rambut lepas...
xde bulu mata palsu..
cantik sgt...
RN mmg poyo..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn die jd moderator sbb die jd duta utk #youcanduit ke? Tu kn program gov utk dptkan dana dr mdec...mmg skrg die dh ke arah bodek pm dh..

Nnt blh la dpt byk project lg...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk hati, batu api.. memalukan je sham nor! Satu malaysia dengar wey!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Audio video akak tgk x jelas langsung. Tu tgk dlm WA aje.
Kalau betul Rosyam ckp gitu, dia mmg x sesuai jadi moderator. Cuma satu aje nak ckp, perlakuan Mat Over tu pun kurang ajar sbb pi tumbuk DT depan PM.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:12 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 19-5-2017 05:05 PM
Audio video akak tgk x jelas langsung. Tu tgk dlm WA aje.
Kalau betul Rosyam ckp gitu, dia mmg x s ...

Rosyam tu terang2 cakap "dia tu mmg kurang ajar"

bongok .... lagi mahu jadi batu api

mat over panas bontot kenapa? tiba2 datang penampar orang

aku rasa DT patut saman dua2 ekor tuh. satu sbb bg penampar tak bersebab. saja nak tunjuk hero. satu lagi molot puaka.


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 19-5-2017 01:27 PM
akak gelak besar tgk video azwan ali nganjing dorg ni. nyanyi lagu berlembu kita berlembu..hahaha la ...

Meh le share Kakiah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk video tu dh tau la sekarang sape penjilat sape pencacai
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:21 PM | Show all posts
apa kena mengena pengalaman banyak kali jadi pengacara ko tu?
as a moderator...ko kena neutral...bukan jadi batu api
banananananana head betul rosyam ni
nak nampak anderson la tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:32 PM | Show all posts
DT berebut mic dgn rosyam danish, mat over lak yg meluru bg penampar...
Padahal duduk jauh seberang pentas nun....
Masing2 nak tunjuk hero depan PM
Paling bodoh rosyam dan mat over
Sorang batu api, sorang pengganas...dua2 melayu islam eloklah tunjuk perangai buruk kau tu satu negara
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
benda dah settle so tak payah lah lagi nak keruhkan keadaan.. yes rosyam nor memang obviously batu api but apek tu yg provok and yg mat over tu yg baran.. kalau tak this 2 yg rosak kan majlis org, tak jadi mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyonya rosyam ni.moga lepas ni dt tampar kau pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:06 PM | Show all posts
Edited by maeye at 19-5-2017 06:08 PM

aku boleh faham kenapa dt macam tu, sebab value dia berbeza. pada dia cara dia bukan kurang ajar, just cara dia cakap mcm tu.

untuk sesetengah org mmg mcm kurg ajar.come on,najib tu dah bape banyak org kurg ajar yg dia encounter? kau tgk org kt parlimen tu, ramai je kurg ajar.

mo mmg taksub. terlalu taksub dan pada dia, as human kau tak boleh kurg ajar,kau kena sopan santun dengan pm.ok fine.tu aku faham. tp the fact kau tampar org, kau pun kurg ajar.

rn? sorry aaa, kau la manusia yg paling aku tak faham kat situ. aku boleh faham mo n dt berkelakuan sebegitu berasaskan value diorg yg berbeza, tapi kau? konon2 bawak pm gi tepi sambil cakap, "dia mmg kurg ajar sikit dato'." kau ingat kau meredakan keadaan? that's the lowest level la woi!

and for me,apa yg kau buat tu, itu definisi kurang ajar yg sebenar-benarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
shahreen replied at 19-5-2017 04:43 PM
afdlin jadi moderator pun ok kot

meols rasa heshe bakal tolak sbb heshe sendiri pun kuat emo jua...elok diberi kt kawan2 dia yg proper sikit can Harith
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Br2 ni ade tgk inspirasiku live kat astro ria, rosyam nor dgn hos dahlia shazwan, bile at the end rancangan da nak abis,rosyam kate kat dahlia, xreti2 nak balik ke,kasar sgt bunyinye
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Team afdlin wpun dia pun penjilat gak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak tengok rosyam dgn poyonya menyelar peserta mlm kerana meniru gaya shamsul debat di perhimpunan umno... benci giler aku dgn mamat poyo ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sape2 ade fb boleh tgk parodi kisah ni..mat over jadi bahan..gelak seh..fb dean ahmad
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list